Sony Bravia KDL-40D3500 και Ηχοσύστημα Sony DAV-DZ230

Reaction score
0
Αγόρασα κι εγώ αυτά τα 2 στα 1.400 € (1.200 και 200 αντίστοιχα).
(Μόλις είδα ότι το Πλαίσιο έκοψε 50 € από την TV..)
Έλα μου, όμως, που δεν κατάφερα ακόμα να "πείσω" αυτά τα 2 εργαλεία να συνεργαστούν ... εννοώ ότι δεν κατάφερα να έχω ήχο από το ηχοσύστημα παρά μόνο όταν βάλω να παίζει κάποιο DVD. Έχω συνδέσει τις 2 συσκευές με καλώδια HDMI αλλά και Scart. Δεν θα έπρεπε να έχω ήχο από το ηχοσύστημα ΚΑΙ όταν παίζουν απλά τηλεοπτικά προγράμματα στην TV ;

Reaction score
0
ναι, δικιο... δειχνει να την πουλαει μεν 1.005 €,
αλλά θέλει και έξοδα αποστολής ... "Από 58,99 € με ΦΠΑ" ... οπότε για Λάρισα κομάτι δύσκολο να με χρεώσουν 59 €, ε ?
anyway, αλλο με απασχολει τωρα, αν μπορεί κανεις να μου δωσει μια λυση... η συνεργασια TV και ηχοσυστήματος

Nick Arvanitakis

Audio Pro
Reaction score
23.746
Απάντηση: Sony Bravia KDL-40D3500 και Ηχοσύστημα Sony DAV-DZ230

Μαλλον πρεπει να παρεις την εξοδο audio (rca) της tv και να το ριξεις σε μια εισοδο (aux) του μηχανηματος.

SOL

Reaction score
0
Εχεις θυρα οπτικης ινας στη τηλεοραση?Αν εχεις καθαρισες,συνδεεις με οπτικη ινα την τηλεοραση με την αντιστοιχη εισοδο του ενισχυτη(υποθετω πως εχει ο ενισχυτης) και η εξοδος ηχου της τηλεορασης γινεται απο εκει και παει στον ενισχυτη.
Αν δεν εχει η τηλεοραση σου τοτε θα πας στο μενου της τηλεορασης με τις ρυθμισεις εισοδων/εξοδων και δες ποια θυρα AV εχει η τηλεοραση σου για εξοδο.(μπορει να ειναι μια,μπορει και περισσοτερες).Θα την ενεργοποιησεις ή αν εχει επιλογη automatic ακομα καλυτερα βαλε αυτο και καθαρισες.Η θυρα για εξοδο θα ειναι υποδοχη scart ή RCA

SOL

Reaction score
0
SONY DAV-DZ230
Σύστημα οικιακού κινηματογράφου με ηχεία 5.1ch και DVD player με υψηλή ποιότητα ήχου, DCAC για εύκολη διαμόρφωση των ηχείων και Θύρα Ψηφιακών Μέσων για δυνατότητα σύνδεσης με τις φορητές σας συσκευές.
Συνολική ισχύς: 850W (5 x 142W + 1 x 140W Subwoofer).
Συνδεσιμότητα: Audio Input (Front, mini), D.C.A.C. (Auto Calibration), Headphone jack 3.5mm, SCART (COMPOSITE-out/RGB-out) x 1, SCART (TV audio in) x 1, Video Signal OUT (HDMI) Upscale 720p/1080i για DVD x 1.

Αυτο που υπογραμισα στην συνδεσιμοτητα σημαινει οτι η υποδοχη σου SCART ειναι για αυτο το λογο που θες για να δεχτει τον ηχο απο την τηλεοραση.Οποτε δες ποια θυρα SCART απο την TV ειναι και εξοδος και με ενα καλωδιο SCART μεταξυ των δυο καθαρισες!

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.931
Members
38.520
Νεότερο μέλος
Atoll