Sony 40W5500 ή Samsung 40B6000

Reaction score
0
Καλησπερα σκοπευω να αγορασω μια απο τις Sony 40W5500 ή Samsung 40B6000 αλλα δεν μπορω να αποφασισω, εμφανισιακα στα ματια μου η Samsung νομιζω εχει λιγο καλυτερη εικονα απο την αλλη ομως εχω ακουσει για καποια προβληματα που παρουσιαζουν λογω led. Η τηλεοραση θα χρησιμοποιηθει για ταινιες (egreat) και τηλεοπτικα προγραμματα οχι για video games. Ποια ειναι καλυτερη?

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.422
Aπ την στιγμή που σας αρέσει πιο πολύ η samsung καλό θα ήταν να την αγοράσετε.
Τι είδους προβληματα αναφέρετε?

Πάντως απ την στιγμή που δεν σας ενδιαφέρουν τα video games καλό θα ήταν να κοιτάξετε και για κάποια plasma.

Reaction score
0
Απάντηση: Re: Sony 40W5500 ή Samsung 40B6000

Aπ την στιγμή που σας αρέσει πιο πολύ η samsung καλό θα ήταν να την αγοράσετε.
Τι είδους προβληματα αναφέρετε?

Πάντως απ την στιγμή που δεν σας ενδιαφέρουν τα video games καλό θα ήταν να κοιτάξετε και για κάποια plasma.
Το προβλημα προερχεται λογω edge led και δημιουργει διαχυση φωτος, εγω βεβαια οταν την ειδα σε πολυκαταστημα δεν διαπιστωσα κατι τετοιο.

Reaction score
73
Απάντηση: Sony 40W5500 ή Samsung 40B6000

Και εγω πηγα και ειδα στο mediamarkt την 40Β8000 και δεν ειδα πουθενα να εμφανιζεται διαρροή φωτός
και clouding που λενε καποιοι. Μηπως βγηκαν καποιες παρτιδες ελλατωματικες..?
Βεβαια αρκετοι μιλανε για το θεμα αυτό ... δεν μπορει να το λενε στον αερα

Reaction score
0

Και εγω πηγα και ειδα στο mediamarkt την 40Β8000 και δεν ειδα πουθενα να εμφανιζεται διαρροή φωτός
και clouding που λενε καποιοι. Μηπως βγηκαν καποιες παρτιδες ελλατωματικες..?
Βεβαια αρκετοι μιλανε για το θεμα αυτό ... δεν μπορει να το λενε στον αερα
Η όποια διαρροή φωτός για να κάνει την εμφάνισή της χρειάζεται να επικρατούν συγκεκριμένες συνθήκες. Για την ακρίβεια χρειάζεται στον χώρο να επικρατεί χαμηλός φωτισμός, η σκηνή που αναπαράγει η TV να είναι σκοτεινή και ο οπίσθιος φωτισμός ρυθμισμένος σε υψηλή τιμή. Σε συνθήκες καταστήματος, επομένως, είναι δύσκολο να βγάλεις συμπεράσματα αφού προσπαθείς να διακρίνεις το πρόβλημα κάτω απο δυνατό φωτισμό, κάτι που δεν εξυπηρετεί.

Reaction score
0

Η όποια διαρροή φωτός για να κάνει την εμφάνισή της χρειάζεται να επικρατούν συγκεκριμένες συνθήκες. Για την ακρίβεια χρειάζεται στον χώρο να επικρατεί χαμηλός φωτισμός, η σκηνή που αναπαράγει η TV να είναι σκοτεινή και ο οπίσθιος φωτισμός ρυθμισμένος σε υψηλή τιμή. Σε συνθήκες καταστήματος, επομένως, είναι δύσκολο να βγάλεις συμπεράσματα αφού προσπαθείς να διακρίνεις το πρόβλημα κάτω απο δυνατό φωτισμό, κάτι που δεν εξυπηρετεί.
Οπως τα λεει ...
Στο σπιτι το παρατηρεις και παθαινεις το σοκ ...
Παντως και η W5500 εχει παρουσιασει θεμα με το clouding ... συνεπως ...
καλυτερη και απο τις 2 θεωρω την Β750 ...
Αν την βρεις , μιας και πολλοι την εχουν παραγγειλει και δεν υπαρχει για να παραλαβουν , θα ελεγα να την παρεις....

Reaction score
0

να φανταστω οτι δε σε νοιαζει τιμη. η σαμσουνγκ ειναι πιο ακριβη. βρισκεις την 40w5500 me 900 ευρω τιμη ιντερνετ.παρε τηλ στον κωτσοβολο 2102899600 πες οτι δεν μπορεις να πραγματοποιησεις την αγορα απο το ιντερνετ γιατι υπαρχει ταχα προβλημα, σου δινουν κωδικο και πας στο καταστημα και την παιρνεις με 100ευρω λιγοτερα.

εγω παντως εχω τν 40w5500 αλλα εχω προβληματακια που απο οτι λενε τα παιδια εδω φταιει το σημα της κεραιας κι οχι η τηλεοραση....

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • xfader
    Segregation supporter

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.747
Members
38.489
Νεότερο μέλος
Nikos88