Sony 40W4000

Reaction score
1
Καλησπέρα,

απο εχτές είμαι ευτυχής κάτοχος μια sony 40W4000 την οποία αγόρασα και σε εξαιρετική τιμή (850 Ευρώ). Η αγορά έγινε απο γνωστή αλυσίδα ηλεκτρονικών η οποία είχε τα τελευταία κομάτια σε προσφορά. Φυσικά ήμουν πολυ συγκεκριμένος και τους είπα οτι μόνο συσκευή κλειστή και οχι demo και μου είπαν οτι θα μου φέρναν καινούρια απο άλλο κατάστημα. Την τηλεόραση λοιπόν την παρέλαβα και απο το κρυφό μενού βλέπω οτι έχει λειτουργία 13 ώρες περίπου (13:14), τα κανάλια ήταν ήδη σεταρισμένα και λείπουν τα μπροστινά αυτοκόλητα. 13 ώρες δεν είναι πολύ λίγο για βιτρίνα? Υπάρχει περίπτωση το 13 να σημαίνει ... μήνες !????.

Reaction score
0
Απάντηση: Sony 40W4000

To 13 ειναι ωρες, καλοριζικη.Η συγκεκριμενη για games ειναι κορυφη ακομα και τωρα.

Reaction score
6

Καλησπέρα,

απο εχτές είμαι ευτυχής κάτοχος μια sony 40W4000 την οποία αγόρασα και σε εξαιρετική τιμή (850 Ευρώ). Η αγορά έγινε απο γνωστή αλυσίδα ηλεκτρονικών η οποία είχε τα τελευταία κομάτια σε προσφορά. Φυσικά ήμουν πολυ συγκεκριμένος και τους είπα οτι μόνο συσκευή κλειστή και οχι demo και μου είπαν οτι θα μου φέρναν καινούρια απο άλλο κατάστημα. Την τηλεόραση λοιπόν την παρέλαβα και απο το κρυφό μενού βλέπω οτι έχει λειτουργία 13 ώρες περίπου (13:14), τα κανάλια ήταν ήδη σεταρισμένα και λείπουν τα μπροστινά αυτοκόλητα. 13 ώρες δεν είναι πολύ λίγο για βιτρίνα? Υπάρχει περίπτωση το 13 να σημαίνει ... μήνες !????.

Με γειά την...ανοιγμένη...!:121:
Αν το κυνηγήσεις πάντως είναι υποχρεωμένοι να σου την αλλάξουν με καινούρια....

Reaction score
164

Θα σου έλεγα να την αλλάξεις.
Αφ' ενός σε ξεγέλασαν, αφ' ετέρου μπορεί να προέρχεται από επιστροφή και ίσως να έχει πρόβλημα που δνε το έχεις εντοπίσέι ακόμα.

Το θέμα είναι ότι δεν μπορείς να αποδείξεις ότι οι 13 ώρες δεν έγιναν από σένα.

Reaction score
1
Τελικά υπάρχουν ακόμα επαγγελματίες!!!
Μίλησα με τον υπεύθυνο του καταστήματος ο οποίος ευγενικότατα μου ζήτησε συγνώμη και σήμερα θα την πάω πίσω για να πάρω καινούρια συσκευασμένη (την οποία μου είπε αν θέλω μπορώ να την τσεκάρω στο κατάστημα). Και επειδή πρέπει να τα λέμε τα καλά, πρόκειται για το Ράδιο Κορασίδη στο Περιστέρι. Μπράβο τους.

Reaction score
0
να εισαι σιγουρος οτι τη δικη σου τηλεοραση συσκευασμενη θα την πουλησουν σε καποιο αλλο πελατη που δεν γνωριζει το κρυφο μενου και
ωρες λειτουργιας.
στο εμποριο δεν υπαρχει ελεος!!!!!!!!!!!!!!

Reaction score
1
Είμαι σίγουρος. Τουλάχιστον όμως εγώ που το γνώριζα δεν μπήκαν καν στην διαδικασία να με ρωτήσουν πως και γιατί (πράγμα συνηθησμένο απο οτι βλέπω σε διάφορα φορουμ). Σκέψου επίσης οτι λόγω λίγων ωρών λειτουργίας (13) και αφου την τηλεόραση την άνοιξα 2 μέρες μετά, θα μπορούσαν να ισχυριστούν οτι οι ώρες είναι απο δική μου χρήση. Αντι αυτού μου ζήτησαν συγνώμη για την ταλαιπωρία και μου άλλαξαν τη συσκευή "no questions asked". Και δεν ξέρω αν είναι η ιδέα μου, αλλά έχω την εντύπωση οτι η νέα συσκευή έχει καλύτερη εικόνα απο την προηγούμενη . Ίσως όντως να ήταν απο επιστροφή λόγω προβλήματος στο πάνελ .

Reaction score
0
καλοριζικη λοιπον.
αν θελεις μπορεις να γραψεις την γνωμη σου για την εικονα της, οσο αφορα
την τηλεοραση.συγκεκριμενα αν κανεις ληψη με κεραια,
αν εχει λεπτομερεια η εικονα της ή αν διακρινεις στην κινηση κατι περιεργο.

Reaction score
1
Λοιπόν μέχρι στιγμής είμαι πολύ ευχαριστημένος απο την αγορά μου. Έχω δοκιμάσει hd απο το wd tvhd (720 και 1080p) και πραγματικά η εικόνα τα σπάει. Δεν έχω δοκιμάσει απαιτητικά αρχεία 20g γιατί απλά δεν έχω και δεν με ενδιαφέρουν. Στα ψηφιακά το σήμα δεν είναι και οτι καλύτερο αλλά στα αναλογικά, τουλάχιστον 3-4 κανάλια που τα πιάνω καμπάνα έχουν αρκετά ωραία εικόνα για lcd. Φυσικά όταν πήρα την απόφαση να δώσω την αγαπημένη μου philips pt9416 ήξερα οτι την εικόνα της σε τηλεοπτικό δεν θα τη βρω πουθενά. Μένει να δοκιμάσω σήμα απο pc και κάποια στιγμή PS3 :143:. Πιστεύω οτι στην τιμή που την πήρα είναι πολύ τίμια αγορά.

Reaction score
0
τελικα στη τηλεοραση ,οχι σε HIDEF υλικο ,
1.εχει λεπτομερεια η εικονα της ?
2.διακρινεις στην κινηση κατι περιεργο?
(ειδικα στα αναλογικα καναλια που ποιανεις πολυ καλα)

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.811
Members
38.497
Νεότερο μέλος
Κωνσταντίνος Παντός