SONY HC3 HDV Camcorder

Reaction score
5
Μετα από την HC1 η Sony είναι μάλλον έτοιμη να παρουσιάσει την HC3 που θα είναι πιό μικρή, πιό φτηνή ίσως και πιό απλή στην χρήση. Αν θα είναι και πιό καλη θα το δούμε.

Εμπρός στον δρόμο που χάραξε η Sony για consumer HDV Camcorders. Που είναι όλοι οι άλλοι ?

http://www.camcorderinfo.com/content/Sony-to-Announce-Lower-Priced-HDV-Camcorder-HDR-HC3.htm

V

VIDEOMIX

Guest
Εμένα παρ'όλο που ειναι μέρος της δουλειάς μου η εικονοσκόπιση και έχω 5 κάμερες εκ των οποίων η πρώτη μου ψηφιακή το 1996 ήταν απ'τις πρώτες στην Ελλάδα, αυτή την φορά η εμπειρία μου με κάνει να λειτουργίσω ψύχραιμα και να περιμένω τις εξελίξεις και το καταστάλαγμα. Θα οφεληθώ στην τσέπη μου αλλα και στην βέλτιστη ποιότητα του HD camcorder.

Reaction score
14
Λήψεις σε 10 μέρες 3 κασετάκια με 180 λεπτά σύνολο high definition σε παραλίες Ζακύνθου. Περιττό να σας πώ ότι τέτοια ποιότητα εικόνας δεν εχω ξαναδεί. Οπως το λένε όλοι, 4 φορές περισότερη πληροφορία απο το απλό PAL.

Μάλιστα εχω γυρίσει και ενα συγκριτικό, τίς ίδιες σκηνές σε απλό PAL (SONY HC1000 3ccd) vs HDTV (SONY HC3).

Μόλις μονταριστεί θα δωθεί στο avsite για πειράματα.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.811
Members
38.497
Νεότερο μέλος
Κωνσταντίνος Παντός