Sony Bravia βιντεοπροβολεας?

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
731

Οχι δεν κανουμε λαθος.
Προκειται για δυο νεα μοντελα που θα κυκλοφορησουν τον Ιουνιο με αναλυση 1280χ720 και τιμες...φαινομενο.
Το ακριβοτερο μαλιστα AW15(1300$) εχει αντιθεση που αγγιζει το 12000:1 !!!
Το φθηνοτερο AW10(1000$) ...μολις 6000:1 :shock:

Για σκεφτειτε λιγο.
Sony και η πρωτη τιμη 1000$
Που θα φτασει?

Reaction score
8
Απάντηση: Sony Bravia βιντεοπροβολεας?

πωπω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
1300!!!!!!!!!!
Αντε να δουμε τι θα ναι και αυτα , η sony βεβαια τοσο χαμηλη τιμη με τρομαζει αλλα Κυριακη κοντη γιορτη.

Reaction score
0

1300$ αρχική τιμή είναι καλά..........για να δούμε πόσο θα έχει στην Ελλάδα.........

Reaction score
0
σιγα τα αυγα , μηνες τωρα εχει σπασει το φραγμα των 1000$ στους 720p , και με την εμμονη της sony σε LCD στα 720p , προβλεπω να ειναι τιποτα ξεστοκαρισμα D5 , και τα 6000:1 , και 12000:1 τα εχουμε ξανακουσει και ξερουμε ποσο πραγματικα ειναι.

Ειμαι σχεδον σιγουρος οτι ενας HD70 που κυκλοφορει και εχει τιμη κατω απο 1000$ εδω και καμποσους μηνες, θα εχει καλυτερη εικονα....απλα αυτοι θα πουλιονται σοτν Κωτσοβολο σαν "Bravia".....ισως ειναι και ενα βημα να γινει ο προβολεας πιο mainstream...

Reaction score
4
Αν και ειναι καλο να ανεβαινεις συνεχεια και ο επομενος μου θα ειναι 1080 σιγουρα δεν πρεπει να παραβλεψουμε οτι οσο μπαινουν οι εταιρειες με μοντελα ποιοτικα και σε τετοιες τιμες τοσο γινεται αφορητη η πιεση στα μεγαλα μοντελα για πτωση τιμων.
Δεν μπορει να κρατηθει αυτη η μεγαλη ψαλιδα.
720p μεσος ορος περιπου 1300 ευρω
1080p μεσος ορος περιπου 7000 ευρω
Οποτε .....:bravo:

Reaction score
4

Οχι δεν κανουμε λαθος.
Προκειται για δυο νεα μοντελα που θα κυκλοφορησουν τον Ιουνιο με αναλυση 1280χ720 και τιμες...φαινομενο.
Το ακριβοτερο μαλιστα AW15(1300$) εχει αντιθεση που αγγιζει το 12000:1 !!!
Το φθηνοτερο AW10(1000$) ...μολις 6000:1 :shock:

Για σκεφτειτε λιγο.
Sony και η πρωτη τιμη 1000$
Που θα φτασει?
Αντρεα απο τον Z4 της Sanyo ο συγκεκριμενος προβολεας εχει μεγαλη διαφορα? Και αν ναι τοσο μεγαλη για να αλλαξω προβολεα?
Αμα εχει 1.300 πουλαω τον Ζ4 1.000 και βαζω και αλλα 300 απο την τσεπη μου χαλαρα... :cool_4:

Αλλα 1.300 δολαρια ειναι 1.000 ευρω. Μηπως δεν πωλειται σε αυτη την τιμη στην Ελλαδα?

Reaction score
0

Και 1080/24ρ. Το πρωτο μηχανακι ηταν ενας HS 3 το οποιο καταευχαριστηθικα για 3 χρονια και προβληματα κανενα, το εχω δωσει σε φιλο μου το εχει συνδεσει με το nοva και ειναι μερες που κληνει 8ωρα,η λαμπα ακομα δεν εχει πεσει. εγω το τοποθετουσα μια ζωη σε καρεκλες για να δω, χτυπηματα συνεχεια και απο συγκλιση των πανελ αψογη. τι να πω? Το καινουριο και σε τετοια τιμη θα ειναι αψογο κατα την γνωμη μου.:happy_8: :bravo: :bravo:

Reaction score
0
ρε παιδια...το μηχανημα πωλειται στην ελλαδα η δεν εχει καταφτασει ακομα?μπορουμε να το βρουμε απο εξωτερικο?Γιατι προς το παρων σκεφτμουν για τον EPSON TW700 αλλα ειναι πολυ δελεαστικο αυτο το μηχανημα της Sony!!

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
731
Πως μπορω να απαντησω στις ερωτησεις σας για εναν βιντεοπροβολεα που δεν εχω δει?:crazy_1:

Οσο για την κυκλοφορια, ειπαμε κυκλοφορει Ιουνιο:cool_4:

Reaction score
4
:happy_5:
2.000 τον πηρα οταν πρωτοβγηκε και εχει 400 ωρες καψει μονο. :happy_8:
Ποσο να τον δωσω δηλ? 500 ευρω? :happy_5:

Αν ειναι ετσι τοτε τον κραταω για το μπανιο :crazy_3:

Reaction score
0
Δυστυχως δεν εχει σημασια ποσο τον πηρες, αλλα ποσο κανει ενα αντιστοιχο (αν υπαρχει, αλλιως το αμεσως καλυτερο) μοντελο αυτη τη στιγμη στην αγορα , κοψε και ενα 30% επειδη ειναι μεταχειρησμενος ασχετως χρονου λαμπας, και ισως βρεις αγοραστη.

