Sony BDV-IT1000

Reaction score
4
Σκέφτομαι να πάω να αγοράσω το παρακάτω συστηματάκι.

Επειδή βαριέμαι να ψάχνω ηχεία και ρυθμίζω ενισχυτές με δεκάδες κουμπάκια και επιλογές λέω να πάω σε έτοιμη λύση.

Επίσης με ικανοποιεί πολύ το μικρό μέγεθος των ηχείων και οι δυνατότητές του συστήματος γενικότερα.

Οπότε μιας και έχω και μια Sony KDL52Z5500 λέω να συμπληρώσω το σετ μου με sony :126:

Τι λέτε? Αξίζει να το αγοράσω?

http://www.sony.gr/product/hch-systems-with-blu-ray-disc/bdv-it1000#pageType=TechnicalSpecs

Reaction score
0
Απάντηση: Sony BDV-IT1000

ΠΡΙΝ ΠΑΡΕΙΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΚΑΝΕ ΠΡΩΤΑ ΕΛΕΓΧΟ ΑΝ ΘΑ ΠΑΙΞΟΥΝ ΤΑ CD MP3 ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΕΓΓΡΑΦΕΙ ΣΤΟ NIRO ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΟΥ ΔΕΝ ΠΑΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΨΑΧΝΩ ΝΑ ΒΡΩ ΤΩΡΑ ΤΗΝ ΑΙΤΙΑ.
ΔΙΑΒΑΣΑ ΟΤΙ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΜΕ ΧΑΜΗΛΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΗΧΟΥ. ΕΡΩΤΗΣΗ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ,ΠΩΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΒΕΛΤΙΩΣΩ
ΤΗΝ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΕΓΓΡΑΦΗΣ ΣΤΟ NIRO ΩΣTE NA ΜΠΟΡΩ NA AKOYΩ TA CD ΠΟΥ ΓΡΑΦΩ ΣΤΟ NIRO. ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΗΧΟΥ ΠΟΥ ΕΧΩ ΠΑΙΖΟΥΝ ΤΑ CD ΜΟΥ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ.

abcd

Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
Super Moderator
Reaction score
110.810

Καλώς ήρθες @LARASIM

Μη γράφεις μόνο με κεφαλαία, δεν επιτρέπονται.

Καλή διαμονή.

Reaction score
4

Φίλε μου με τα λεφτά που κάνει αυτό το πράγμα παίρνεις κλάσης ανώτερο σύστημα.Αλλα αν δεν θέλεις να το ψάξεις μπορείς να το πάρεις αν και μόνο για ταινίες κάνει αυτό γιατί έχει στήλες ηχεία που είναι λίγο απαράδεκτα.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.069
Members
38.643
Νεότερο μέλος
venar