jpaudio
Επαγγελματίας
- Reaction score
- 1.718
Ο τίτλος τα λέει όλα. Κορυφαίες και οι δύο αλλά κάποια θα ξεχωρίζει. Τι λένε οι συνφορουμίτες;
Φιλικά,
Γιάννης
Φιλικά,
Γιάννης
και εγω με βαση αυτα τα συγκριτικα μιλησα.βεβαια,η Philips με ανοιχτο το ambilight κερδιζει κι αλλους ποντους,ασε που πηρε και την κορυφαια ευρωπαικη διακριση,βραβειο EISA καλυτερης LCD 2009-2010.
ειναι λογικο να στοιχιζει παραπανω η Philips.Εκτος απο κορυφαια ποιοτητα εικονας,εχει καλυτερη ποιοτητα κατασκευης (μερος του φινιρισματος ειναι απο βουρτσισμενο αλουμινιο),εχει μακραν το ποιοτικοτερο και εργονομικοτερο χειριστηριο,και βεβαια εχει το ambilight,το οποιο (μετα απο 4 χρονια προσωπικης εμπειριας) μπορω να πω οτι δεν ειναι απλα ενα εφφε με λαμπες,ειναι ενα συστημα καλυτερης προσληψης της εικονας απο τον θεατη.εξισου σημαντικο ειναι και οτι ειναι πιο ξεκουραστο για τα ματια
Συμφωνω απολυτα....σαν την κινηση της Ζ μαλλον δεν θα βρουμε χωρις αρκετα περισσοτερα χρηματα και αν...
Δοκιμασε να δεις και αλλου , μιας και ισως να ειναι θεμα ρυθμισεων στην περιπτωση που ειδες...Και κάτι ακόμα, η εικόνα της 46W5500 (ξαδέλφης της Ζ5500) δεν μου άρεσε σε SD κανάλια, δεν είχε αυτή την ευκρίνεια και την εξομάλυνση των γωνιών διαγώνιων γραμμών (πριόνι το λένε νομίζω) όσο η Samsung. Και να φανταστείτε έβλεπα Samsung στις 55 ίνστες! Μήπως ο scaler της Sony δεν είναι και πολύ καλός; Μήπως η Sony έχει δώσει βάρος στο HD και τα απλά τηλεοπτικά κανάλια τα έχει χεσμ..α;
Γιάννης
Σουπερ για ποιον ?Παιδιά να ρωτήσω το μοντέλο Philips 52PFL9704H/12 είναι ακριβώς το ίδιο σουπερ, απλά σε 52"? Ή καμία σχέση? Γιατί σκέφτομαι να την πάρω σε 52αρα.
Ευχαριστω