sony 40W4000 vs philips 42pfl7403

Reaction score
0
Γεια σας, εδω και αρκετες ημερες στριφογυριζει η παραπανω μαχη....:114:
Ψαχνω μια τηλεοραση γυρω στις 40 ιντσες για χρηση γενικη (λιγο απο ολα) και ομολογω οτι εχω μπερδευτει αρκετα με αυτα που ακουω και διαβαζω...!!
Τελικα αξιζει να κοιτας μονο τα τυπικα τεχνικα χαρακτηριστικα ή τελικα δεν λενε τιποτα επειδη μπορει να μην εχουν κοινο τροπο μετρησης & μετρο συγκρισης ας πουμε??
Βοηθηστε.....:140::140::140:

Reaction score
0
Γεια σας, εδω και αρκετες ημερες στριφογυριζει η παραπανω μαχη....
Ψαχνω μια τηλεοραση γυρω στις 40 ιντσες για χρηση γενικη (λιγο απο ολα) και ομολογω οτι εχω μπερδευτει αρκετα με αυτα που ακουω και διαβαζω...!!
Τελικα αξιζει να κοιτας μονο τα τυπικα τεχνικα χαρακτηριστικα ή τελικα δεν λενε τιποτα επειδη μπορει να μην εχουν κοινο τροπο μετρησης & μετρο συγκρισης ας πουμε??
Βοηθηστε.....
Eγω φιλε μου κατεληξα χτες σε αυτην ....sony 40W4000....που μεχρι και σημερα εχει 4 χρονια εγγυηση...πιστευω θα τα βγαλει τα λεφτα της...

δεν ξερω αν σε βοηθησα......γεια χαρα....

Reaction score
0
την προσφορα την εχασα με την sony.....σιγουρα καλη περιπτωση...!!
επι του θεματος...κατι με παει για philips ισως και λογω χαρακτηριστικων και λιγο μεγαλυτερου μεγεθους......!! βεβαια στο πλαισιο που μιλησα μου ειπαν οτι το μοντελο αυτο σταματησε αλλα απο οτι ειδα συνεχιζουν να το πουλανε απο το site.
Ε ρε προβληματα που εχει ο κοσμος........

Reaction score
0
Κι εγώ ανάμεσα σ' αυτές τις 2 είμαι αλλά βρίσκω ενδιαφέρουσα και τη Samsung LE40A656A που είναι κι αυτή όπως κι η Philips στα 100Hz. Nομίζω είναι ένα σημαντικό πλεονέκτημα. Κατά τα άλλα, από reviews που έχω διαβάσει, η sony είναι σημείο αναφοράς για το contrast στην κατηγορία.
Πολύ μπέρδεμα...

Reaction score
0
sos παιδια η sony 40s4000 εχει μεγαλη διαφορα με την w4000 ? Xαρακτηριστικα ειναι η ιδια μονο που δεν εχει παραπανω θυρες συνδεσεων usb κ..τ.λ. ? Δηλαδη εχει ιδια οικονα ?

Reaction score
0
sos παιδια η sony 40s4000 εχει μεγαλη διαφορα με την w4000 ? Xαρακτηριστικα ειναι η ιδια μονο που δεν εχει παραπανω θυρες συνδεσεων usb κ..τ.λ. ? Δηλαδη εχει ιδια οικονα ?
Πιθανόν η W να αντικατέστησε την S γιατί είναι και εξωτερικά διαφορετικές.

Reaction score
0
οποτε στο 1000ε που την εχει στα media markt ειναι καλη τιμη εφοσον εχει τα ιδια χαρακτηριστηκα εικονας?

Reaction score
0
sony 40W4000 με 579€

Πριν από λίγο έμαθα ότι αύριο 18/09/2008 παίζει να αγοράσουμε

sony 40W4000 μόνο με 579€

http://s203.photobucket.com/albums/aa293/markelos/?action=view&current=P1010048.jpg

Οσο και να μπαίνει μέσα το Saturn λόγω εγκαινίων φαντάζομαι πόσο μας κλέβουν οι άλλοι !!!

Ευτυχώς που καμμιά φορά μας ξυπνάνε κάτι τέτοιες κινήσεις !!

Reaction score
0
Η τιμή σίγουρα είναι άπαιχτη. Δυστυχώς η διεύθυνση της σελίδα τους που γράφει το φυλάδιο απλά δεν υπάρχει (saturn.com.gr)
Όχι τίποτ' άλλο, αν υπήρχε δυνατότητα αποστολής στην επαρχία θα την παράγγελνα...
Τυχεροί φίλοι Αθηναίοι χτυπήστε την αλύπητα! Απ' όσο έχω μάθει μόνο η έξοδος για οπτική ίνα απουσιάζει σε σχέση με την 40W4000!

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.906
Members
38.519
Νεότερο μέλος
papaevagelouv