SONY KDL-40EX620.. Σχετικά με φόρμα οθόνης..

Reaction score
0
Καλησπερα... Πρωτη φορα γραφω στο φορουμ κ μπαινω αμεσως στο θεμα που με απασχολει.. Εχω την παραπανω τηλεοραση κ δεκτη εχω τον dreambox DM800 HD.. Αυτο που δεν μπορω να καταλαβω κ προσπαθω με διαφορους τροπουν να το βρω ειναι σχετικα με την φορμα οθονης σε καθε καναλι.. Εγω επιθυμο καθε καναλι οταν το βλεπω στην τηλεοραση να πιανει ολο το φασμα της, χωρις δηλαδη κενα δεξια κ αριστερα.. Π.χ το Mega οταν το εχω σε πληρη φορμα το βλεπω σε ολη την οθονη.. Εχοντας την ιδια φορμα κ βαζοντας το ΑΝΤ1 δεξια κ αριστερα της οθονης υπαρχουν τα κενα που σε λεω. Θα πρεπει δηλαδη να αλλαξω τη φορμα σε ευρυ ζουμ για να εχω "γεματη" την οθονη!...Θα πρεπει δηλαδη αναλογα με το καναλι να επιλεγω κ την αντιστοιχη φορμα? Αξιζει να σημειωσω πως οταν το "γυρισω" αν περνει εικονα απο κεραια κ οχι πιατο, ολα τα καναλια τα βλεπω σε πληρη φορμα.. Εννοειται οτι δοκιμασα ολες τις επιλογες που εχει π.χ κανονικη φορμα κ αλλα χωρις το επιθυμητο αποτελεσμα.. Εψαξα κ στο δεκτη να βρω μηπως ειναι απο εκει κ παλι τιποτα..
Μπορει καποιος να μου δωσει τα φωτα του?
Ευχαριστω εκ των προτερων!

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.430
Απάντηση: SONY KDL-40EX620.. Σχετικά με φόρμα οθόνης..

Να υποθέσω ότι ο dream είναι συνδεδεμένος με hdmi;Αν ναι τότε στις ρυθμίσεις της θύρας αυτής τι έχεις βάλει;

Επίσης ο Ant1 νομίζω ότι εκπέμπει ακόμα 4/3 αντί για 16/9.

Reaction score
0

Να υποθέσω ότι ο dream είναι συνδεδεμένος με hdmi;Αν ναι τότε στις ρυθμίσεις της θύρας αυτής τι έχεις βάλει;

Επίσης ο Ant1 νομίζω ότι εκπέμπει ακόμα 4/3 αντί για 16/9.
Ευχαριστω φιλε για την αμμεση απαντηση.. Ναι με hdmi ειναι συνδεδεμενος.. Αν κ λιγο ασχετος με το θεμα ομως.. τις ρυθμισεις τις θυρας θα τις βρω απο το dream ή απο την τηλεοραση?

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.430

Κοίτα τις ρυθμίσεις και στα 2 όσον αφορά το τι κάδρο βγάζουν.

Reaction score
0

Φιλε ευχαριστω.. Τελικα ηταν απο τις ρυθμισεις του dream...

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.959
Members
38.524
Νεότερο μέλος
Klipschlascala_pro1988