Καλησπέρα,
ξέρει κανείς πως πως μπορεί να δεις υπότιτλους στο sony Blu-ray BDV-F500. Προσπάθησα να δω υπότιτλους είτε οταν βάζω DVD ταινία είτε ταινία μέσω USB χωρίς αποτέλεσμα.
Απάντηση: sony Blu-ray BDV-F500 ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΙ ΥΠΟΤΙΤΛΟΥΣ!!
Σε dvd δεν βλέπεις υπότιτλους?Ούτε αν επιλέξεις υπότιτλους από το μενού του dvd?
Μήπως εννοείς custom dvd που έχεις φτιάξει στον υπολογιστή σου και πρόσθεσες κάποιο αρχείο .srt?Δώσε μας περισσότερες λεπτομέρειες...
Σε dvd δεν βλέπεις υπότιτλους?Ούτε αν επιλέξεις υπότιτλους από το μενού του dvd?
Μήπως εννοείς custom dvd που έχεις φτιάξει στον υπολογιστή σου και πρόσθεσες κάποιο αρχείο .srt?Δώσε μας περισσότερες λεπτομέρειες...
σε μερικα dvd εμποριου δεν δειχνει την επιλογη να διαλεξω την γλωσσα εγω , ενω σε μερικα απλα παιζει τα ελληνικα μετα απο κολπακι. σε συνδεση με usb παιζει τις μισες ταινιες με υποτιτλους. δεν υπαρχει καν η επιλογη να φορτωσεις υποτιτλους η κατι αλλο
Από το εγχειρίδιο χρήσης του, στη σελίδα 54, γράφει:
"x[Subtitle]
You can select the default subtitle language for
BD-ROMs or DVD VIDEOs.
When you select [Select Language Code], the
display for entering the language code appears.
Enter the code for your language by referring to
“Language Code List” (page 71)."
Στην σελίδα 71 έχει τους κωδικούς, τα ελληνικά έχουν 1142.
Μιας και δεν έχω τη συσκευή, πρέπει να δεις αν κάπου βάζεις τον κωδικό για να δεις ελληνικά.
Από το εγχειρίδιο χρήσης του, στη σελίδα 54, γράφει:
"x[Subtitle]
You can select the default subtitle language for
BD-ROMs or DVD VIDEOs.
When you select [Select Language Code], the
display for entering the language code appears.
Enter the code for your language by referring to
“Language Code List” (page 71)."
Στην σελίδα 71 έχει τους κωδικούς, τα ελληνικά έχουν 1142.
Μιας και δεν έχω τη συσκευή, πρέπει να δεις αν κάπου βάζεις τον κωδικό για να δεις ελληνικά.
----------------------------------------------------------------------------------
Tα ελληνικα τα εχω ορισει με τον κωδικο 1142 απο την αρχη παρολο αυτα υπαρχαι προβλημα. να σκεφτεις για να παιξει τους ελληνικους υποτιτλους σε μερικα dvd πρεπει να πατησω το tuning (ασχετο εντελως ) και μετα να διαλεξω CP 1253 ( Ειναι τα ισλανδικα στο βιβλιο ) . ενα αλλο πραγμα ειναι πως μεγαλωνουν τα fonts γιατι ειναι αρκετα μικρα.