SONY DAV DZ260

Reaction score
0
Καλημέρα σε όλους ,:107:

Επειδή όπως όλοι οι προηγούμενοι άσχετοι , έτσι και εγώ, θεώρησα πρέπων να σας ρωτήσω πριν κάνω την αγορά του αιώνα θα σας παρακαλούσα να μου πείτε την γνώμη σας .
Δεν είμαι technology freak , απλώς θέλω μια φθηνή αξιοπρεπή λύση για τηλεόραση + Home Cinema .
Σε τηλεόραση έχω μάλλον καταλήξει στην LG 3000 37'' και αντίστοιχα στο Sony DAV DZ260 . Πιστεύετε ότι είναι μια καλή λύση για σύνολο χρημάτων ( TV+Home) στα 1000 ευρώ ?:111:

Reaction score
1.214
Απάντηση: SONY DAV DZ260

Καλυτερα να τα βαλεις ξεχωριστα θεματα.Ενα θεμα στις τηλεορασεις και ενα στο home cinema.Για να παρεις περισσοτερες απαντησεις.Να αναφερεις ποσο μεγαλος ειναι ο χωρος σου ,που θα δωσεις βαρυτητα (οσο αφορα την τηλεοραση ),στα dvd/HD στο τηλεοπτικο σημα ,για παιχνιδια με συνδεση με κανα ps3 , αν τα 1000(χ ποσο για τηλεοραση τοσο για ηχεια ) ευρω ειναι το οριο (ισως με λιγο παραπανω να παρεις αρκετα καλυτερη tv ).Ισως υπαρχουν και καλυτερες λυσεις.

Χοντρικα τωρα , εγω (χωρις να εχω ιδιαiτερες γνωσεις επι του θεματος )δεν βλεπω γιατι να ειναι αυτα που προτεινεις κακη αγορα.Πηρα και εγω για την κρεβατοκαμαρα την LG3000 32'' και το Sony HT-DDWG800 και ειμαι αρκετα ευχαριστημενος.Για το χωρο δηλαδη θα ελεγα και παρα πολυ.

Reaction score
0
Τα ηχεία τα άκουσα και φαίνονται ( από όσο μπορώ να καταλάβω ) εντάξει .
Ο χώρος είναι περίπου 4Χ7 m με απόσταση καθιστικού από την TV τα 3 m .
Ρωτάω γνώμες γιατί δεν θέλω σε κανά χρόνο να λέω '' αν είχα προβλέψει να έχει και αυτό τώρα δεν θα το άλλαζα ''

Υπολογίζω να δίνω 700 για TV και 300 για HC .
Τι λές και εσύ ?:132:

Timaras

Reaction score
2.181
Φίλε Ixris καλησπέρα.Το συγκεκριμένο θέλω και εγώ να το αγοράσω μόνο για την μονάδα του όμως όχι για τα ηχεία γιατί έχω από ένα παλαιότερο DAV-DZ500F.Ο λόγος που το θέλω είναι το HDMI και η ψηφιακή είσοδος ήχου κάτι που το 500F δεν έχει.Έχε υπ'όψιν σου ότι δεν έχει καμμία άλλη εισοδο video εκτός από 1 scart και 1 hdmi οπότε εάν θέλεις να βάλεις συσκευές επάνω ίσως να μην είναι καλή επιλογή.Ακόμα πρέπει να σκεφτείς ότι στο πακέτο δεν περιλαμβάνονται βάσεις για τα ηχεία.Εάν αυτά δεν σε πειράζουν,νομίζω ότι είναι η καλύτερη επιλογή στα χρήματα αυτά(250 € τιμη συζητήσιμη στο SATURN σήμερα)

Reaction score
0
Φίλε μου έχεις δίκιο ,
¨εχω αρχίσει να καλοβλέπω και το SONY HT-DDWG800 το οποίο από ότι μου είπαν και αφού διαθέτω ήδη DVD HDD είναι φοβερό (για τα λεφτά του ) . Το μόνο που μου την σπάει είναι τα τεράστια ηχεία που θα φαίνονται άσχημα στον τοίχο . Τι λέτε ?:133:

Reaction score
0
To HT-ddwg800 το εχω παραγγύλει και το περιμένω να έρθει μέσα στη βδομάδα.Το μονο πραγματικο του μιωνεκτιμα ειναι οτι....δεν υπαρχει στα μαγαζια!!!!εψαξα παντου και τελικα το παρυγκειλα απο ενα ελληνικο eshop.επειδη το εψαξα πολυ πριν καταληξω καταλαβα οτι ειναι η καλύτερη προταση στα λεφτα αυτα...

Timaras

Reaction score
2.181
Έτσι νομίζω και γω.Πιστεύω ότι είναι πολύ καλό για τα λεφτά του.Χτύπα το φίλε και μην το πολυσκέφτεσαι.Φίλε Steve πες μας και τις εντυπώσεις σου όταν το βάλεις να παίξει

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • loggeo
    Projectors

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.463
Members
38.701
Νεότερο μέλος
DAMBO