Sony DCR-SR32E

Reaction score
1
Καλησπέρα,

Έχω μια απορία και θα ήθελα εάν γνωρίζει κάποιος να μου την λύσει.
Πρόσφατα απόκτησα την Sony DCR-SR32E.

Πρώτες εντυπώσεις;;; ΧΑΛΙΑ ΜΑΥΡΑ!!!!

Αναφέρομαι για την ποιότητα του video την οποία την βρίσκω εντελώς απαράδεκτη για τέτοια μηχανή.

Έχω ανεβάσει ένα sample και μπορείτε να το κατεβάσετε από εδώ : http://rapidshare.com/files/58112864/M2U00019.MPG (μέγεθος 24Mb).

Μήπως είμαι τρελός; Μήπως έχω τρελές απαιτήσεις; ή μήπως η ποιότητα που βλέπω είναι αυτή που πρέπει να έχει;;;;

Υ.Γ. Η ποιότητα είναι στο HQ και με όλες τις άλλες ρυθμίσεις στο "auto".
Υ.Γ.2 Έχει μια λειτουργία "easy" που υποτίθεται πως η κάμερα τραβάει με δικές τις αυτόματες βέλτιστες ρυθμίσεις. ΔΕΝ είδα διαφορά.
Υ.Γ.3 Εάν κάποιος κατεβάσει το sample video, ας αγνοήσει τα σχόλια που ακούγονται :p :p

Ευχαριστώ εκ των προτέρων για τις απαντήσεις σας.

Reaction score
1
Εβαλα το file και κατεβένει αλλα... γιατι είναι .mpg μπάς και το πέρασες με USB και όχι με Firewire? Αυτό θα ήταν ένας λόγος χάλια ποιότητας... που έχει χάλια ποιότητα; στην cam ή όταν το μεταφέρεις στο PC?

Reaction score
1
1) Δεν έχει Firewire η συγκεκριμένη κάμερα
2) Οι μεταφορές των αρχείων σε PC γίνονται μέσο USB (και δεν παίζει ρόλο το πώς μεταφέρεις τα αρχεία)
3) Ναι η κάμερα τραβάει σε MPEG2 (DvD ποιότητα υποτίθεται)
4) Έχω δει τα video σε :
  • PC @ TFT 22"
  • PC @ TFT 17"
  • PC @ CRT 19"
  • TV CRT 14"
  • TV CRT 32"
Εάν εξερέσεις την 14αρα τυλεόραση, που εκεί δεν μπορείς να καταλάβεις ατέλειες, σε όλα τα άλλα είναι χάλια η ποιότητα.

Reaction score
1
Aligator? το χάλια πάει στο πως φαίνετε η κίνηση ή η γενική ποιότητα εικόνας; Τι player έβαλες για να το δείς;

Reaction score
1
το χάλια πάει στο πως φαίνετε η κίνηση ή η γενική ποιότητα εικόνας;
Και στα 2, η ποιότητα είναι θολή η εικόνα και στην κίνηση σπάει αρκετά η εικόνα. Το δε χειρότερο είναι πως φαίνονται τα pixels έντονα.

Με ότι players θες...

Media Player, VLC, BSPlayer Pro, PowerDvD κλπ κλπ. Παντού η ίδια ποιότητα με τελευταίους codecs.

1) Δεν μου είπε κανείς εάν είδε το videaki να μου πει εντυπώσεις γνώμες περί ποιότητας.
2) Μην στέκεστε μόνο στην προβολή μέσο PC. Και στην τηλεόραση που το βλέπω έχει σχεδόν την ίδια ποιότητα, ελαφρώς καλύτερη (σε 32" CRT).

Πάω να σκάσω :( :( :(

Υ.Γ. Εάν κάποιος δει το video, να το δει σε full screen και όχι window mode.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.778
Members
38.493
Νεότερο μέλος
Mili