Sony KDL 32S2010.

Reaction score
0
Η τηλεόραση που έχω είναι LCD 32'' με ενσωματωμένο ψηφιακό δέκτη. Ξέρω ότι έτσι και αλλιώς επίγειο ψηφιακό κανάλι υψηλής ευκρίνειας δεν πρόκειται να δούμε στην Ελλάδα τουλάχιστον για 2 χρόνια από τώρα, αλλά ξέρει κανείς αν το συγκεκριμένο μοντέλο (Sony KDL32S2010) υποστηρίζει υψηλής ευκρίνειας επίγεια ψηφιακά κανάλια? Τα SD ψηφιακά κανάλια της ΕΡΤ τα πιάνει μια χαρά.

Reaction score
0
Μάλιστα είναι σίγουρο? Σε site της sony έχω δει ότι η KDL 32S2000 έχει integrated HDTV capability δεν βλέπω γιατί να μην ισχύει για την KDL 32S2010.

Reaction score
7
Σιγουρο. Απλα το "integrated HDTV capability" σημαινει οτι μπορει να αναπαραξει HD σημα, αλλα οχι αν το δεχτει μεσω κεραιας απο το δικο της δεκτη.

Reaction score
0
Δυνατότητα για αναπαραγωγή HD σήματος λέγεται HD Ready κάτι που αναφέρεται για την S2000. Θα ήταν πλεονασμός να λένε και integrated HDTV capability και να εννοούν πάλι το ίδιο πράγμα. Οπότε μάλλον εννοούν κάτι άλλο.

Για να λετε ότι είναι σίγουρο έχετε δοκιμάσει την S2010 σε χώρα που εκπέμπει FreetoView HD TV προγράμματα? Σε ποια χώρα?

Reaction score
0
Για την S2000 είναι το integrated HDTV capability. Αυτή σίγουρα μπορεί να δεχτεί HD τηλεοπτικό σήμα μιας και ο ενσωματωμένος δέκτης είναι ATSC δηλαδή ακολουθεί το αμερικάνικο DVB-T στάνταρ 8-VSB ενώ στην Ευρώπη είναι το DVB-T COFDM.
Για την S2010 στο link που παραθέτεις λέει απλώς HD Ready αλλά στο www.sony.gr λέει "Δυνατότητα λήψης τηλεοπτικού σήματος HD" ενώ αν χρειαζόταν εξωτερικό HDTV δέκτη μάλλον θα έπρεπε να λέει "Δυνατότητα αναπαραγωγής τηλεοπτικού σήματος HD".

Χρήστος Ακρατόπουλος

Επίτιμο μέλος
Reaction score
53
Απλά το Αμερικάνικο μοντέλο έχει ενσωματωμένο δέκτη ATSC μιας και υπάρχουν τέτοια κανάλια εκεί ενώ στην Ευρώπη έχει ενσωματωμένο sd dvb-t καθώς εδώ τέτοια κανάλια έχουμε. Όταν υπάρξει hdtv στην Ευρώπη σε dvb-t θα ενσωματώσουν και τον αντίστοιχο δέκτη...

Reaction score
0
Βασικά η τηλεόραση δεν κάνει λόγο για SD DVB-T ή HD DVB-T, απλώς λέει ότι είναι συμβατή με τα στάνταρ DVB-T(χωρίς να εγγυάται η λειτουργία για μελλοντικές επίγειες εκπομπές DVB-T). Είναι πάντως απίστευτο το πόσο αντικρουόμενες χαρακτηριστικά δίνονται. Από τη μια λένε ότι είναι συμβατή με τα στάνταρ DVB-T χωρίς να εγγυάται η λειτουργία για μελλοντικές επίγειες εκπομπές DVB-T και από την άλλη λένε ότι είναι έτοιμη για το Digital Switchover που θα συμβεί 2008-2012. Χώρια που κατά το Digital Switchover λες και όλα τα Freeview κανάλια θα είναι SD και όχι HD.

NLS

Reaction score
1
Ρε παιδιά και ΤΙ σημαίνει είμαι συμβατός με το στάνταρ DVB-T όταν ΔΕΝ έχει tuner;
Ότι... παίρνει το (απλό κανονικότατο) σήμα από κάποιον εξωτερικό;

Ας κοροϊδέψουμε κάνα καταναλωτή πάλι;

Δεν μπορώ άλλο τις αηδίες του τύπου "με κάλσιουμ CA" (δηλ. όπως ΔΕΝ καταλάβαινα μικρός που το άκουγα... έχει "ασβέστιο ασβέστιο").

Staff online

• xfader
    Segregation supporter
  • PeterMeni
    DIY - "Επαγγελματίας"
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.126
Members
38.533