Sony HT-DDWG800 (ολα σε ένα)

Reaction score
0
καλημέρα,
ποιά είναι η γνώμη σας για αυτό το all in one συστηματάκι της sony?
http://www.apothema.gr/Product/5-1-58-35461/Sony/HT-DDWG800.html
τα specifications :
http://www.sony.gr/product/hcs-cinema-surround-kit/ht-ddwg800/tab/technicalspecs#tab
Ενδιαφέρομαι για ένα συστηματάκι αυτού του στύλ και μου φάνηκε καλό για τα χρήματα που ζητάει.
...η άν έχετε κάποια άλλη ιδέα ή προσωπική άποψη για αυτά περίπου τα €, θα το εκτιμούσα

Reaction score
1.214
Απάντηση: Sony HT-DDWG800 (ολα σε ένα)

Kαλο συστηματακι για τα λεφτα του .Για τις ταινιουλες ειναι μια χαρα , για μουσικη εεεεεεε.....( για μουσικη δεν θα προτιμουσα κανενα απο τα ετοιμα , ειδικα αυτης της τιμης.)

Ποιες ειναι οι εναλλακτικες και γιατι ακριβως το θες ?

Reaction score
0

κυρίως για ταινίες, απο το WD HD TV , θα πάει επάνω του και το xbox360 και λαμβάνοντας υπ' όψιν ότι τώρα ακούω απο ένα σύστημα της creative για υπολογιστή (!!!!) , πιστεύω ότι θα γεμίσει το σαλόνι μου (περίπου 50 τ.μ.) καλύτερα (....)
(το ξέρω ότι είναι entry level, αλλά μου άρεσε η τιμή του και στην παρούσα φάση κάπου τόσα μπορώ να δώσω)
Μου φαίνονται βολικές και οι hdmi είσοδοι (απ' ότι διαβάζω μάλλον είναι και passthrough οπότε ξεμπερδεύω με ένα καλώδιο hdmi χωρίς το οπτικό)
Στην αρχή σκεφτόμουν ένα ανάλογο σύστημα της lg αλλα μου φάνηκε καλύτερο αυτό λόγω πληθώρας εισόδων και όχι μόνο Εν τω μεταξύ δεν χρειάζομαι την παρούσα στιγμή κάποιο player, στην LG ερχόταν ενσωματωμένο.
Οσο για την μουσική, ό παλιός rotel με τα ηχεία τα P4 της B&W μάλλον θα κάνει τη δουλειά καλύτερα απο το συγκεκριμένο (ναι?)
(αλήθεια, τα P4 θα δένουν με το sony καλύτερα απο τα δικά του ή όχι ?)
Ολα αυτά όταν έχω καιρό να δώ η να ακούσω κάτι. Αυτά σε γενικές γραμμές. Κάθε βοήθεια δεκτή.

Reaction score
1.214

Εγω το μονο που μπορω να πω ειναι οτι το εχω στη κρεβατοκαμαρα και ειμαι ευχαριστημενος..:137:

Τωρα τι απαιτησεις εχει ο καθενας απο την ποιοτητα του ηχου και την ενταση....ντεν κσερω..:105:

Reaction score
6
Re: Απάντηση: Sony HT-DDWG800 (ολα σε ένα)

κυρίως για ταινίες, απο το WD HD TV , θα πάει επάνω του και το xbox360 και λαμβάνοντας υπ' όψιν ότι τώρα ακούω απο ένα σύστημα της creative για υπολογιστή (!!!!) , πιστεύω ότι θα γεμίσει το σαλόνι μου (περίπου 50 τ.μ.) καλύτερα (....)
(το ξέρω ότι είναι entry level, αλλά μου άρεσε η τιμή του και στην παρούσα φάση κάπου τόσα μπορώ να δώσω)
Μου φαίνονται βολικές και οι hdmi είσοδοι (απ' ότι διαβάζω μάλλον είναι και passthrough οπότε ξεμπερδεύω με ένα καλώδιο hdmi χωρίς το οπτικό)
Στην αρχή σκεφτόμουν ένα ανάλογο σύστημα της lg αλλα μου φάνηκε καλύτερο αυτό λόγω πληθώρας εισόδων και όχι μόνο Εν τω μεταξύ δεν χρειάζομαι την παρούσα στιγμή κάποιο player, στην LG ερχόταν ενσωματωμένο.
Οσο για την μουσική, ό παλιός rotel με τα ηχεία τα P4 της B&W μάλλον θα κάνει τη δουλειά καλύτερα απο το συγκεκριμένο (ναι?)
(αλήθεια, τα P4 θα δένουν με το sony καλύτερα απο τα δικά του ή όχι ?)
Ολα αυτά όταν έχω καιρό να δώ η να ακούσω κάτι. Αυτά σε γενικές γραμμές. Κάθε βοήθεια δεκτή.
Το σύστημα δέχεται και ήχο LPCM μέσω του HDMI.
Είναι καλύτερη λύση από τα συστήματα όλα σε ένα.
Συνδέεις κι ένα blu-ray επάνω και είσαι πρώτος.

