SONY ERICSSON HBH 200 & Ρ900

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Είναι ένα καταπληκτικό μπλε δόντι για το αυτάκι σας :shock: . Το πήρα κυρίως γιατί έχει οθονίτσα που σου λέει νούμερο και όνομα καλούντα.

Προσέξτε όμως τις λεπτομέρειες. Κατόπιν εορτής διαπίστωσα ότι στην πραγματικότητα δεν είναι συμβατές όλες οι λειτουργίες του με το P900, όπως πχ η λίστα καλούντων. Επίσης έχει πρόβλημα με την ένδειξη ελληνικών στην οθονίτσα του (δεν δείχνει τους χαρακτήρες που τονίζονται). Και γενικώς τα βρίσκω πολύ παράδοξα όλα αυτά, ήτοι το κορυφαίο μοντέλο τους σε hands free να μην είναι συμβατό με το κορυφαίο κινητό τους.
Αν δεν σας ενοχλούν αυτά τα ολίγα, να το πάρετε είναι πολύ καλό.

Reaction score
14
Από την επίσημη σελίδα της SONY

http://www.sonyericsson.com/spg.jsp?cc=gr&lc=el&ver=4000&template=pp4_1_1&zone=pp&lm=pp4_1&pid=10107

Bluetooth™ Headset HBH-200

To Bluetooth™ Handsfree HBH-200 είναι ένα μοναδικό handsfree, εφοδιασμένο με οθόνη και λειτουργίες τηλεφώνου. Κατά τη στιγμή που εισέρχεται κάποια κλήση, η οθόνη εμφανίζει την ταυτότητα αυτού που σας καλεί. Οι ήχοι κλήσης παράγονται τόσο από το ακουστικό όσο και από την ίδια τη μονάδα του handsfree. To HBH-200 μπορεί να στερεωθεί στα ρούχα σας ή ακόμα και να κρεμαστεί στο λαιμό σας με κορδόνι.
Το headset, ακολουθώντας τα πρότυπα των Bluetooth™ Headset & Handsfree συσκευών, είναι συμβατό με όλα τα Bluetooth™ κινητά της Sony Ericsson, αλλά και με τα περισσότερα Bluetooth™ τηλέφωνα της αγοράς.

*Εάν στην οθόνη του HBH-200, όταν αυτό χρησιμοποιείται με το Ρ900, δεν εμφανίζεται ο αριθμός του καλούντα, θα χρειαστεί να αναβαθμίσετε το λογισμικό του τηλεφώνου σας. Παρακαλούμε χρησιμοποιήστε την υπηρεσία ενημέρωσης της Sony Ericsson Η λειτουργία δεν υποστηρίζεται από το P800. Η λίστα κλήσεων δεν είναι διαθέσιμη στα P800 και P900

Reaction score
14
Το πήρα και εγώ προχθές αλλά μεταξύ μας δεν έχω καταφέρει να δω ακόμα ονοματάκια στην οθονίτσα. Μάλλον θα πρέπει να πάω να ρωτήσω.

Εχω τη τελευταία έκδοση λογισμικού.

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.846
Members
38.506
Νεότερο μέλος
costasgera