Sony Handycam DCR-DVD 805E

Reaction score
0
Μήπως θα μπορούσε καποιος να με διαφωτίσει σε κατι που εχω παρατηρήσει στην καμερα μου ? (και ελπίζω να μην είναι πρόβλημα)

Τραβαω βιντεο και όταν το παίζω στο pc ή στην TV LCD βλέπω οριζόντιες γραμμες ιδιαίτερα εντονοτερα όταν η καμερα κινείται !!

Δεν εχω υπόψη μου κατι παραπανω ή αν θα πρεπει να προσεξω κατι ή αν ειναι θεμα ρυθμίσεων

γι αυτο οποιαδήποτε βοήθεια είναι τουλαχιστον ευπρόσδεκτη

ευχαριστω εκ των προτερων,
elpa02

Reaction score
7
Μήπως θα μπορούσε καποιος να με διαφωτίσει σε κατι που εχω παρατηρήσει στην καμερα μου ? (και ελπίζω να μην είναι πρόβλημα)

Τραβαω βιντεο και όταν το παίζω στο pc ή στην TV LCD βλέπω οριζόντιες γραμμες ιδιαίτερα εντονοτερα όταν η καμερα κινείται !!

Δεν εχω υπόψη μου κατι παραπανω ή αν θα πρεπει να προσεξω κατι ή αν ειναι θεμα ρυθμίσεων

γι αυτο οποιαδήποτε βοήθεια είναι τουλαχιστον ευπρόσδεκτη

ευχαριστω εκ των προτερων,
elpa02
Μάλλον οφείλεται σε κακό De-interlacing που κάνει ο player όταν παίζει interlaced video.

Reaction score
0
δεν εχω καθαρισει ποτε την κεφαλή - αλήθεια πώς γίνεται αυτό??

πως διορθωνω το Interlacing ? στον windows media player γίνεται τετοια ρύθμιση? ή καλύτερα να χρησιμοποιώ καποιον αλλο. (πχ KMplayer που όμως απο τα ατελειωτα μενου χανω την μπαλα)

Τελος εφοσον ρυθμίζεται το Interlace ποια ειναι η σωστή τιμή?

ευχαριστω και παλι

Reaction score
7
δεν εχω καθαρισει ποτε την κεφαλή - αλήθεια πώς γίνεται αυτό??

πως διορθωνω το Interlacing ? στον windows media player γίνεται τετοια ρύθμιση? ή καλύτερα να χρησιμοποιώ καποιον αλλο. (πχ KMplayer που όμως απο τα ατελειωτα μενου χανω την μπαλα)

Τελος εφοσον ρυθμίζεται το Interlace ποια ειναι η σωστή τιμή?

ευχαριστω και παλι
Ο θανάσης μάλλον εννοεί καθαρισμό κεφαλής σε βιντεοκάμερες με κασέτα. Η δικιά σου έχει σαν μέσο DVD. Αν διαβάζει κανονικά τα δισκάκια δεν χρειάζεται κανένα καθαρισμό. Εγκατέστησε τον VLC Media Player (free) και επέλεξε να σου κάνει Deinterlacing σε υψηλή ποιότητα (δεν θυμάμαι ακριβώς τα μενού και δεν το έχω μπροστά μου μιας και είμαι σε PC της δουλειάς). Νομίζω με δεξί κλικ πάνω στο βίντεο που παίζει έχει και το μενού του Deinterlacing.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.819
Members
38.498
Νεότερο μέλος
antikotsos