- Reaction score
- 54
μια χαρα ειναι η αποσταση θεασης ειδικα απο τη στιγμη που αρκετες ταινιες ειναι σε καδρο 2.49:1
Τωρα αν σου πω ότι το ιδιο το εχω σκεφτεί και γω πολλές φορές…Με μια δόση υπερβολής θα έλεγα ότι ο Topaz θυμίζει λίγο... τηλεόραση CRT, με τη γυαλάδα και -δυστυχώς- τα ευδιάκριτα pixels του.
Παναγιωτη (Βογιατζακη) αλλαξε σε παρακαλω την γραμματοσειρα σου - θα μας κανεις να αλλαξουμε γυαλια!!!
α) τα 2000 lumens είναι η δυνατότητα που έχει ο προβολέας στα φωτεινά του modes που προορίζονται για τις ιδιαίτερα φωτεινές συνθήκες περιβάλλοντος χώρου.
Στο cinema mode πρέπει να πέφτει κοντά στα 1300-1400.
β) Ως εκ τούτου μιά χαρά (έως δύο) φαίνονται τα σκοτεινά πλάνα σε αυτό το mode (άσε που σε όλα τα modes ακόμα και στα λαμπρά πάλι ωραία φαίνονται τα μαύρα του). Μεταξύ μας πιστεύω ότι κι εσύ άμα τον δεις να παίζει ίσως αναθεωρήσεις σχετικά με το μαύρο του.
Και να σκεφτείς ότι η οθόνη μου είναι λευκή (δηλαδή όχι γκρίζα) !
Δεν υπάρχει λογος …<o></o
>
Με την ευκαιρία να ζητήσω συγγνώμη από τον Αντρέα (Cinemusic) για την επιθετική χροιά που ίσως φάνηκε να έχει το μήνυμά μου, το σκέφτηκα αφού είχα γράψει ήδη το μήνυμα, ας μην με παρεξηγήσει, το ξέρει ότι τον συμπαθώ πολύ… :cool_1:
<o></o
>.
Δεν αντιλέγω αλλά ακόμα και οι υποκειμενικές κρίσεις έχουν μια βάση. Οποιος έχει τη δυνατότητα να δει και να συγκρίνει μόνος του φυσικά και πρέπει να το κάνει. (τα χουμε χιλιοπεί αυτά εδώ και χρόνια και για τον ήχο και για την εικόνα).αχ φιλε Μπαμπη...γνωστο παγκοσμιως πλεον οτι το projectorreviews δεν κανει και τις 'αντικειμενικοτερες' συγκρισεις προβολικων...καπως σαν το projectorcentral.Ξερεις ποσες χιλιαδες δολαρια κοστιζει ενα καλο review στο projectorreviews??Ξερεις τι παθαινουν οι εταιριες που δεν ασχολουνται με αυτου του ειδους διαφημιση?Βγαινουν τελευταιες στα συγκριτικα.ετσι απλα!Πιστεψε μονο στα ματια σου.ολοι οι υπολοιποι κατι εχουν να κερδισουν....:cool_1: