Πρόσφατα αγόρασα το sony ericsson K700 χωρίς συνδέσεις κτλ. Απλά την συσκευή.
Άψογη.... με λίγα λόγια άψογη...
Είναι μικρή, εύχρηστη, πολύ καλό ήχο και πολύ καλά features....
Έβαλα και ένα αγαπημένο Mp3 ως ringtone και είμαι κύριος......
μου λέει λοιπόν ένας φίλος
- Στέλιο πως έβαλες Mp3 για ringtone?
του απαντάω
- Το πέρασα με υπέρυθρες και επέλεξα το Mp3 για ήχο...
Άρχισε λοιπόν να μου λέει (επειδή έχει το ίδιο κινητό) ότι αυτός δεν μπορεί να το κάνει. Δεν του το επιτρέπει η συσκευή και του βγάζει μήνυμα "mp3 not allowed for ringtone ή κάτι τέτοιο.". Εγώ βέβαια γέλαγα μαζί του και του είπα ότι κάποιο λάθος κάνει....
ΕΛΑ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ
Το κινητό του είναι vodafone live και στα συγκεκριμένα κινητά (απ'ότι έψαξα στο internet) η συγκεκριμένη λειτουργία είναι απενεργοποιημένη για λόγους πειρατείας........ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ.
Πραγματικά έμεινα άναυδος και αν συνέβαινε σε εμένα θα ήμουνα ιδιαίτερα εκνευρισμένος.....
Άψογη.... με λίγα λόγια άψογη...
Είναι μικρή, εύχρηστη, πολύ καλό ήχο και πολύ καλά features....
Έβαλα και ένα αγαπημένο Mp3 ως ringtone και είμαι κύριος......
μου λέει λοιπόν ένας φίλος
- Στέλιο πως έβαλες Mp3 για ringtone?
του απαντάω
- Το πέρασα με υπέρυθρες και επέλεξα το Mp3 για ήχο...
Άρχισε λοιπόν να μου λέει (επειδή έχει το ίδιο κινητό) ότι αυτός δεν μπορεί να το κάνει. Δεν του το επιτρέπει η συσκευή και του βγάζει μήνυμα "mp3 not allowed for ringtone ή κάτι τέτοιο.". Εγώ βέβαια γέλαγα μαζί του και του είπα ότι κάποιο λάθος κάνει....
ΕΛΑ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ
Το κινητό του είναι vodafone live και στα συγκεκριμένα κινητά (απ'ότι έψαξα στο internet) η συγκεκριμένη λειτουργία είναι απενεργοποιημένη για λόγους πειρατείας........ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ.
Πραγματικά έμεινα άναυδος και αν συνέβαινε σε εμένα θα ήμουνα ιδιαίτερα εκνευρισμένος.....