Sony PSP in Europe

Μηνύματα
8.256
Reaction score
4
Χαιρετώ τους λίστες,

είμαι project manager της εταιρείας που έχει αναλάβει την προβολή του PSP για Ευρώπη και Αυστραλία/Νέα Ζηλανδία, και θα ήθελα να καταθέσω την εμπειρία μου με το device:
1. το official site βγαίνει εδώ www.yourpsp.com. Έχουμε βάλει μια αρχική σελίδα μόνο για τώρα και τέλος Μαρτίου βγαίνει το κανονικό site.
2. Έχουμε 2 devices στο γραφείο, εισαγωγή από Ιαπωνία, και μπορώ να καταθέσω ότι είναι φοβερά. Αναρωτιέσαι πως έχει χωρέσει τόση υπολογιστική ισχύς μέσα σε τόσο μικρό πακέτο. Έχω παίξει το Ridge Racers, καθώς και mp3, photos κλπ. Πάρα πολύ καλή οθόνη (16:9), και το παιχνίδι μέσω wifi απίστευτο. Τεράστιο potential ως device, να βγάλει τη Sony από τα οικονομικά προβλήματα...

Ότι άλλο θέλετε ρωτήστε.

Φιλικά
Akis
 

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Μηνύματα
30.058
Reaction score
728
Γεια σου Akis και καλως ορισες.
Αυτα ειναι νεα!
Θα ηθελα να σκεφτεις καποιον τροπο ωστε να μπορεσει να γινει μια παρουσιαση του PSP , εδω στο AVSite ωστε να εχουμε ακομα μια πρωτια για την χωρα μας.

Επισης οτι αλλη πληροφορια θες να μας μεταδωσεις , ειμαστε ολο ματια και αυτια :wink:
 


Μηνύματα
8.256
Reaction score
4
Γύρω στις 150 λίρες Αγγλίας, ή 220 ευρώ. Η semi-official τιμή αυτή την στιγμή είναι παραπάνω, αλλά η προσωπική μου εκτίμηση είναι ότι μέχρι να βγει, η Nintendo θα έχει πουλήσει τόσα πολλά DS, που θα αναγκαστεί η Sony να ρίξει την τιμή στα παραπάνω επίπεδα.
Πιστεύω ότι είναι πολύ καλή τιμή για ένα φορητό device με δυνατότητες PS2, wifi, και τέτοια οθόνη! Αν ήταν και τα games/movies φθηνότερα από $40...
 


Μηνύματα
465
Reaction score
54
Σαν παλιός βετεράνος gamer που είμαι(consolas) το PSP αποτελεί για εμένα το most awaited handheld (απο την εποχή του game gear).
 

Μηνύματα
8.256
Reaction score
4
Παιδιά με όλη μου την καρδιά να έκανα ένα mini-review, αλλά έχω δύο βασικά προβλήματα: Πρώτον είμαι φοβερά πιεσμένος από χρόνο, καθώς δουλεύουμε 12ωρα για να βγει το project στην ώρα του, και ειλικρινά έχω δει τόσο creative output (photos/Flash movies/presentations) και έχω ασχοληθεί μαζί του τόσο πολύ ως μέρος της δουλειάς μου, που αρχίζω να το βαριέμαι! Δεύτερον και κυριότερο, δεν μπορώ να σας πω κάτι παραπάνω από ότι έχει γραφτεί εδώ http://tinyurl.com/6gnqc γιατί είμαι under NDA (Non Disclosure Agreement). Για την ακρίβεια, ότι είναι 'κοινή' γνώση επιτρέπεται, αλλά μερικά πράγματα είναι off-limits.
Πάντως, αυτό που μπορώ να πω είναι ότι το device έχει τα καλά και τα κακά όπως ακριβώς το περιγράφουν που μάλλον καλό είναι αυτό!

Προσωπική γνώμη μου είναι ότι θα ήθελα να είναι οι τιμές για τα παιχνίδια χαμηλότερες. Αυτή τη στιγμή κάνουν όσο και τα παιχνίδια για PS2/XBOX/PC. Ναι μεν η ποιότητα είναι παρόμοια, αλλά δεν μπορώ να δικαιολογήσω το έξοδο για 4 inches οθόνη (πολύ καλή πάντως).
Άστε που ως audiophile δεν μπορώ να δικαιολογήσω το κόστος ενός album σε UMD (ATRAC3 ή MP3) να είναι το ίδιο με το κόστος ενός CD. Βέβαια αυτό δεν είναι ακόμα πλήρως αποφασισμένο. Το ίδιο ισχύει και για ταινίες σε UMD.

