20 Δεκεμβρίου 2005 #1 P PHILL Μηνύματα 36 Reaction score 0 logo xorou den mporo na exo 5.1 ixia kai teino pros mia 2.1 lisi, exo akoysei oti ayta ta dyo einai poly kala kai den thelo na ksefygo pio poly se xrimata. Kserei kaneis apo prosopiki peira? 8)
logo xorou den mporo na exo 5.1 ixia kai teino pros mia 2.1 lisi, exo akoysei oti ayta ta dyo einai poly kala kai den thelo na ksefygo pio poly se xrimata. Kserei kaneis apo prosopiki peira? 8)
20 Δεκεμβρίου 2005 #2 Γ Γιωργος YODAνδρεαδης Μηνύματα 10.479 Reaction score 7 Το Χ1 το εχω ακουσει (με καποιο demo οχι με ταινια) και επαιζε αξιοπρεπως, εκανε δηλαδη αυτο που επρεπε να κανει.
Το Χ1 το εχω ακουσει (με καποιο demo οχι με ταινια) και επαιζε αξιοπρεπως, εκανε δηλαδη αυτο που επρεπε να κανει.
21 Δεκεμβρίου 2005 #3 Α Αντώνης Χατζηκωνσταντής Μηνύματα 402 Reaction score 2 Προσωπικά, έχω ακούσει το JVC και έχω την καλύτερη άποψη γι’ αυτό. Το Sony δεν το έχω ακούσει.
21 Δεκεμβρίου 2005 #4 V VG Μηνύματα 5.157 Reaction score 0 Αυτο που εχω καταλαβει γι αυτα τα συστήματα: Αν εχεις μεγαλο χωρο,ξεχνα το surround.Η ακτινα δρασης του ειναι μικρη.
Αυτο που εχω καταλαβει γι αυτα τα συστήματα: Αν εχεις μεγαλο χωρο,ξεχνα το surround.Η ακτινα δρασης του ειναι μικρη.