Sony 32 D3000 στις 10/06

Reaction score
0
τι λετε αξιζει τα €1300? οσο για το 32' ειναι απολυτο γιατι ο χωρος ειναι 93cm πλατος. Η χρηση ειναι αποκλειστικα καναλια

να και καποια σπεκς εδω

Reaction score
0
Οχι.Δες τις προδιαγραφες για KDL... 32" και θα παρεις την απαντηση.......

Reaction score
0
Δεν λέει φιλε μου... 1300 Ευρώ για 32 ιντσες είναι ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ
Περιμενε λιγο ..(και μην κοιτάς μόνο Sony...)

Reaction score
0
1300 θα είναι η επίσημη τιμή.Να είσαι σίγουρος πως τα ηλεκτρονικά καταστήματα θα την κατεβάσουν στο χιλιάρικο.

Reaction score
4
Ειναι 100hz και επειδη ειναι η νεα μοδα τις βαρανε στις τιμες.

Reaction score
0
Ειναι 100hz και επειδη ειναι η νεα μοδα τις βαρανε στις τιμες.
Ακριβώς επειδή είναι νέα μόδα θα εξαπλωθεί παντού και οι τιμές θα πέσουν ραγδαία...

Επισης εαν ο χώρος το επιτρέπει κοιτάξτε για πάνω από 37 ιντσες.. Στις 32 ιντσες ούτε το Tru-hd ούτε τα 100 Hz θα κάνουν μεγάλη διαφορά...

Φιλε GeoGeoGeo μήπως δουλεύεις στην Sony ? Πολύ αγάπη για τα συγκεκριμενα προιόντα βρε παιδάκι μου :pc::pc:

Reaction score
0
ωχ και εγω νομιζα οτι πανω κατω θα ηταν σωστη τιμη ... ετσι και αλλιως την θελω μονο για τηλεοπτική χρηση αφου εχω τον επσον για ολα τα αλλα ...

Reaction score
0
Δεν είναι "True HD" ούτως ή άλλως.

Αν κρίνω από την 32V2500 και το νέο μοντέλο φέρει πραγματικά όλες τις βελτιώσεις που υπόσχεται, μια τιμή γύρω στα 1200 € δεν θα είναι παράλογη, θα είναι απολύτως στα όρια της κορυφής της κατηγορίας.
Σε καπιταλιστικό σύστημα ζούμε και ως γνωστόν ό,τι πληρώσεις παίρνεις.
Αλλά ας περιμένουμε να βγει πρώτα, να τη δούμε, να διαβάσουμε καμιά κριτική κλπ.

Reaction score
0
όχι ρε απλά από όσα προιόντα της έχω είμαι απόλυτα ικανοποιημένος.Επίσης πιστεύω πως η D3000 θα είναι κορυφή.Δεν είμαι ο μόνος που το πιστεύει.

Reaction score
0
Δεν είναι "True HD" ούτως ή άλλως.

Αν κρίνω από την 32V2500 και το νέο μοντέλο φέρει πραγματικά όλες τις βελτιώσεις που υπόσχεται, μια τιμή γύρω στα 1200 € δεν θα είναι παράλογη, θα είναι απολύτως στα όρια της κορυφής της κατηγορίας.
Σε καπιταλιστικό σύστημα ζούμε και ως γνωστόν ό,τι πληρώσεις παίρνεις.
Αλλά ας περιμένουμε να βγει πρώτα, να τη δούμε, να διαβάσουμε καμιά κριτική κλπ.
Για κάποια προιόντα στα οποία συμπεριλαμβάνονται και τα ηλετρονικά, επέτρεψέ μου να έχω αμφιβολίες για το κατά πόσο ισχυει αυτό..

Reaction score
0
Για κάποια προιόντα στα οποία συμπεριλαμβάνονται και τα ηλετρονικά, επέτρεψέ μου να έχω αμφιβολίες για το κατά πόσο ισχυει αυτό..
Πιστεύω ότι κατά πολύ μεγάλο ποσοστό ισχύει. Όχι ό,τι θα σου δώσει καλύτερο value for money ή ότι θα αξίζει τα λεφτά του σε σχέση με το τί έρχεται μερικούς μήνες μετά, αλλά σε μια δεδομένη στιγμή το ακριβότερο προϊόν θα είναι κατά πάσα πιθανότητα καλύτερο.
Από εκεί και πέρα είναι θέμα επιλογής.

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • xfader
    Segregation supporter
  • Zizik
    Safety Last

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.886
Members