21 Μαρτίου 2006 #1 F fantacid Μηνύματα 11 Reaction score 0 Πωλουνται Sony Memory Stick PRO Duo -High Speed- MSX-2GB 100€ MSX-1GB 55€ Καταλληλες για κινητα,φωτογραφικες κ psp. Σφαγισμενες στη συσκευασια τους με δωρο τον adaptor
Πωλουνται Sony Memory Stick PRO Duo -High Speed- MSX-2GB 100€ MSX-1GB 55€ Καταλληλες για κινητα,φωτογραφικες κ psp. Σφαγισμενες στη συσκευασια τους με δωρο τον adaptor
21 Μαρτίου 2006 #2 Θ Θοδωρής Ραδιώτης Μηνύματα 707 Reaction score 0 Με ενδιαφέρει το stick του 1 GB, σε παρακαλώ επικοινώνησε μαζί μου με PM ή στο [email protected] ή άσε μου στοιχεία να επικοινωνήσω εγώ
Με ενδιαφέρει το stick του 1 GB, σε παρακαλώ επικοινώνησε μαζί μου με PM ή στο [email protected] ή άσε μου στοιχεία να επικοινωνήσω εγώ
27 Απριλίου 2006 #3 F fantacid Μηνύματα 11 Reaction score 0 Νεες τιμες: MSX-M2GN [2GB] 90€ MSX-M1GN [1GB] 50€ salonika city
27 Απριλίου 2006 #4 unforgiven Μηνύματα 13.106 Reaction score 164 Κρίσιμη ερώτηση: Είναι γνήσια Sony; Σε ρωτάω γιατί έχουν κυκλοφορήσει κινέζικες απομιμήσεις απαράδεκτης ποιότητας.
Κρίσιμη ερώτηση: Είναι γνήσια Sony; Σε ρωτάω γιατί έχουν κυκλοφορήσει κινέζικες απομιμήσεις απαράδεκτης ποιότητας.
27 Απριλίου 2006 #5 F fantacid Μηνύματα 11 Reaction score 0 τα γνησια ειναι φιλε μου made in japan k με το ολογραμα γνησιοτητας της sony.
28 Απριλίου 2006 #7 Θ Θοδωρής Ραδιώτης Μηνύματα 707 Reaction score 0 Γνήσια είναι, σαν το λέω σαν αγοραστής (έστω και λίγο πιο ακριβά - fantacid μας έχεις μπερδέψει με τις διάφορες τιμές!)
Γνήσια είναι, σαν το λέω σαν αγοραστής (έστω και λίγο πιο ακριβά - fantacid μας έχεις μπερδέψει με τις διάφορες τιμές!)
29 Απριλίου 2006 #8 F fantacid Μηνύματα 11 Reaction score 0 Eυχαριστω για την επιβεβαιωση θωδορη! Δεν φταιω εγω για την μειωση των τιμων βρε θωδορα, απλα ηρθαν καινουργιες με καλυτερς τιμες,οι οποιες μαλλον εχουν φτασει στα κατωτερα ορια. δε βλεπω αλλη μειωση για το επομενο τριμηνο
Eυχαριστω για την επιβεβαιωση θωδορη! Δεν φταιω εγω για την μειωση των τιμων βρε θωδορα, απλα ηρθαν καινουργιες με καλυτερς τιμες,οι οποιες μαλλον εχουν φτασει στα κατωτερα ορια. δε βλεπω αλλη μειωση για το επομενο τριμηνο
25 Μαϊου 2006 #10 F fantacid Μηνύματα 11 Reaction score 0 Tελος οι 1gb!! μονο: MSX-M2GN [2GB] στα 90€ 8)
23 Ιουνίου 2006 #11 ΜΑΡΔΟΓΛΟΥ ΤΑΣΟΣ Μηνύματα 10 Reaction score 0 ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΑΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΚΟΜΗ ΣΤΕΙΛΕ ΜΗΝ!