Sony Dcr-Pc350 Προς αντικατάσταση της Dcr-Pc330

Reaction score
5

Η Αντικαταστάτρια της Sony Dcr-Pc330e .... Dcr-Pc350e.

Οι διαφορές τους είναι

Τιμή
Film Look Εφέ (24fps)
Docking Station

Ακόμα δεν πρόλαβε η sony να καταπλήξει το καταναλωτικό κοινό με το μέγα ccd (3MP) σε βίντεο και φώτο στην dcr-pc330 και έβγαλε την μίνι έκδοση της που φημολογείται να αποδίδει καλύτερα... sony Dcr-Pc350.

Την βρήκα σε Ελληνικό Δικτυακό κατάστημα προς 1.399€!!!!!

(αν θυμούνται κάποιοι, η 330 όταν βγήκε κόστιζε περίπου 2.000€)

Reaction score
0
Αχ Στέλιο μου και γω πήρα την 330 περιχαρής τον Ιούνιο για τις φετινές διακοπές 1600 Ευρώ και τώρα μου τσαμπουνάς την καινούργια! :oops:
Ωιμέ! Αυτά έχει η ζωή! Πάντως αυτό το Film Look στα 24 Fps τι να λέει;
Στην 330 πάντως το Progressive feature (60fps), δουλεύει μόνο σε 4:3 και όχι σε 16:9! Κάνει κάτι τέτοιες ..."ασυναρτησίες"... η Sony βέβαια.

Πάντως η 330 έχει φοβερής ποιότητας εικόνα στο βίντεο, αλλά σαν φωτογραφική μηχανή (3megapixels) είναι πολύ κάτω του μετρίου, με κυριότερα προβλήματα την αίσθηση βίντεο στη φωτογραφία (Γλούπ!) και τα ξε8ωριασμένα χρώματα.

Για να δούμε και την 350, αν και πέρα από το Dock (καλό feature) και το σχετικά πιο compact μεγεθος, οι διαφορές πρέπει να είναι μικρές.. Α ναι, και η τιμή. Είναι πιο φτηνή πλέον!

Reaction score
5
Αντώνη.....

Όσον αφορά τη βιντεοκάμερα που πλήρωσες ..... ΣΕ ΝΙΩΘΩ ΑΠΟΛΥΤΑ....!!!!

Δυστηχώς έτσι είναι πλέον όλα στο τομέα των οπτικοακουστικών ..... Μόλις αγοράσεις κάτι.... βγαίνει κάτι καλύτερο στη μισή τιμή. Έχω αλλάξει δεκάδες βιντεοκάμερες τα τελευταία χρόνια και ο βασικότερος λόγος είναι αυτός... Τα πουλάω γρήγορα ώστε να πιάσουν τα λεφτά τους και αγοράζω κάτι καλύτερο (με έντονο ψάξιμο) με τα χρήματα που πήρα.

Τώρα όσον αφορά την dcr-pc350, ξένα forums που είχαν στα χέρια τους πρωτότυπα μοντέλα, ανέφεραν πως ουσιαστική διαφορά στην ποιότητα εικόνας δεν υπάρχει και ότι το film look ναι μεν είναι "ικανοποιητικό" δίνοντας ψευδαίσθηση ότι τραβάς με φιλμ αλλά όχι σε επίπεδα που είχε αγγίξει η canon.
Βασικά το film look μπορείς να το καταφέρεις με μετέπειτα επεξεργασία σε κάποιο DV editing program όπως το vegas ή premiere.

Τα μοναδικά ατού της 350 είναι η τιμή (πραγματικά εντυπωσιακή και σε κανα χρόνο την βλέπω στα 1.000€) και το μέγεθος.

Όσον αφορά τις φώτο, συμφωνώ μαζί σου ότι δεν είναι τίποτα ιδιαίτερο αλλά μην ξεχνάς ότι είναι extra feature και όχι main. Για μένα δεν υπάρχει βιντεοκάμερα που να δίδει ποιότητα εικόνας σε φώτο όπως η 330.

Τέλος, μην ανησυχείς, διότι επέλεξες ένα μοντέλο βιντεοκάμερας με εκπληκτική ποιότητα κατασκευής, πολύ καλά optics , τεράστιο ccd και γενικά gadget :wink: .... Μοναδικό μειονέκτημα η τσουχτερή τιμή της.

Εγώ δεν θα έπαιρνα ούτε την 350... θα περίμενα λίγο ακόμα για την επόμενη η οποία θα είναι πραγματική αναβάθμιση και όχι η ίδια με facelift και ένα feature extra για στάχτη στα μάτια.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.760
Members
38.493
Νεότερο μέλος
Mili