Sony CDP-XB930QS

Reaction score
0
Αγόρασα πρόσφατα απο το ebay το παραπάνω cd player σε καλή τιμή και θέλω να μου πείτε γνώμες και εντυπώσεις όσοι απο σας τυχόν έχετε στην κατοχή σας το εν λόγω player.
Aκόμα αν τυχόν μπορεί να βελτιωθεί κάπου,που,και με ποιόν τρόπο..καθ'οτι οχι και πολύ σχετικός
Ευχαριστώ
Φωτό απο το player

PeterMeni

DIY - "Επαγγελματίας"
Moderator
Reaction score
13.425
Φίλε μου, κατά τη γνώμη μου, έκανες εξαιρετική αγορά. Τα συγκεκριμένα player της SONY, και αναφέρομαι σε όλα με τον εν λόγω μηχανισμό, είναι πολύ καλές κατασκευές και αθάνατες.
Πες μας και πόσο το πήρες.

Όσο για τη δυνατότητα αναβάθμισης του, θα σου πω απλά ότι με σωστή δουλειά τσακίζει ότι κινήται.

Reaction score
0
Απάντηση: Sony CDP-XB930QS

Φίλε μου ευχαριστώ πολύ για την απάντησή σου..
Το πήρα 162 ευρώ..
Νομίζω είναι καλή περίπτωση.
Οσο για αναβάθμιση που λές,υπάρχει κάτι συγκεκριμένο εδώ Ελλάδα που μπορεί να γίνει;
Υπάρχει κάποιο link που μπορώ να δώ;
Τι ακριβώς μπορεί να αναβαθμιστεί;

PeterMeni

DIY - "Επαγγελματίας"
Moderator
Reaction score
13.425
Είναι πολύ καλή η τιμή που το πήρες. Αν είναι σε καλή κατάσταση ο μηχανισμός του δεν το συζητάμε καθόλου. Αναβάθμιση γίνεται με βελτίωση του σταδίου εξόδου και προσθήκη ενός επιπλέον τροφοδοτικού.

Reaction score
0

Eυχαριστώ και πάλι για την απάντησή σου.
Οντως είναι σε πολύ καλή κατάσταση..άριστη μπορώ να πώ.(+22 ευρώ τα μεταφορικά βγήκαν..συνολο 184 δηλ)
Μήπως γνωρίζεις και που μπορεί να γίνουν αυτά;
Πρέπει να πάει σε εξουσιοδοτημένο της SONY?
Σόρρυ για τις ερωτήσεις αλλά....ρωτώντας μαθαίνεις :107:

PeterMeni

DIY - "Επαγγελματίας"
Moderator
Reaction score
13.425
Αν πας στη SONY, και τους πεις για αναβάθμιση του cd σου, δεν θα σε κοιτάνε όπως η αγελάδα το τρένο, αλλά όπως το τρένο την αγελάδα:119:

Sam

Reaction score
12

sorry για την καθυστερημένη συμμετοχή μου στο θεμα. Εχω και εγώ το 830 το οποιο το εχω πολύ προσεγμένο και αναπαραγωγικά ακούραστο με λίγες ώρες λειτουργίας, αρχισε ομως τα τσαλιμάκια με ''no disk'' και του έβαζα παντα originals cd's. μάλλον γέρασε βιολογικά. χαχα.

PeterMeni

DIY - "Επαγγελματίας"
Moderator
Reaction score
13.425
Προφανώς εννοείς το 930. Το NO DISK καθώς και οι μεγάλοι χρόνοι αναγνώρισης του δίσκου δείχνουν ότι είναι λίγα τα ψωμιά της κεφαλής.

Sam

Reaction score
12

Φίλε peter ναι εννοω το 930, εχω παρατηρήσει οτι οταν του βάζω ενα cdάκι και κλεινω το tray το πλάιερ ειναι σαν νεκρο δεν το γυρίζει καθόλου και αμέσως γράφει ''no disk''. Οταν όμως αποφασίσει να το παίξει θα το κανει πολυ άμεσα, μη σου πω πιο γρήγορα απο όλα τα players που έχω δει και εχουν περάσει απο τα χέρια μου... however, εχω καθαρίσει τον φακό του και εχω επαναγρασάρει (με το ειδικό μπλέ γρασάκι για αυτές τις περιπτώσεις) ολες τις επαφές τα γραναζάκια και τις ραγες της κεφαλής...

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.843
Members
38.505
Νεότερο μέλος
wendigo