sony davdz360 συνδεση με pc

Reaction score
0
ρε παιδια θα ηθελα αν ξερει κανεις να μου πει αν παρω μια καρτα ηχου για τον υπολογιστη με coaxial η optical out και συνδεσω με το coxial η optical in του home cinema μου θα εχω ηχο απο τα 2 ηχεια ,απο τα δυο και το sub η απο οσα ηχεια εχω δηλαδη 5 συν το sub (και αν ναι με η χωρις sourund) γιατι αν δεν εχω ηχο 5,1 με suround για κανα παιχνιδι δεν αξιζει επισης θελω να μου πειτε τι καρτα να πρωτιμισω με optical η coaxial out ευχαριστω εκ των προτερων....

abcd

Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
Super Moderator
Reaction score
112.115
Απάντηση: sony davdz360 συνδεση με pc

Ναι, θα βγάζει 5.1 άμα έχεις 5 ηχεία και sub.

Optical ή coaxial δεν έχει σημασία.

Reaction score
0

και θα ειναι surround η απλος οταν θα θελω να παιξω ενα παιχνιδι για παραδειγμα

abcd

Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
Super Moderator
Reaction score
112.115

Άμα είναι το παιχνίδι 5.1 φυσικά και θα βγάζει surround (dolby digital για την ακρίβεια).

Τώρα άμα είναι το παιχνίδι stereo, ή όταν ακούς μουσική, τότε όχι, δεν θα παίζει 5.1

Μπορείς όμως να ''παίξεις'' με τα διάφορα εφέ του ενισχυτή για να παίζουν όλα τα ηχεία μαζί σε αυτή τη περίπτωση.

Reaction score
0

ευχαριστω abcd αμμεσος και κατατοπιστικος

Reaction score
0

εχει κανεις να μου προτεινει καμια καρτα ηχου για αυτη τη δουλεια (να σηνδεσω το home cinema (με optical η coaxial) και να εχω ηχο suround πχ για παιχνιδια και ταινιες

gkontoletas

trouble in my brain
Reaction score
2.192

Γράψε μερικά τεχνικά χαρακτηριστικά από το PC που έχεις καθώς και ένα όριο τιμών για να μπορέσουμε να σε βοηθήσουμε στην επιλογή.

Reaction score
0

λοιπων τπ pc δεχεται ολλες τις καρτες (απο αποψη συνδεσημολογιας στη μητρικη) και θελω κατι καλο και φτηνο δηλαδη κατι που να κανει αυτο που ζητω για 5,1 (δεν με νοιαζει για 7,1) καν να εχει και μια α ποιοτητα ο ηχος

gkontoletas

trouble in my brain
Reaction score
2.192

ASUS XONAR DX
Analog Output Jack:
44.1K/48K/96K/192KHz @ 16/24bit, Dolby Digital, DTS
Analog Input Jack:
3.50mm mini jack *1 (Shared by Line-In/Mic-In)
Other line-level analog input (for CD-IN/TV Tuner):
Supports 44.1K/48K/96K/192KHz @16/24bit with very low latency
Digital S/PDIF Output:
High-bandwidth TOS-Link optical transmitter (shared with Line-In/Mic-In jack) supports 192KHz/24bit
Ο adaptor optical S/PDIF TOSLINK υπάρχει στη συσκευασία.

Reaction score
0

η soundblaster audigy 2 οχι η 2zs http://en.wikipedia.org/wiki/Sound_Blaster_Audigy που εχει τις ιδιες θηρες με την πανω θα μου δηνει ηχο suround και ποια αξιζει περισσοτερο sorry που σας παιδευω αλλα ειμαι λιγο ασχετος

Reaction score
0

δηλαδη ρε παιδια για να καταλαβω η μονη προηποθεση για να εχω ηχο souround (με δεδομενο οτι οι εισοδοι του sony ειναι optical και coaxial) ειναι να εχω μια ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ??? καρτα ηχου με optical coaxial h s/pdif η υπαρχει περιπτωση να εχει αυτες τις ςξοδους να μεταφερει τον ηχο αλλα χωρις να ειναι suround????

gkontoletas

trouble in my brain
Reaction score
2.192

Όλες οι κάρτες ήχου των τελευταίων χρόνων, που είναι εφοδιασμένες με κάποια ψηφιακή έξοδο, έχουν τη δυνατότητα να στείλουν σήματα Dolby Digital και DTS 5.1 ή 7.1 σε συμβατό ενισχυτή.

Staff online

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.511
Members
38.708
Νεότερο μέλος
dhio