Sony 32'' LCD TV (KLV-32M1) απορία!

Μηνύματα
34
Reaction score
3
Το Hitech λέει ότι δεν έχει HDMI. Η Sony αναφέρει στο site της ότι έχει. Το ίδιο και διάφορα άλλα site ανα τον κόσμο. Σε βιτρίνα πουτην είδα απ'όσο μπόρεσα να την "ψάξω" απο πίσω, δεν είχε hdmi. Ο πωλητής φυσικά και δεν γώριζε για τι πράγμα μιλούσα :shock: !
Υπάρχει περίπτωση η Sony να φέρνει στην Ελλάδα διαφορετικό μοντέλο? Είμαι έτοιμος να την παραγγείλω αλλά όχι χωρίς ψηφιακή είσοδο! (Σχετικά επείγον....)

Στην περίπτωση που ΔΕΝ έχει τελικά HDMI τι άλλες προτάσεις υπάρχουν μέχρι τα 3000€ περίπου? Ο προβολέας προς το παρόν αποκλείεται δυστυχώς!


Ευχαριστώ εκ'των προτέρων...


Φιλικά,


αγγελος.
 




Μηνύματα
10.483
Reaction score
5
Λοιπον στο αμερικανικο user manual αναφερει οτι εχει...
Απλα δεν ειναι στο ιδιο σημειο με ολες τις αλλες εισοδους. ειναι δεξια τους και διπλα στη εισοδο της κεραιας.

Στο αγγλικο sony... που συνηθως τα αγγλικα προιοντα ειναι τα ιδια με τα εδω...δεν εχει...
Εχει ομως 3 scart...
Code:
Connectors 
 4 Pin (Y/C) In S video input 
 RCA Audio Out Yes 
 RCA AV Input Yes 
 RF In YES 
 Scart 1 RGB 
 Scart 2 RGB, Smartlink 
 Scart 3 RGB, Smartlink
 


Μηνύματα
34
Reaction score
3
Ευχαριστώ για τη βοήθεια. Θα με βγάζανε τρελό. Ασε που εαν την παραγγείλεις και μετά έχεις μπλέξει. Θα αρχίσουν τα "ελα μωρε, τι να το κάνεις κτλ"...

Αλλες προτάσεις για LCD στα 3000+ €?

Απ'όσες είδα μου άρεσε 30'' Thomson LCD ενώ αντίθετα οι Philips μέ ή χωρίς Pixel Plus δεν μου άρεσαν. Πιθανότατα τα καλώδια ήταν χάλια. Εβλεπα παντού το "αποτύπωμα" της ψηφιακής εικόνας!

Η εικόνα της Sony μου άρεσε πολύ αλλά κολλάω στην ψηφιακή είσοδο η οποία σε σύντομο χρονικό διάστημα θα αντικαταστήσει όλες τις άλλες πιστεύω...
 

Μηνύματα
47
Reaction score
0
παντως εγω ειμαι πολυ ευχαριστημενος.Την εχω στο σαλονι με το 747 και με progressive συνδεση πραγματικα πεταει.Επισης ειναι πολυ καλη και στα απλα καναλια της tv.Στα λεφτα της ειναι κελεπουρι.Συγκρινε την ας πουμε με την καινουρια Samsung πουεχει 1000 ευρω περισσοτερα (και dvi και δυο δεκτες βεβαια) Και θα καταλαβεις ποσο ωραιο μηχανημα ειναι.Απλα δεν εχει πολλα μπονους.
 

Μηνύματα
34
Reaction score
3
Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις και τη βοήθεια. Πράγματι η Sony όπως την είδα έχει πάρα πολύ καλή εικόνα για τα χρήματα που κοστίζει.

Τελικά πάντως εγώ προτίμησα την Philips 9986 με Pixel Plus 2. Πληροφοριακά αναφέρω ότι με την αγορά της παρέχεται βάση επιτραπέζια ΚΑΙ επιτοίχια. Σε κάποια μοντέλα μια επιτοίχια βάση μπορεί να τη βρεί κάποιος μέχρι και 500€ επιπλέον.

Τώρα βέβαια το ζήτημα είναι να "ταιριάξω" ένα ωραίο DVI Player (αλλά αυτό είναι θέμα άλλου POST)

Φιλικά,


Αγγελος.
 


Staff online

  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
171.598
Μηνύματα
2.867.328
Members
37.936
Νεότερο μέλος
albie
Top