Reaction score
0
Παιδιά και εγώ το σκέφτομαι για το συγκεκριμένο, με χρήση αποκλειστικά για ταινίες.
Τελικά φίλε yozitari το χτύπησες ;
Στο μόνο που κολλάω είναι ο τρόπος σύνδεσης ( ναι είμαι άσχετος ) με το PC και την TV μου. Δεν έχω κάποιο player καθώς το PC παίζει αυτό το ρόλο.
Μήπως μπορεί κάποιος να βοηθήσει ;

Το PC έχει : 1 x HDMI port, 1 x optical S/PDIF Out connector
Το Sony HT-DDWG800 έχει : HDMI IN / OUT, optical IN
Η TV έχει : HDMI IN, optical

Δώστε μου τα φώτα σας ...

Reaction score
1.214
Απάντηση: Re: Sony HT-DDWG800 (ολα σε ένα)

Στο μόνο που κολλάω είναι ο τρόπος σύνδεσης ( ναι είμαι άσχετος ) με το PC και την TV μου. Δεν έχω κάποιο player καθώς το PC παίζει αυτό το ρόλο.
Μήπως μπορεί κάποιος να βοηθήσει ;

Το PC έχει : 1 x HDMI port, 1 x optical S/PDIF Out connector
Το Sony HT-DDWG800 έχει : HDMI IN / OUT, optical IN
Η TV έχει : HDMI IN, optical

Δώστε μου τα φώτα σας ...

Συνδεεις το pc με hdmi-hdmi με την τηλεοραση (η dvi-hdmi αν η καρτα γραφικων εχει dvi ) και την καρτα ηχου του pc με τον ενισχυτη με οπτικη ινα .Η μπορεις να συνδεσεις το pc στο hdmi in του ενισχυτη και απο το hdmi out του ενισχυτη να φευγει αλλο καλωδιο hdmi που να καταληγει στην τηλεοραση.Στην δευτερη περιπτωση κατα πιθανοτατα θα εισαι οκ (αναλογα την καρτα γραφικων ) και με εικονα και με ηχο.Αν δεν εισαι οκ με ηχο παλι μπορεις να το κανεις αλλα θα χρησιμοποιησεις και οπτικη ινα για τον ηχο.(το optical out..).Eγω το εχω συνδεσει με το πρωτο τροπο (δειχνει καθαροτερα σε μενα ετσι,εσυ δοκιμασε να δεις .)

Υ.Γ Τι pc ειναι ? decktop , laptop , τι καρτα γραφικων , ηχου εχει ?

Reaction score
0
Σε ευχαριστώ πολύ φίλε meletov για τη βοήθεια.
Το PC είναι desktop με μητρική GIGABYTE GA-MA78GM-S2H. Γραφικά και ήχος είναι ενσωματωμένα στη μητρική ( Realtek codec 8-Channel HD, ATI HD3200 ).
Να σου κάνω και άλλη μια ερώτηση μιας και έχεις το HT. Περιέχονται στη συσκευασία βάσεις στήριξης για τα ηχεία ή πρέπει να αγορά ξεχωριστά ; ( αν έχεις καμιά καλή πρόταση φυσικά δεκτή ).

Reaction score
1.214
Απάντηση: Re: Sony HT-DDWG800 (ολα σε ένα)

Να σου κάνω και άλλη μια ερώτηση μιας και έχεις το HT. Περιέχονται στη συσκευασία βάσεις στήριξης για τα ηχεία ή πρέπει να αγορά ξεχωριστά ; ( αν έχεις καμιά καλή πρόταση φυσικά δεκτή ).

