Sony KLV-L32M1 και HD

Reaction score
0
Καλησπέρα,
Θέλω να κάνω μια ερώτηση στους πιό έμπειρους γιατί έχω μπερδευτεί λιγάκι wall_1 .
Εχω μια τηλεόραση Sony μοντέλο KLV-L32M1 χωρίς υποδοχή DVI/HDMI αλλά με ανάλυση 1366X768 και εισόδο RCA (YPbPr). Το ερωτημά μου είναι αν μπορω να δω καλύτερη εικόνα συνδέοντας το DVD Philips που έχω με έξοδο HDMI συνδέοντας καλώδια με μετροπή σε DVI & RCA.
Πιθανόν είναι να έχω απώλεια ποιότητας αλλά το θέμα είναι αν τελικά γίνεται ή όχι.
Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Reaction score
0
Δυστυχως φιλε μου δεν κανεις τιποτα ! μιλας για μετατροπη σηματος απο ψηφιακο hdmi σε αναλογικο ,πριν ενα περιπου χρονο ειχα και εγω το ιδιο προβλημα.Δεν εχεις αλλες εξοδους στο μηχανημα σου?

Reaction score
0
Σκέφτομαι εναλλακτικα την σύνδεση RCA (YPbPr ) με RCA. Νομίζω οτι και τα δύο μηχανήματα έχουν τις ίδιες εξόδους. Εκείνο που μου κάνει εντύπωση είναι η υψηλή ανάλυση της Sony 1366X768 και πως μπορώ να την εκμεταλευτώ βλέποντας avi ταινίες από DVD player με την δυνατότητα αναπαραγωγής Dvx ταινιών.
Λογικά θα πρέπει να γίνεται με κάποιο τρόπο. Απ΄οτι έχω δει επίσης υπάρχει στο Πλαίσιο καλώδιο DVI-D σε 3RCA M/M 75 Ω που νομίζω οτι είναι για τον σκοπό αυτό.

Reaction score
0
Μπορείς να το δοκιμάσεις με το καλώδιο που λες, ενδέχεται όμως η εσωτερική ανάλυση του πάνελ σου να μην είναι με διαφανή τρόπο προσβάσιμη από εξωτερική πηγή, παρά μόνο από τα εσωτερικά κυκλώματα αφού το σήμα υποστεί την (μη-απαραίτητη πια) επεξεργασία από την τηλεόραση.

Reaction score
0
Ευχαριστώ για τις πληροφορίες, από οτι κατάλαβα "μόνο μια δοκιμή θσ σε πείσει" που λένε.

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.629
Members
38.582
Νεότερο μέλος
NikolasLegend7