Sony File Rescue. Με έσωσε!!!

GTX

Reaction score
39
Είμαι πάνω στο London Eye και βγάζω φωτογραφίες ασταμάτητα :D
Ξαφνικά η μηχανή (717) κολλάει (για πρώτη φορά) και δεν κάνει τίποτα παρά να δείχνει την τελευταία φωτογραφία :shock:
Την σβήνω/ανάβω...μαύρη οθόνη :shock: :shock: Ανοίγω το πορτάκι της μπαταρίας και βλέπω το φωτάκι του MS να αναβοσβήνει, βγάζω την μπαταρία, βγάζω το MS, τα ξαναβάζω και η μηχανή δουλεύει κανονικά, λες? Πάω να δω τις φωτογραφίες που είχα τραβήξει και φυσικά λείπαν όλες!!!! :shock: :? :? :? Μια εβδομάδα φωτογραφίες στο Λονδίνο τζίφος. Είχε πάρει το μάτι μου κάπου το προγραμματάκι αυτό της Sony οπότε άλλαξα MS για να μη γράψω πάνω απο αυτό και ευτυχώς αποδείχτηκε σωτήριο, κατάφερε και τις έκανε restore όλες και μάλιστα και αρκετές πιο παλιές (σύνολο καμιά 500αρια).

Να το έχετε υπόψη σας λοιπόν αν σβήσετε καταλάθος φωτογραφίες ή αν πάθετε κάτι αντίστοιχο απλά σταματήστε να χρησιμοποιείτε το MS. Για να το κατεβάσετε απλά βάζετε το serial και το μοντέλο του MS σας στο site.

http://www.sonydigital-link.com/memstick/downloads/downloads_ms.asp?l=en&f=MS_Rescue

Reaction score
14
GTXTC said:
Είμαι πάνω στο London Eye και βγάζω φωτογραφίες ασταμάτητα :D
Ξαφνικά η μηχανή (717) κολλάει
Σε μέλεταγε ο Ak1s και εγώ μάλλον....!!!

Γύρισες??? και αν ΝΑΙ γύρισες και τίποτε με την ΗC3??

Reaction score
5
Για τις καινούριες, δε λέω, δεν μπορούσες να κάνεις πολλά.
Αλλά, μου λες δηλαδής ότι ΔΕΝ είχες αντιγράψει τις παλιές φώτος σε κανα σκληρό ή CD ή DVD??? :shock:
Προσοχή βρε παληκάρι μ'....:D

Πάντως σωτήριο εργαλείο φαίνεται αυτό...

GTX

Reaction score
39
dream_GR said:
Γύρισες??? και αν ΝΑΙ γύρισες και τίποτε με την ΗC3??
Εννοείτε :D :D :D
Μια 80αρα και δυο 60αρες γεμίσαμε :oops: :D :D

Θα σε call για εντυπώσεις και να μου λύσεις και καμιά απορία :wink:

GTX

Reaction score
39
ak1s said:
Για τις καινούριες, δε λέω, δεν μπορούσες να κάνεις πολλά.
Αλλά, μου λες δηλαδής ότι ΔΕΝ είχες αντιγράψει τις παλιές φώτος σε κανα σκληρό ή CD ή DVD??? :shock:
Προσοχή βρε παληκάρι μ'....:D
Όχι βρε, λές να μη τις είχα σώσει?? Απλά αναφέρω οτι έκανε restore ακόμα και πιο παλιές παρόλο που το είχα φορμάρει το stickaki πριν φύγω για Αγγλία :wink:

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.805
Members
38.497
Νεότερο μέλος
Κωνσταντίνος Παντός