Tωρα αν σου πω οτι δεν θυμαμαι....:111: :139:

Δεν θυμαμαι δηλαδη αν εχει τιποτα επιτοιχιες βασουλες..γιατι δαπεδου δεν εχει σιγουρα...:137:

Υπαρχουν βασεις ειδικες για αυτα τα ηχεια , δεν θυμαμαι τωρα τον κωδικο , αλλα υπαρχουν και σε μαγαζια διαθεσιμες , αυτες οι (τυπου )''βεργες''.Δεν μου αρεσαν οπως τις ειδα στις φωτογραφιες , επειδη θελω και εγω μαλλον θα φτιαξω σε μαγαζι δυο μεταλλικες-ξυλινες , κατι πιο ομορφο και εξισου φθηνο.Να το επεργαστω θελω γιατι ισως τις κανω να αυξομειωνεται το υψος.

Αν και οταν τα παρεις καλυτερα να ψαξεις τοτε , για να δεις πισω τι μπορουν να δεχθουν , γιατι υπαρχουν πολλες ωραιες ετοιμες βασεις στο εμποριο για διαφορους τυπους ηχειων.

θα ψαξω αργοτερα να βρω τον κωδικο των ''δικων'' τους βασεων.

Οτι αλλο θες ρωτας..

Reaction score
0
Έγινε, σε ευχαριστώ και πάλι.
Στο site της Sony λέει "Προαιρετικά αξεσουάρ: Βάση ηχείων: WS-FV11 ή WS-FV10D".
Απ' ότι είδα όμως είναι καραπανάκριβες, περίπου 200 ευρώ οι 4. Οπότε καλύτερη λύση είναι τίποτα hama κλπ. που κυκλοφορούν στα διάφορα ηλεκτρονικάδικα.
Πρώτα όμως τα ηχεία.

Reaction score
0
Re: Απάντηση: Re: Sony HT-DDWG800 (ολα σε ένα)

Συνδεεις το pc με hdmi-hdmi με την τηλεοραση (η dvi-hdmi αν η καρτα γραφικων εχει dvi ) και την καρτα ηχου του pc με τον ενισχυτη με οπτικη ινα .
Με αυτόν τον τρόπο, πως γίνεται να πάρεις τον ήχο της TV ( π.χ όταν βλέπεις αναλογικά κανάλια ) και να τον ακούσεις από το Home Theater ;
Βάζεις απλά 2 RCA από την TV προς τον ενισχυτή ; ( Με HDMI λογικά δεν γίνεται καθώς η TV έχει μόνο HDMI IN )

Έχω ψηθεί για αγορά και ψάχνω τα μαγαζιά. Μάλλον όμως σε ιντερνετικό θα καταλήξω γιατί δεν το βρίσκω πουθενά.

Reaction score
1.214
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Sony HT-DDWG800 (ολα σε ένα)

Με αυτόν τον τρόπο, πως γίνεται να πάρεις τον ήχο της TV ( π.χ όταν βλέπεις αναλογικά κανάλια ) και να τον ακούσεις από το Home Theater ;
Βάζεις απλά 2 RCA από την TV προς τον ενισχυτή ; ( Με HDMI λογικά δεν γίνεται καθώς η TV έχει μόνο HDMI IN )

Έχω ψηθεί για αγορά και ψάχνω τα μαγαζιά. Μάλλον όμως σε ιντερνετικό θα καταλήξω γιατί δεν το βρίσκω πουθενά.

Mπορεις να συνδεσεις την δευτερη οπτικη ινα του ενισχυτη με το optical out (υποθετω θα εχει ..? ) της τηλεορασης.
Kαι θα επιλεγεις βεβαια απο τον ενισχυτη την αναλογη επιλογη.(αν το συνδεσεις δηλαδη εκει που λεει tv in θα επιλεγεις tv απο τις επιλογες του control του ενισχυτη ).
Και θα χρειαζεται να κανεις off λογικα τα ηχεια της τηλεορασης (απο το μενου της )για να ακουσεις ηχο .

Reaction score
0
Έχει 2 οπτικές ο ενισχυτής ; Τότε δεν υπάρχει πρόβλημα.
Η TV έχει 2 οπτικές εξόδους και το τι θα παίζει ρυθμίζεται ( tv speakers, sound system, both ), οπότε under control και αυτό.
thanx

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.122
Members
38.654
Νεότερο μέλος
panaplio