Sony Ericsson C905 is a 8.1-Megapixel Cybershot Phone?

Reaction score
60
Sony Ericsson C905 is a 8.1-Megapixel Cybershot Phone?

Και συνεχιζεται η επιθεση της sony με το μοντελο C 905 !!

θα εχει ολα αυτα τα " καλουδια " !!!

There's a 8.1-megapixel camera with "auto focus, face recognition, a new feature called Smart Contrast, image stabilization, BestPic, red-eye reduction, xenon flash as well as photoflash for both photos and videos.

" There's also location tagging with GPS, an accelerometer, 2.4-inch QVGA display, TV-out, Wi-Fi, DLNA support, Bluetooth and USB 2.0 transfers.

Περισσοτερα εδω : http://blog.se-nse.net/2008/06/10/revealing-c905-aka-shiho/

Reaction score
7
Με τα χρήματα που θα στοιχίζει θα προτιμούσα ένα smartphone... Άσε που στοιχηματίζω ότι μια επώνυμη φωτογραφική μηχανή των 100 euro θα βγάζει καλύτερες φωτογραφίες.

Reaction score
3
Απάντηση: Sony Ericsson C905 is a 8.1-Megapixel Cybershot Phone?

Μην παίρνεις όρκο για το δεύτερο...

Reaction score
7
Re: Απάντηση: Sony Ericsson C905 is a 8.1-Megapixel Cybershot Phone?

Μην παίρνεις όρκο για το δεύτερο...
Με το φακουδάκι που έχει μπροστα ρε Josh τι μπορεί να περιμένει κάποιος; Δεν ξέρω αλλά και από προηγούμενα cybershot αυτή την εντύπωση αποκόμισα... Τώρα άν αυτό είναι η εξαίρεση στον κανόνα...μακάρι. Πάντως με 100 euro αγοράζει κανείς κάτι τέτοιο... Δεν είναι 8.1 Megapixel, αλλά είναι γνωστό ότι τα Megapixel δεν κάνουν τη διαφορά στην ποιότητα.

Reaction score
3
Απάντηση: Sony Ericsson C905 is a 8.1-Megapixel Cybershot Phone?

Κατά πρώτον, η δική μου εμπειρία από τα "φωτογραφικά" τηλέφωνα της SE είναι πολύ καλή. Το Κ800 που είχε η συμβία μου ήταν μια πολύ καλή συσκευή με αξιοπρεπέστατες επιδόσεις στον ήχο και τόσο καλή όσο η compact φωτογραφική μηχανή που είχαμε τότε.
Προφανώς το, ανύπαρκτο, βάθος του φακού είναι ένα γεγονός, όμως η οικογένεια έχει στην κατοχή της και μια D80.
Τώρα εάν θες smartphone, προφανώς αγοράζεις κάτι άλλο, εάν όμως θες μια πολυσυσκευή για καθημερινή χρήση, χωρίς να χρειάζεται να κουβαλάς ένα σωρό πράγματα μαζί σου μάλλον είναι πολύ καλή επιλογή.

Reaction score
7
Re: Απάντηση: Sony Ericsson C905 is a 8.1-Megapixel Cybershot Phone?

Κατά πρώτον, η δική μου εμπειρία από τα "φωτογραφικά" τηλέφωνα της SE είναι πολύ καλή. Το Κ800 που είχε η συμβία μου ήταν μια πολύ καλή συσκευή με αξιοπρεπέστατες επιδόσεις στον ήχο και τόσο καλή όσο η compact φωτογραφική μηχανή που είχαμε τότε.
Μα καλά τι Compact είχες ρε σύ; Πόοοοσο παλιά ήταν; Γιατί το K800 βγάζει φωτογραφίες με πολύ θόρυβο, εκτός αν είναι καταμεσήμερο... Βέβαια για κινητό βγάζει εξαιρετικές. Αν το σύγκρινα με Compact, θα το σύγκρινα με κάτι φτηνές HP
Προφανώς το, ανύπαρκτο, βάθος του φακού είναι ένα γεγονός, όμως η οικογένεια έχει στην κατοχή της και μια D80.
Τώρα εάν θες smartphone, προφανώς αγοράζεις κάτι άλλο, εάν όμως θες μια πολυσυσκευή για καθημερινή χρήση, χωρίς να χρειάζεται να κουβαλάς ένα σωρό πράγματα μαζί σου μάλλον είναι πολύ καλή επιλογή.
Καλά συμφωνώ, αλλά δε μίλησα γενικά...είπα ότι θα προτιμούσα (εγώ) ένα Smartphone...

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.465
Members
38.701
Νεότερο μέλος
DAMBO