SONY or JVC ?

Reaction score
7
Σκέφτομαι αγορά βιντεοκάμερας στα 400-500€
Εχω καταλήξει σε αυτές τις δύο :

SONY DCR-SR32

JVC Everio GZ-MG155

Ποιά από τις δύο θα διαλέγατε και γιατί ?

Reaction score
0
ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ ΝΑ ΠΑΡΩ ΤΗΝ JVC.31 ΔΕΚ ΘΑ ΤΗΝ ΕΧΩ. ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΗ Η JVC ΚΑΙ ΤΗΝ ΒΡΗΚΑ ΣΤΑ ΙΔΙΑ ΛΕΦΤΑ ΜΕ ΤΗΝ SONY ΣΤΟ PIXMANIA.ΟΤΑΝ ΤΗΝ ΔΟΚΙΜΑΣΩ .................

VG

Reaction score
0
Οι εμπειριες μου απο service σε προιον της JVC ειναι οι χειροτερες δυνατες

VG

Reaction score
0
Canon ευτυχως δεν μου χαλασε ποτε τιποτα.
Και ειμαι και πολυ ευχαριστημενος απο τις φωτογραφικες μηχανες της,σταθερη αξια.

Reaction score
0
Οι εμπειριες μου απο service σε προιον της JVC ειναι οι χειροτερες δυνατες
Kαλά τώρα έδεσες... Δεν έχεις δεί Sony service φαίνεται... )()(
Να λές να μην σου τύχει αλλιώς θέλει πολύ κυνήγι...

Reaction score
7
Ευχαριστώ για τις απαντήσεις. Δυστυχώς στο μεσοδιάστημα είχα ήδη παραγγείλει τη Sony κυρίως λόγω του ελληνικού εγχειριδίου (!). Αλλά δεν είδα και καμμιά τεκμηρίωση γιατί να προτιμήσω την JVC εκτός της γενικότερης "συμπάθειας" προς τη φίρμα..

Reaction score
0
Ευχαριστώ για τις απαντήσεις. Δυστυχώς στο μεσοδιάστημα είχα ήδη παραγγείλει τη Sony κυρίως λόγω του ελληνικού εγχειριδίου (!). Αλλά δεν είδα και καμμιά τεκμηρίωση γιατί να προτιμήσω την JVC εκτός της γενικότερης "συμπάθειας" προς τη φίρμα..
Με την ιδια λογική δεν είναι λόγος να προτιμήσεις την Sony επειδή έχει Ελληνικό εγχειρίδιο... Εγχειρίδια σε ολες τις γλώσσες βρίσκονται με λιγο ψάξιμο στο διαδίκτυο...

Reaction score
7
Με την ιδια λογική δεν είναι λόγος να προτιμήσεις την Sony επειδή έχει Ελληνικό εγχειρίδιο... Εγχειρίδια σε ολες τις γλώσσες βρίσκονται με λιγο ψάξιμο στο διαδίκτυο...
Επρεπε να βρώ ένα λόγο για να διαλέξω.. Και στο κάτω κάτω γιατί να πρέπει να κάθομαι να ψάχνω και να μην το είχανε και από την JVC μέσα στη συσκευασία όπως η sony ? Αγοράζω από Ελλάδα και πρέπει να μου δίνουν εγχειρίδιο στη γλώσσα μου.

Τελευταια Μηνυματα

Staff online

• Zizik
    Safety Last
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.752
Members
38.489
Νεότερο μέλος