Sony OLED 9mm

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
729

H Sony παρουσιασε στην εκθεση "Display 2007" στην Ιαπωνια μια OLED τηλεοραση 1080ρ και παχους μολις 9 χιλιοστων.
Υπενθυμιζουμε πως οι OLED τηλεορασεις φτανουν αντιθεσεις της ταξης του 1.000.000:1 !!!

Reaction score
0
Αχ,τι έχουμε να δούμε ακόμα!!
Αντε σιγά σιγά να βγαίνουν στην παραγωγή...:crazy_3:

minas

Πισιά
Reaction score
4.201
Όσο κι αν έχουμε καιρό να ακούσουμε αντίστοιχα συγκλονιστικά νέα από την πλευρά των SED, εγώ δεν τις έχω διαγράψει ακόμα από το παιχνίδι.
Μπορείτε να πείτε ότι φταίει και κάποιος λανθάνων ρομαντισμός λόγω της ομοιότητας με τις παλιές καλές CRT. Ίδωμεν...

Βαγγέλης Λάμπρου

Επαγγελματίας
Reaction score
277
Δεν έχουν απλή ομοιότητα αγαπητέ φίλε...έχουν 2,073,600 φορές την ιδια τεχνολογία που έχει η all time clasic 34άρα μου Sony! (σε μικροσκοπικό βαθμό βέβαια....)
Αυτές αναμένω και εγώ ο καψερός! :happy_4:

Reaction score
7.089
Ελπιζω γρηγορα και με λογικες τιμες γιατι δυστυχως η εικονα των LCD ειναι επιεικως απαραδεκτη σε τηλεοπτικο προγραμμα.

Reaction score
1
Και ποιος λέει ότι δεν θα είναι απαράδεκτες σε τηλεοπτικό πρόγραμμα; ότι του ταΐσεις θα χ@Σ3| ...

Reaction score
50
Για κοιτάξτε κι εδώ. Απ' ό,τι λέει το πάχος είναι 3mm (όχι ότι τα 9 είναι... υπέρβαρα!!!). Το ωραίο είναι ότι όλοι άφησαν τις 50άρες τηλεοράσεις και κοιτούσαν την... 11άρα OLED. Από το 2009 στα σπίτια μας (καλώς εχόντων των πραγμάτων).

Reaction score
0
Πρακτικά τι καινοτομίες φέρνει αυτή η τεχνολογία;
ΟΚ, είναι ακόμα πιο λεπτές, το contrast είναι ασύλληπτο (αλλά με το contrast πάντα είμαι επιφυλακτικός) κατά τα άλλα τί παραπάνω προσφέρουν;

Δεύτερη ερώτηση κρίσεως: όταν βγουν (2010 στην καλύτερη περίπτωση με μικρά μεγέθη, απλησίαστες τιμές και παιδικές ασθένειες), τί πιθανότητες θα έχουν να κάνουν καλή εμπορική καριέρα; Η ερώτηση σχετίζεται με την πρώτη αλλά και με τον καταιγιστικό ρυθμό βελτίωσης και πτώσης τιμών των υπαρχουσών τεχνολογιών LCD (κυρίως) & Plasma.
Υπενθυμίζω ότι σε περσινή έκθεση η Pioneer είχε βάλει μια νέα Plasma στο διπλανό περίπτερο από την πρωτότυπη SED των Canon-Toshiba και της είχε κλέψει μάλλον την παράσταση σύμφωνα με μαρτυρίες παρευρισκομένων.

minas

Πισιά
Reaction score
4.201
+χαμηλή κατανάλωση και βάρος, +καλύτερη χρωματική απόδοση

Τελευταια Μηνυματα

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.879
Members
38.514