Αυτά...ελπίζω να βόηθησα.
Akis
 



Μηνύματα
8.256
Reaction score
4
Ναι, άμα καταφέρεις και το ανοίξεις, βρεις την μητρική, σχεδιάσεις ένα 'τσιπάκι', και το πιο σημαντικό, καταφέρεις και το ΚΛΕΙΣΕΙΣ πάλι, τότε η Sony δίνει και το Χρυσό Κατσαβίδι!!!
:lol:
Είναι κατόρθωμα το ότι κατάφεραν να χωρέσουν τόση τεχνολογία μέσα στο PSP, πραγματικά δεν υπάρχει χιλιοστό διαθέσιμο.
 

Μηνύματα
3.189
Reaction score
774
Στην χωρα μας ποτε θα ειναι διαθεσιμο τελικα?Υπαρχει λιστα τιτλων που θα ειναι διαθεσιμοι στην ελλαδα με την κυκλοφορια του?
Aναμενεται να πεσει η τιμη του ps2?
 

Μηνύματα
816
Reaction score
968
Θα μπορεις να το συνδεεις με καρτες μνημης και να βλεπεις φωτο κ.α.?
 

Μηνύματα
65
Reaction score
2
τρομερή κονσόλα το psp,
με 2 μειονεκτήματα:
1) το κόστος των παιχνιδιών/umd
2) τα umd έπρεπε με κάποιο τρόπο να είναι συμβατα με dvd-rw etc.

@Drioannis:
έχει υποδοχή για MSpro.
 

Μηνύματα
8.256
Reaction score
4
Εγω πάντως το άφησα το project για το www.yourpsp.com, γιατί πήγαινε μακριά η βαλίτσα. Η Sony αποφάσισε να δώσει βάρος στην αμερικάνικη και ιαπωνική αγορά, μιας και έχει ακόμα προβλήματα στην κατασκευή ικανοποιητικού αριθμού PSPs, τουλάχιστον μέχρι να αρχίζει να βγάζει CPUs η Samsung, και η πιθανή ημερομηνία διάθεσης του PSP στην Ευρώπη είναι κάποια στιγμή τον Ιούνιο.

Ως απάντηση σε κάποιες ερωτήσεις που διατυπώθηκαν, το PSP μπορεί να ΄παίξει΄ games, photos (jpg), music (mp3, atrac) and videos (music clips/films). Έχει υποδοχή για Memory stick και USB θύρα. Το photo slideshow είναι πολύ καλό, με αυτόματο zoom, που χρησιμοποιεί στο έπαρκο την πολύ καλή οθόνη. Έχω χρησιμοποιήσει όλες τις δυνατότητες και είναι πραγματικά καλό σε όλα τα παραπάνω.

Καλά όλα αυτά εν μέρει, αλλά είμαι στην Ελλάδα εδώ και μερικές μέρες και το χαίρομαι περισσότερο. Το μεγαλύτερο κομμάτι δουλειάς του site έχει γίνει, οπότε δεν έχω τύψεις. Αν έβγαζε και η Sony το PSP θα μας υποχρέωνε :D
 

Σπύρος Μπλάτσιος

Διακεκριμένο μέλος
Μηνύματα
15.897
Reaction score
301
Ρε παιδιά , διάβασα αυτό. Αληθεύει???

Αναβάλλεται η παρουσίαση του PSP στην Ευρώπη

Σύμφωνα με το Amazon.co.uk, η διάθεση στην ευρωπαϊκή αγορά του PSP της Sony αναβάλλεται μέχρι τα τέλη Ιουνίου. Αν όντως ισχύουν τα νέα στοιχεία από το Amazon, πρόκειται για μια σημαντική καθυστέρηση, καθώς το PSP αναμενόταν στα τέλη Μαρτίου. Η πρώτη ημερομηνία που είχε ανακοινωθεί για τη διάθεση του PSP ήταν η 18 Μαρτίου. Τον περασμένο μήνα, όμως, η Sony αποφάσισε να την αναβάλει για ένα μήνα, με αποτέλεσμα η ημερομηνία διάθεσης από το Amazon.co.uk να αλλάξει σε 29 Απριλίου.

