SONY BDP S1E (ΤΑ ΖΑ ΜΟΥ ΑΡΓΑ)

Reaction score
4
είμαι κάτοχος ενός player sony και αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα:
είναι πιο αργό και απο την καθυστέρηση!!!δηλαδή πατάω το open για να βγεί το tray μέχρι να βγεί ανάβω τσιγάρο,κάνω τις δουλειές μου,σερφάρω στο net,παίζω κάνα παιχνίδι στο iphone και μετά ανοίγει.....έχει το τελευταίο firmware και δεν ξέρω αν φταίει κάτι ή είναι γενικά τόσο αργόόόόόόόό.....

Reaction score
6
Πάρε ένα καινούργιο. Πάνε σφαίρα. Δεν καταλαβαίνεις διαφορά από DVD player σε ταχύτητα. Και δε μιλάω μόνο για το tray αλλά και για την απόκριση στις εντολές Play, FF, Chapter κλπ.

Reaction score
1.213
Απάντηση: SONY BDP S1E (ΤΑ ΖΑ ΜΟΥ ΑΡΓΑ)

είμαι κάτοχος ενός player sony και αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα:
είναι πιο αργό και απο την καθυστέρηση!!!δηλαδή πατάω το open για να βγεί το tray μέχρι να βγεί ανάβω τσιγάρο,κάνω τις δουλειές μου,σερφάρω στο net,παίζω κάνα παιχνίδι στο iphone και μετά ανοίγει.....έχει το τελευταίο firmware και δεν ξέρω αν φταίει κάτι ή είναι γενικά τόσο αργόόόόόόόό.....
:204::204:

Αυτο (το τελευταιο) ειναι το μονο firmware που εχεις δοκιμασει ?

Παντως και εγω που εχω ΒD Sony , παρολο που ειμαι ευχαριστημενος σε ολα τα αλλα , σε αυτο το θεμα δεν θα το ονομαζα ακριβως τσακμακι..:142:

Μελίδης Μιχάλης

Πρόεδρος ΕΒΒΕ
Reaction score
30.712

Έτσι είναι τα Βluray players.
Σαν να ανοίγεις το PC και περιμένεις να φορτώσουν.
Τα τωρινά μοντέλα πάντως βελτιώθηκαν σ΄αυτόν τον τομέα.

Reaction score
4
Απάντηση: Re: SONY BDP S1E (ΤΑ ΖΑ ΜΟΥ ΑΡΓΑ)

Πάρε ένα καινούργιο. Πάνε σφαίρα. Δεν καταλαβαίνεις διαφορά από DVD player σε ταχύτητα. Και δε μιλάω μόνο για το tray αλλά και για την απόκριση στις εντολές Play, FF, Chapter κλπ.
έχω και το PS3 ΤΗΣ SONY(ΠΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΕΣΩΝΕ) πολύ πιο γρήγορο σε φορτώματα,χειρισμούς,menu κλπκλπ ΑΛΛΑ ΥΠΟΔΙΕΣΤΕΡΟ ΣΕ ΕΙΚΟΝΑ...

Reaction score
0
Απάντηση: Re: SONY BDP S1E (ΤΑ ΖΑ ΜΟΥ ΑΡΓΑ)

έχω και το PS3 ΤΗΣ SONY(ΠΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΕΣΩΝΕ) πολύ πιο γρήγορο σε φορτώματα,χειρισμούς,menu κλπκλπ ΑΛΛΑ ΥΠΟΔΙΕΣΤΕΡΟ ΣΕ ΕΙΚΟΝΑ...
Τι εννοείς ; Έχω διαβάσει reviews που το αναφέρουν σαν πάρα πολύ καλό στον τομέα της εικόνας.
Έχεις διακρίνει κάτι διαφορετικό ;

Reaction score
4

δοκίμασα και τα 2 players στο home cinema ενός φίλου μου που παίζει με έναν RUNCO VX 33 D και είδα καλύτερη εικόνα όσο αφορά την λεπτομέρεια,το βάθος και την ανάλυση στην εικόνα..

Τελευταια Μηνυματα

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.968
Members
38.524
Νεότερο μέλος
opanamas