SONY KDL-32D3000

Reaction score
0
Ανοίγω καινούτιο θέμα γιατί στο προηγούμενο που συζητούσαμε για την αγορά της ο τίτλος του δεν παρέπεμπε ιδιαίτερα στην επιλογή μου.
Το λοιπόν...
την τιβι την πήρα από electroptica στα 1100 όλα μαζί (μεταφορικά εννοώντας). Από το μαγαζί κανένα παράπονο κ εξυπηρετικότατοι και συνεπείς.
Στο θέμα μας λοιπόν η τηλεόραση αρχικά ειναι πανέμορφη μέσα στην απλότητά της. Ούτε ιδιαίτερες καμπύλες ούτε γυαλιστερά πλαστικά ούτε πολλά φωτάκια κ παραφωτάκια....ότι ακριβώς ήθελα.
Τώρα όσον αφορά την εικόνα της όταν το σήμα για τα αναλογικά κανάλια είναι καλό παίζει πάρα πολύ καλά!!Και λέω όταν είναι καλό γιατί θέλει αλλαγή θέσης η κεραία μου γιατί λόγω μίας νέας οικοδομής μπλοκαρίστηκε το οπτικό της πεδίο προς Υμηττό. Σε ψηφιακά κανάλια που το σήμα είναι πολύ καλύτερο η εικόνα αναβαθμίζεται πολύ.
Σε λειτουργεία DVD (απλή ανάλυση χωρίς hdmi κτλ) η εικόνα είναι καταπληκτική σε κάθε χρωματική απόδοση.Επιπλέον με λίγο ψάξιμο παραπάνω στις ρυθμίσεις βελτιώθηκε και η απόδοση στο άσπρο το οποίο εβγαινε αρκετά έντονο στην προρυθμισμένη επιλογή χρωμάτων vivid!
Δοκίμασα κ ένα sample στα 720p αλλά δυστηχώς κ πάλι με απλό dvd player οπότε δεν είδα ούτε το μισό της απόδοσης της!Ωστώσο είναι πραγματικά μεγάλη αλλαγή από ένα απλό dvd.
Στο θέμα του ήχου δεν μπορώ να πω οτι είναι κάτι το ιδιαίτερο αν και δεν έχει αποδόσει κ αυτός τα μέγιστα αφου δεν έχω δοκιμάσει dvd που να υποστηρίζει πολυκάναλο ήχο κτλ....
Αυτό λοιπόν είναι ένα mini review αφού σίγουρα έχει κ συνέχεια όταν με το καλό γίνει η αγορά ενός καλύτερου dvd player με δυνατότητα upscaling!
Μεταφέρω εδώ κ τις φωτο που είχα τραβήξει...

Υ.Γ: Και δύο ερωτήσεις μικρές.
1. Τις ώρες που δεν παίζει η τηλεόραση δλδ όλο το βράδυ κ το μεσημερι περίπου βάζω συνέχεια κ παίζει το DVD BURN IN (αν το λέω σωστά).
Είναι σωστό αυτό?

2. Έχω πάρει τον σταθεροποιητή τάσης http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.701047
Είμαι ok με αυτό...?

Reaction score
0
Δεν χρειάζεται το DVD του burn-in για LCD, δεν υπάρχει κίνδυνος. Ουσιαστικά ούτε για τις plasma πλέον αλλά οι LCD δεν είχαν ποτέ τέτοια ανάγκη. Το burn-in αποτελεί πρόβλημα μόνο σε τεχνολογίες απεικόνισης βασισμένες στο φώσφορο όπως οι CRT & plasma. Οι υγροί κρύσταλλοι μιας LCD δεν έχουν κανένα πρόβλημα ακόμα και αν τους αφήσεις με ακίνητη εικόνα για μέρες.
Για το σταθεροποιητή θα σε βοηθήσει κάποιος άλλος διότι είμαι άσχετος με το θέμα.

edit: Το ξέχασα, με γειά!! Λέγεται ότι είναι η κορυφαία 32άρα της αγοράς.

Reaction score
1
Απάντηση: SONY KDL-32D3000

1) Κακώς , η διαδικασία αξίζει μόνο σε πλάσμα ή CRT τηλεόραση
2) Πιστεύω πως κάνει την δουλειά του μια χαρά ...

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.849
Members
38.508
Νεότερο μέλος
Ioanniss