Η αλλαγή της ημερομηνίας διάθεσης δεν εμπόδισε το PSP να ανέβει στην 25η θέση των πωλήσεων του site, πράγμα που σημαίνει ότι αρκετοί χρήστες έσπευσαν να το παραγγείλουν πριν ακόμα διατεθεί, με αποτέλεσμα να είναι τώρα αναγκασμένοι να περιμένουν πολύ περισσότερο καιρό από αυτόν που είχαν αρχικά υπολογίσει, για να αποκτήσουν τη νέα παιχνιδομηχανή της Sony. Τα τελευταία επίσημα νέα, πάντως, από την εταιρεία είναι ότι το PSP δεν πρόκειται να διατεθεί στην αγορά τους αμέσως επόμενους μήνες.
Πηγή: The Register
 



Μηνύματα
30
Reaction score
0
Mobile Media Maker (PSP)
by Makayama | support

Available For :
Playstation Portable . . . $34.95 | £18.16 | €26.10

Game Summary :
Watch home movies, feature films and tv-series on your PSP in great quality, in full screen.

Description :
This software lets you convert video's to your PSP and watch it in great quality in full screen landscape mode. A memorycard as small as 128 Mb is sufficient to store a full length feature film. You can watch your content on the go, on any Sony Playstation portable, from a postage stamp size memory card.

The software installs an encoding package on your Windows XP computer, you pick a file from the harddrive or insert a CD or DVD and with only two clicks, the software turns it into a super small movie file, which will play on a special mediaplayer on the phone. The headset or the built-in speaker can be used to listen to the sound. Subtitled and foreign language videos are also supported. Feature films look crisp and sharp on the phone and still fit on a relatively small multimedia card.

Important: This software may only be used to convert personally owned content. Makayama Software supports Fair Use.

poly kalo προγραμμα δοκιμασα το demo του (μεχρι 2 λεπτα ) και περασα στο psp
oikogenaiaka dvd και ταινιες αφου πρωτα με το decrypter εβγαλα την προαστασια
επισης περασα και εκπομπες απο t.v. einai πολυ ευχρηστο ......και η φοβερη οθονη
του psp δειχνει ολες τις δυνατοτητες της.............το μονο κακο ειναι οτι θελουμε
μεμορυ στικ τουλαχιστον 512 για να εχουμε χωρο αρκετο για ολα αυτα και τα αγαπημενα μας mp3 ..................
ante ποτε θα βγει και εδω γαιτι θελω και αλλα παιχνιδια εκτος το ridge racer kai
lumines .............
to πρωτο ειναι πορωση φοβερο και δειχνει τις δυνατοτητες του μηχανηματος και
το δευτερο ειναι παζλακι εθιστικοτατο και με πολυ καλη μουσικη........
 

Μηνύματα
8.256
Reaction score
4
Βέβαια, αφού περάσει το πρώτο "το έδειξα στους φίλους και έκανα το κομμάτι μου", κατά πόσον θα κάθεται κανένας να δει μια ταινία 90 λεπτών σε μια οθόνη 4 ίντσες, πολύ αμφιβάλω. Είχα pocket PCs με 3.5 και 4 ίντσες οθόνη και δεν είναι και πολύ πρακτικό να την κοιτάς για 2 ώρες συνεχόμενα, π.χ. σε ένα κινούμενο τραίνο (όταν ήμουν στην Αγγλία) και να προσπαθείς να καταλάβεις τι γίνεται στο έργο.
Για gaming είναι πιο ρεαλιστικό, αν και το Rome:Total War το προτιμώ στον προβολέα στις 100 ίντσες! :)
 

Μηνύματα
30
Reaction score
0
εμενα με ενδιαφερει σαν mp3 player και τα παιχνιδια ειδικα το pro evo 4 που θα βγει
στο psp περιμενω να εκμεταλλευτουν τις δυνατοτητες του και να δουμε πολυ καλα
παιχνιδια..............
 


Staff online

  • Zizik
    Chauncey Gardiner * tl;dr *

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
171.591
Μηνύματα
2.866.877
Members
37.936
Νεότερο μέλος
albie
Top