SONY KDL 40W2000-999euros: Λέει?

Reaction score
0
Χρόνια Πολλά σε όλους,

σε τελευταίο φυλλάδιο του Media Markt είδα SONY Lcd KDL 40 W 2000 στα 999 ευρώ.Υποθέτω δεν είναι και κανένα τελευταίο μοντέλο,ζητώ όμως τη γνώμη σας, λέει τίποτα σαν προσφορά? Σε παρόμοια λεφτά ή λίγα παραπάνω μπορώ να βρώ κάτι καλύτερο?
Οποιος γνωρίζει κάτι θα βοηθήσει πραγματικά αφού επείγει αντικατάσταση παλιάς CRT που χάλασε μέσα στις γιορτές...

Reaction score
0
Επειδή έψαχνα το καλοκαίρι για τηλεόραση, ήταν μέσα στα Νο 1 μοντέλα από πλευράς εικόνας, με τιμές περίπου 2 χιλ. στο internet και παραπάνω στα υπόλοιπα καταστήματα. Έκτοτε βγήκε η w3000 που αναφέρουν ότι έχει παραπάνω contrast και δέχεται 24p. Επειδή όμως το contrast της πρώτης είναι ήδη πολύ ικανοποιητικό και τα 24p όχι κάτι τρομερό, προσωπικά, σε αυτή την τιμή, τη συνιστώ ανεπιφύλακτα.

Reaction score
4
Φιλος την πηρε πριν 6 μηνες με 2000+ ευρω...τα 24fp ειναι καλα αλλα οχι και ΤΟ απολυτο ζητουμενο απο μια tv.Τωρα αν βλεπεις αποκλειστικα dvd τι να πω....η τηλεοραση ειναι παααααρα πολυ καλη για αυτη την τιμη........

Reaction score
8
Πηγα στο καταστημα του Φαληρου σημερα να
βρω την 40W2000 αλλα οπως ηταν φυσικο
ειχαν εξαφανιστει.
Ο υπαλληλος που ρωτησα μου ειπε οτι ηταν μονο
20 κομματια.

Reaction score
0
Απάντηση: SONY KDL 40W2000-999euros: Λέει?

παιδια την ειχα παρει τον απριλιο 2260.πολυ καλη τιμη!

Reaction score
0
Απάντηση: SONY KDL 40W2000-999euros: Λέει?

Εγώ πάντως θα την πάρω στα 715Ε από Κωτσόβολο.........τελευταίο κομάτι.......:happy_4:

Reaction score
0
Ο Κωτσόβολος την έχει σήμερα 998,20 € έναντι 1500 € που τη είχε πριν 2 ημέρες. Πολλά foroum την είχαν σαν κορυφή πριν βγουν τα νέα μοντέλα της Sony. Προσωπικά εμένα με απέτρεψε το φαινόμενο "Clouding" που παρουσιάζει αλλά η τιμή της είναι άριστη.

Reaction score
50
στην ιδια τιμή την είδα και στην Ηλεκτρονική Αθηνων χθες για οποιον ενδιαφέρεται

Reaction score
0
προσοχη μονο στα κοματια που θα παρετε μην ειναι αυτα που ειχαν για να παιζουν και σας στα πουλησουν ως καινουργια!!!

Reaction score
3
Πάντως σε επικοινωνία με το κατάστημα του Κωτσόβολου στο Ρέντη (στα carrefour) μου είπαν ξεκάθαρα πως δεν πρόκειται για καινούρια αλλά για εκθεσιακά κομμάτια.. οπότε προσοχή γιατί ποτέ κανείς δεν χαρίζει τίποτα :p

Reaction score
0
Re: Απάντηση: SONY KDL 40W2000-999euros: Λέει?

Τι να σας κανω.....!
Δεν γεννηθηκατε στην Αυστραλια....!
κλικ

χαριζουν το ps3 (700AU$)μαζι με τις τηλεορασεις της προσφορας ,
αλλα οι τηλεορασεις τους ξεκινουν απο 3000AU$, απ οτι λεει το link σου.
Αντι να ριξουν τη τιμη σε ενα προιον , σπρωχνουν δυο μαζι , και εχουν και μεγαλυτερο κερδος !!!

Staff online

• loggeo
    Projectors
  • Zizik
    Safety Last
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.872
Members
38.508