Sony HDR-CX6 & DVDirect VRD-MC5

Reaction score
0
Γειά και χαρά σε όλους!
Είμαι νέο μέλος στο site και έχω προβλήματα με το AVCHD.
Ποιό μέλος μπορεί βρε παιδιά να με βοηθήσει;
Έχω απευθυνθεί παντού και κανείς δεν μπόρεσε να μου δώσει λύση στο πρόβλημά μου.
Δεν είμαι και πολύ γνώστης της τεχνολογίας και σαν να μην έφτανε αυτό έμπλεξα και με το AVCHD!
Για να σας δώσω μια πρώτη γεύση, προσπαθώ να "κάψω" απο μια βιντεοκάμερα SONY (HDR-CX6), μέσω ενός DVD BURNER SONY (VRD-MC5), δισκάκια DVD και να τα δω ο έρμος σ' ένα απλό DVD, αλλά μάταια! Αν κάποιος ξέρει κάτι παραπάνω, ας κάνει ένα replay για λεπτομέρειες.
Βοηθάτε. Κοντεύω να τρελαθώ παιδιά! :140:

Reaction score
3
Απάντηση: Sony HDR-CX6 & DVDirect VRD-MC5

Αν και δεν έχω HD κάμερα κι επομένως δεν μπορώ να ξέρω από πρώτο χέρι για να σε βοηθήσω, δες εδώ μήπως και καταφέρεις κάτι.

Reaction score
62
Εγώ κάνω το εξής: Συνδέω την κάμερα μέσω USB στο PC μου. Απο κει παίρνω τα αρχεία (τα δικά μου έχουν κατάληξη AVCHD) και τα περνάω στο σκληρο. Με ένα πρόγραμμα επεξεργασίας video πχ το Video Studio Pro, ορίζω να γραφτούν σε DVD. Κάνει το πρόγραμμα τις μετατροπές, που χρειάζονται και το καίει σε DVD. Επίσης μπορείς να το κάψεις και σε HD σε DVD. Δεν μπορώνα σου πω περισσότερες λεπτομέριες, αφού δεν το έχω μπροστά μου, αλλά αν πειραματιστείς, είμαι σίγουρος ότι θα τα καταφέρεις!!!

Reaction score
3

Με αφορμή το παρών θέμα, και μιας και αυξάνονται οι έχοντες κάμερα με AVCHD, θα ήθελα να προτείνω να φτιαχτεί κάποιος οδηγός (υπόμνημα), αποκλειστικά για το πως μπορούμε να φτιάξουμε το βίντεο από την κάμερά μας σε δίσκο DVD κρατώντας την ανάλυση των 1080 γραμμών. Είτε με το πρόγραμμα που συνοδεύει την κάμερα, είτε με κάποιο άλλο.
Τι λέτε;
Μπορεί να το φτιάξει κάποιος ένα τέτοιο θέμα για να διευκολύνουμε το φίλο μας (gotouch) αλλά και όλους όσους πρόκειται να πάρουν κάμερα με AVCHD;

Reaction score
3

Στα Blu ray players ή το PS3. Το ξέρω ότι γίνεται και θα το έφτιαχνα εγώ τον οδηγό αλλά μιας και δεν έχω HD κάμερα, δεν μπορώ να γράψω για κάτι που δεν το γνωρίζω.
Ήδη ένας συνάδελφος έχει πάρει μια τέτοια κάμερα και ξέρω ότι ενδιαφέρεται να μάθει πως μπορεί να κάνει μια τέτοια μετατροπή.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.736
Members
38.489
Νεότερο μέλος
Gianni Tab