Sony HD Camera

Reaction score
5
Ελπίζω.....

1ον) Να μικρύνουν διότι με αυτό το τέρας θα μας βγαίνει ο ώμος.
2ον) Να φθηνήνουν (ώστε να φθηνήνουν ακόμα πιο πολύ οι 3ccd dv :mrgreen: )
και
3ον) Να "κυκλοφορήσει" η μόδα του HD διότι προς το παρόν αυτοί (Στην Ελλάδα) που ενδιαφέρονται δεν γεμίζουν ούτε ένα δωμάτιο.

Reaction score
7
Ελπίζω.....

1ον) Να μικρύνουν διότι με αυτό το τέρας θα μας βγαίνει ο ώμος.
2ον) Να φθηνήνουν (ώστε να φθηνήνουν ακόμα πιο πολύ οι 3ccd dv  :mrgreen: )
και
3ον) Να "κυκλοφορήσει" η μόδα του HD διότι προς το παρόν αυτοί (Στην Ελλάδα) που ενδιαφέρονται δεν γεμίζουν ούτε ένα δωμάτιο.

Και ομως ειναι απιστευτα-απιστευτα ΕΛΑΦΡΙΑ για το μεγεθος της (ο σκελετος της ειναι ''monoblock'' απο μαγνησιο).... :D

Τοσο που νομιζεις οτι ειναι ψευτικη ή παιδικο παιχνιδι... :shock:

Εντυπωσεις εικονας, δυνατοτητων και χρησης μεσα στο Σ-Κ...(ελπιζω) :|

Ζηλεψατε :?: :?: :wink:

Reaction score
5
..... και όμως ζηλέψαμε......

Την αγόρασες ? ? ? ? ? Εννοείται ότι περιμένουμε εντυπώσεις , για να μην σου πω να γράψεις κάποιο υλικό σε dvd να μου το στείλεις να συγκρίνω ποιότητα (I know , θα γίνει re-endoding αλλά υποτίθεται ότι θα δώσει άλλη ποιότητα)

Reaction score
7
..... και όμως ζηλέψαμε......

Την αγόρασες ? ? ? ? ? Εννοείται ότι περιμένουμε εντυπώσεις , για να μην σου πω να γράψεις κάποιο υλικό σε dvd να μου το στείλεις να συγκρίνω ποιότητα (I know , θα γίνει re-endoding αλλά υποτίθεται ότι θα δώσει άλλη ποιότητα)
Δεν την αγορασα...I'm not that crazy...!!
Δε νομιζω να εχει κυκλοφορησει ακομα Ελλαδα...
Απλα εχει πεσει ενα demo unit στα χερια της εταιριας μου για 1-2 μερες...
Το ποσο εφικτο ειναι να γραψουμε κατι και το αν θα υπαρχει χρονος για μετεγγραφη δεν το ξερω ακομα, απλα σημερα ειναι προγραμματισμενη η παρουσιαση - δοκιμη....

Παντως εχει τα στοιχεια επαγγελματικης με ολα τα κυρια ρυθμιστικα αμεσα προσβασιμα και οχι μεσα σε μενου...

Υ.Γ. Παλι θα αργησω να φυγω σημερα απ τη δουλεια... :mrgreen:

Reaction score
5
Το λέω μεταξύ σοβαρού και αστείου......

Εγώ εργάζομαι σε κομμάτι χρηματοοικονομικών και καρτικών συστημάτων......

Εσύ σε τι είδους εταιρία εργάζεσαι? Διότι μπορεί να μην προλαβαίνω την sony HD αλλά σίγουρα θα προλάβω το επόμενο μοντέλο :)

Reaction score
7
Το λέω μεταξύ σοβαρού και αστείου......

Εγώ εργάζομαι σε κομμάτι χρηματοοικονομικών και καρτικών συστημάτων......

Εσύ σε τι είδους εταιρία εργάζεσαι? Διότι μπορεί να μην προλαβαίνω την sony HD αλλά σίγουρα θα προλάβω το επόμενο μοντέλο :)
Αργησα ε? :mrgreen: (ειμαι μεσα για να δω τα νεα post, κλεινει ο υπολογιστης ή η συνδεση και μολις ξαναμπω λεει ''δεν υπαρχουν δημοσιευσεις απο την τελευταια φορα που συνδεθηκατε'')

Σε εταιρια που εχει σχεση με την τεχνολογια ηχου, εικονας, υπολογιστων, μουσικης, κινηματογραφου....κπλ

Staff online

• xfader
    Segregation supporter
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • spylab
    TrumpoMusk

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.810
Members
38.497