Reaction score
0
Εγώ παντως συσκευη Sony δε βαζω στο σπιτι μου ξανα. Η εμπειρια με το Service ηταν ΤΟΣΟ αθλια, η αντιμετωπιση τους τοσο αντιεπαγγελματικη που καταφερε να με κρατησει σε αποσταση απο την εν λογω εταιρια.
Θα ξαναπροτιμησω προιον της μονο αν ειναι... μονοπωλιο (βλεπε PS3..)

Reaction score
0
Απάντηση: Re: Sony Bravia βιντεοπροβολεας?

Εγώ παντως συσκευη Sony δε βαζω στο σπιτι μου ξανα. Η εμπειρια με το Service ηταν ΤΟΣΟ αθλια, η αντιμετωπιση τους τοσο αντιεπαγγελματικη που καταφερε να με κρατησει σε αποσταση απο την εν λογω εταιρια.
Θα ξαναπροτιμησω προιον της μονο αν ειναι... μονοπωλιο (βλεπε PS3..)
Σε αυτο εχεις δικιο και εγω εχω αντιμετωπιση 3 φορες προβλημα με το servis της sony αλλα βγαζει και καλα προιοντα.Το θεμα ειναι οτι παρεις να σου κατσει.

Reaction score
7
καλα.... σαν πελατης ΠΑΝΤΑ ενα σερβις ΔΕΝ εχει καλη αντιμετωπιση....
Θες γιατι δε στο εφτιαξε τσαμπα, γιατι σου ειπε οτι το εσπασες και δεν το καλυπτει η εγγυηση, γιατι καθυστερησε η επισκευη, γιατι σου ζητησε ΤΟΣΑ ενω εσυ το ειχες πληρωσει ΤΟΣΑ

Reaction score
0
καλα.... σαν πελατης ΠΑΝΤΑ ενα σερβις ΔΕΝ εχει καλη αντιμετωπιση....
Θες γιατι δε στο εφτιαξε τσαμπα, γιατι σου ειπε οτι το εσπασες και δεν το καλυπτει η εγγυηση, γιατι καθυστερησε η επισκευη, γιατι σου ζητησε ΤΟΣΑ ενω εσυ το ειχες πληρωσει ΤΟΣΑ
Για να μη δημιουργουνται λαθος εντυπωσεις...
1/Μια οθονη υπολογιστη (το ακριβο μοντελο τοτε κιολας) που επισκευαστηκε 4(???) φορες μεσα σε 3 μηνες - το προβλημα ειναι οτι ξαφνικα εκανε ενα τσαφ, τα μενου γινονταν... ιαπωνικα και γεμιζε χιονι -επειδη αρνουνταν να κανουν αντικατασταση, (η οθονη ειχε χαλασει μεσα σε λιγο καιρο απ'οταν την ειχα παρει) , ημουν καθε βδομαδα στο σερβις οπου κουβαλαγα (ηταν και CRT-βαρυ πραμα) την αφηνα, εμενα μια βδομαδα χωρις pc και μετα απο λιγο τα ιδια. Τελικα με απειλες για εξωδικα κλπ δεχτηκαν και μας εκαναν αντικατασταση και απο τοτε δεν ειχε ξανα προβλημα.

2/Εναν ενισχυτη τον STRDB930 που εβγαζε ροζ θορυβο στο ενα καναλι απο την πρωτη μερα (θορυβο σε βαθμο που τρομαζε η μανα μου στο διπλα δωματιο και μου'λεγε κλειστο θα γινει κανα βραχυκυκλωμα), φιλος δε σχετικος με το χομπυ μας μου ειπε να μη βαλω κανα ακριβο ηχειο γιατι απο κατι τετοια καιγονται... ε η επισημη αντιμετωπιση ηταν "εγω δεν το θεωρω προβλημα".. Κι εμεινε ετσι μεχρι που το πηγα σε εναν φιλο ηλεκτρονικο να βγαλουμε ακρη.

3/Τελος, ενα ηχειακι απο σετ 5.1 χαλασε απο δικια μου ευθυνη και το πηγα με σκοπο να πληρωσω την επισκευη.. Ενω το σετ κοστιζε 120000 μου ζητησαν 90 χιλιαδες για ενα μεγαφωνακι που ειχε χαλασει. Οταν αρνηθηκα και το ζητησα πισω, μου ζητησαν 15χιλιαρικα για τον "ελεγχο". φυσικα τους το χαρισα..

Αυτα!
Ποτε ξανα, ειδικα οταν υπαρχουν σοβαρες εταιριες με σοβαρα σερβις που σεβονται τον καταναλωτη. Καλα οταν μιλαμε για ενα μπιχλιμπιδι (βλεπε μπ3) των 100 ευρω.. Οταν μιλαμε για σοβαρο κοστος, πρεπει να προσεχουμε.
Ελπιζω η εν λογω εταιρια να εχει αλλαξει πια (το τελευταιο προβλημα το αντιμετωπισα πριν 4 χρονια, και απο τοτε οπως ειπα ουδεμια σχεση εχω με προιοντα της)... αλλα οπως διαβαζω σε αλλα threads.. τα ιδια και χειροτερα συνεχιζουν.

Τελευταια Μηνυματα

Staff online

• xfader
    Segregation supporter
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.668
Members
38.728
Νεότερο μέλος