Sony HDR-CX7 vs Panasonic HDC-SD5BNDL

GTX

Reaction score
39
Λοιπόν υπάρχει μια σκέψη για HD camcorder,

Μου αρέσουν αυτές οι 2 πολύ μικρές που έχουν βγεί και σώνουν και οι 2 σε flash memory.

Sony vs Panasonic

Στα χαρτιά η Panasonic είναι μακράν καλύτερη από τη Sony. Έχει 3CCD ενώ η Sony ένα και η Panasonic τραβάει σε Full HD 1920x1080 και όχι 1400 όπως όλες. Η Panasonic είναι και φτηνότερη, υπάρχει λόγος να σκέφτομαι την Sony? Η αλήθεια είναι ότι έχω μια συμπάθεια στις κάμερες της Sony.

Reaction score
0
Απάντηση: Sony HDR-CX7 vs Panasonic HDC-SD5BNDL

Λοιπόν υπάρχει μια σκέψη για HD camcorder,

Μου αρέσουν αυτές οι 2 πολύ μικρές που έχουν βγεί και σώνουν και οι 2 σε flash memory.

Sony vs Panasonic

Στα χαρτιά η Panasonic είναι μακράν καλύτερη από τη Sony. Έχει 3CCD ενώ η Sony ένα και η Panasonic τραβάει σε Full HD 1920x1080 και όχι 1400 όπως όλες. Η Panasonic είναι και φτηνότερη, υπάρχει λόγος να σκέφτομαι την Sony? Η αλήθεια είναι ότι έχω μια συμπάθεια στις κάμερες της Sony.
Αγαπητέ φίλε δεν έχεις κανέναν λόγο να σκέφτεσε την SONY.Mόνο τα 3CCD αρκούν για να διαλέξεις.ΤΕΡΑΣΤΙΑ διαφορά στην ποιότητα εικόνας και σίγουρα καλύτεροι φακοί στην PANASONIC και ακόμα καλύτεροι οι φακοί της CANON.Μόνο που εκεί πρέπει να ξοδέψεις περισσότερα χρήματα για μια τρίτσιπη.Γιατί όμως θέλεις flash memory?

Reaction score
1
μακρια από cmos γιατι έχει πρόβλημα stuttering effect, ως και η κορυφαια canon HV20.
Δεν είναι η κατάλληλη εποχή να αγοράσεις κάτι εκτός minidv, γιατι οι αλγόριθμοι θέλουν ακόμα δουλειά....

Reaction score
14
μακρια από cmos γιατι έχει πρόβλημα stuttering effect, ως και η κορυφαια canon HV20.
Δεν είναι η κατάλληλη εποχή να αγοράσεις κάτι εκτός minidv, γιατι οι αλγόριθμοι θέλουν ακόμα δουλειά....
η SONY FX7 με 3CMOS που εχω είναι τεχνολογίας φυσικά CMOS και δεν εχει κανένα προβλημα με το stuttering της, επισης και η HC3 επίσης ανευ προβλήματος.. Μήπως δεν πρέπει να τα γενικέυουμε και να βγάζουμε εν γένη την τεχνολογία CMOS ώς προβληματική??

Reaction score
0
Έχω την HV10 και δεν έχω τέτοιο πρόβλημα. Πάντως αν αγόραζα αυτή τη στιγμή θα έπαιρνα την ΗV20. Την πήρε φίλος και είναι άριστη.

Reaction score
0
Απάντηση: Sony HDR-CX7 vs Panasonic HDC-SD5BNDL

Ποια ειναι η γνωμη σας για την CANON HG 10 ?

Reaction score
0
Re: Απάντηση: Sony HDR-CX7 vs Panasonic HDC-SD5BNDL

Ποια ειναι η γνωμη σας για την CANON HG 10 ?
Οι λύσεις με σκληρό δίσκο θα γίνουν καλές μόλις φτηνήνουν τα HDDVD και BR recorders και μπορείς να μεταφέρεις τα αρχεία σε δισκάκια αντίστοιχου τύπου. Τώρα η μόνη επιλογή είναι να αποθηκεύεις τα video-αρχεία σε αλλους σκληρους δίσκους. Δεν κάνω λόγο για μετατροπή σε DVD γιατί τότε θα είναι άσκοπο να πάρεις HD κάμερα.
Κατα τη γνώμη μου η επιλογή μιας κάμερας MiniDV είναι καλύτερη γιατί θα κρατάς τα αρχεία σε φτηνές κασέτες και αργότερα τις μετατρέπεις σε HD/BR disks. Ψηφίζω HV20....

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.760
Members
38.493
Νεότερο μέλος
Mili