Sony Ericsson K700 & Sony Ericsson K700 Vodafone Live!

Reaction score
5
Πρόσφατα αγόρασα το sony ericsson K700 χωρίς συνδέσεις κτλ. Απλά την συσκευή.

Άψογη.... με λίγα λόγια άψογη...

Είναι μικρή, εύχρηστη, πολύ καλό ήχο και πολύ καλά features....

Έβαλα και ένα αγαπημένο Mp3 ως ringtone και είμαι κύριος......

μου λέει λοιπόν ένας φίλος

- Στέλιο πως έβαλες Mp3 για ringtone?

του απαντάω

- Το πέρασα με υπέρυθρες και επέλεξα το Mp3 για ήχο...

Άρχισε λοιπόν να μου λέει (επειδή έχει το ίδιο κινητό) ότι αυτός δεν μπορεί να το κάνει. Δεν του το επιτρέπει η συσκευή και του βγάζει μήνυμα "mp3 not allowed for ringtone ή κάτι τέτοιο.". Εγώ βέβαια γέλαγα μαζί του και του είπα ότι κάποιο λάθος κάνει....

ΕΛΑ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ

Το κινητό του είναι vodafone live και στα συγκεκριμένα κινητά (απ'ότι έψαξα στο internet) η συγκεκριμένη λειτουργία είναι απενεργοποιημένη για λόγους πειρατείας........ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ.

Πραγματικά έμεινα άναυδος και αν συνέβαινε σε εμένα θα ήμουνα ιδιαίτερα εκνευρισμένος.....

Reaction score
2
Δυστυχώς, το πήρα και εγώ μέσω μιας ανανέωσης συμβάσεων στην εταιρία μου (τζάμπα) και παρ' ότι είμαι πολύ ευχαριστημένος, είναι Vodafone Live και έχει αυτό το μείον που αναφέρεις (και κάποια άλλα που για άλλους δεν είναι και τόσο σημαντικά). Το τηλέφωνο όμως έχει και αρκετά bugs με πιο σημαντικό και εκνευριστικό το να κάνει restart όταν προσπαθώ να κάνω φωνητική κλήση είτε απλή (από τη συσκευή), είτε μέσω bluetooth car kit, είτε μέσω bluetooth headset. Βέβαια, διάβασα στο internet για όλα αυτά καθώς και για τις αναβαθμίσεις στο λογισμικό της συσκευής και αφού είδα ότι το δικό μου ανήκε στην πρώτη γενιά, το πήγα χθες στη Teleservice για έλεγχο (και προφανώς για αναβάθμιση λογισμικού). Μου είπαν από Δευτέρα θα έχουν απάντηση. Είδωμεν...

Reaction score
54
Τα bugs υπάρχουν στην έκδοση R2A του κινητου. Η τελευταιά έκδοση διορθώνει πολλά προβληματάκια (με κυριότερο την αυτονομία) και το κινητο δουλεύει άψογα.

Όσο αφορά τη live έκδοση του κινητού..μακριά απο customised κινητά :?

Reaction score
2
Τελικά μου το άλλαξαν και το νέο έχει το firmware R2V, κάτι που δεν έχω βρει πουθενά στο internet (ίσως το V να σημαίνει Vodafone). Πάντως τα προβλήματα φαίνεται να έχουν λυθεί. Εντούτοις, έχει μερικές σπαστικές διαφορές (στο μενού και τις λειτουργιες) σε σύγκριση π.χ με το Z600 ή το Τ630.

Reaction score
0
Χαζή ερώτηση...αλλά Πως βλέπω τι έκδοση έχω στο Κ700???
από που μπορώ να βρω ringtones, wallpapers κτλ???

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.810
Members
38.497
Νεότερο μέλος
Κωνσταντίνος Παντός