SONY ERICSSON VIVAZ

Reaction score
0

Σε λιγες μερες ερχεται το πολυαναμενομενο Sony Ericsson Vivaz.
Ενα πραγματικα πανεμορφο τηλεφωνο, με φοβερο design και πολυ μικρες διαστασεις (107.0 x 52.0 x 12.5 mm ) και βαρος μολις ( 97gr ), οι οποιες ειναι εντυπωσιακες για smartphone!

Η οθονη ειναι touch 3,2 ιντσων TFT με 17 εκ.χρωματα και αναλυση 360x640 pixel.

Με το νεο λειτουργικο Symbian S60 5th edition το Vivaz ειναι κατι παραπανω απο τηλεφωνο!

Η Camera ειναι 8.1mp με autofocus, σταθεροποιητη εικονας,αναγνωριση προσωπου, αναγνωριση χαμογελου,4x ψηφιακο zoom,xenon flash και παρα πολλες επιλογες ληψης ,μπορει να εντυπωσιασει και τους πιο απαιτητικους στο ειδος! Στον τομεα της βιντεοσκοπισης το Vivaz ειναι κορυφη, αφου εχει τη δυνατοτητα να κανει ληψη HD video. Δηλαδη 720p!

Τωρα λοιπον σας ειπα καποια απο τα σημαντικοτερα χαρακτηριστικα του Sony Ericsson Vivaz,θα ηθελα να σας παραθεσω τη γνωμη μου,αφου εδω και λιγες ωρες ειναι στα χερια μου.
Ειμαι πραγματικα εντυπωσιασμενος με τις επιδοσεις του, τοσο στην HD βιντεοκαμερα αλλα και στην φωτογραφικη μηχανη 8.1mp ! Τα αποτελεσματα ειναι εξαιρετικα!

Το touch ειναι αρκετα καλο και η οθονη εξισου πολυ καλη, παρουσιαζοντας τα χρωματα υπεροχα.

Κατι αλλο που μου εκανε μεγαλη εντυπωση ειναι οι πολυ μικρες διαστασεις αλλα και το βαρος του, αφου σχεδον χωραει καθετο στην παλαμη του χεριου μου! Ειναι περιπου 30% μικροτερο απο το iphone! Επιπλεον υπαρχει η δυνατοτητα με το που τραβηξουμε καποιο video να το ανεβασουμε στο Youtube με το πατημα ενος κουμπιου! Ακομη υπαρχει η δυνατοτητα να εγκαταστησουμε πολλες apps.

Γενικα,το Vivaz ενα εξαιρετικο τηλεφωνο, αλλα και τρομερη βιντεοκαμερα και φωτογραφικη μηχανη.

Αναλυτικα τα χαρακτηριστικα: http://www.sonyericsson.com/cws/products/mobilephones/overview/vivaz?cc=gr&lc=el#view=specifications .

Yπαρχει και σελιδα στο facebook στην οποιος θελει μπορει να γινει θαυμαστης , με το ονομα ''Vivaz'' (αυτη με τους πολλους θαυμαστες).

abcd

Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
Super Moderator
Reaction score
111.148
Απάντηση: SONY ERICSSON VIVAZ

abcd

Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
Super Moderator
Reaction score
111.148

Σωστος abcd!! ξεχάστηκα..

Και γιατί απολογείσαι; Απλώς συμπλήρωσα τις φωτό.:114:

Πάντως είναι αρκετά όμορφο κινητάκι!

Reaction score
0

οκ καλα εκανες!! ναι ειναι πανεμορφο και μικρουλι! πολυ πιο ωραι απο satio και aino. να συμπληρωσω οτι θεωρειται ο διαδοχος του satio.

Reaction score
0

Πολύ καλή παρουσίαση!Φοβερό φαίνεται. θα το πάρω! Ελπιζω να μην έχει πάνω απο 500 euro..

Reaction score
0

φιλε απ οτι ξερω, γυρο στα 450 θα κανει. χωρις να ειμαι βεβαιος.

Reaction score
0

ναι..το εχω δει αυτο,αλλα κατι δεν παει καλα. το κινητο δεν εχει ερθει ακομα επισημα απο την sony ericsson. να φανταστεις ουτε τεχνικη υποστηριξη δεν υπαρχει ακομα.και τηλεφωνο να παρεις για να ρωτησεις κατι,σου λενε ''το κινητο δεν εχει κυκλοφορησει ακομα''.. τωρα αυτοι πως το πουλανε δεν ξερω..τα εχουν φερει προφανως απ εξω. αλλα αν παθει κατι..ποιος το αναλαμβανει?? αυτοι οι ιδιοι??τι να πω..

Reaction score
51

Jim, πριν παρεξηγηθώ, έκανα κάποιες «μικροεπεμβάσεις» στο πρώτο μήνυμά σου. Προφανώς μόνο αισθητικές για να διαβάζεται εύκολα και γρήγορα το μακροσκελές κείμενο! :126:

Reaction score
0

Σ ευχαριστω! Ηθελα κ εγω να τα φτιαξω καπως ετσι,αλλα δεν ξερω να χειριζομαι τις επιλογες στοιχησης. Οσον αφορα το προηγουμενο μου μηνυμα εκανα λαθος. Τα μαγαζια δεν το εχουν διαθεσημο αμεσα. Γραφουν οτι αναμενεται. Οποτε ολα οκ,η τιμη λογικα αυτη θα ειναι. 400 ευρο περιπου.

Reaction score
51

σ ευχαριστω! ηθελα κ εγω να τα φτιαξω καπως ετσι,αλλα δεν ξερω να χειριζομαι τις επιλογες στοιχησης..

Γιαυτό είμαστε εδώ!
Για να βοηθάμε :126:

Καλή συνέχεια και καλορίζικο το νέο σου κινητό :107:

Reaction score
0

Σ ευχαριστω. Παιδια,οποιος θελει να μαθει κατι για το Vivaz και τις λειτουργιες του, ρωταει.

Μέλη online

No members online now.

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.213
Members
38.669
Νεότερο μέλος
Andreas79