SONY RCD-W100

Reaction score
117
Κοιτάξτε τι έπαθα...
Εϊχα το cd του τίτλου στο γραφείο, ξέρετε να παίζει κανένα cd που και που. Πιό πολύ άκουγα ράδιο και τώρα spotify, το player είχε σχεδόν ξεχαστεί. Δεν το είχα και για τίποτα σπουδαίο, μέχρι που σήμερα το έφερα στο σπίτι και λέω δεν κάνω μια δοκιμή να δω... Συνδέω την οπτική έξοδο με το dac και μετά λέω, δε βαριέσαι βάλε και τα RCA της αναλογικής εξόδου πάνω στον ενισχυτή κατευθείαν. Λοιπόν αυτό το πράμα έπαιξε μουσική! Η έκλπληξη ήρθε όταν το άκουσα κατευθείαν από τη δική του έξοδο. Έπαιζε καλά! Δεν πίστευα ότι το φτηνόπραμα που το είχα πάρει πριν χρόνια για να γράφω κανέναν δίσκο σε cd, έπαιζε μουσική. Θα μου πείτε δεν το είχες δοκιμάσει πριν . Όχι διότι τότε όταν το πήρα (το 2006 αν θυμάμαι καλά) δεν είχα στήσει καν το σημερινό σύστημα και είχε συνδεθεί με έναν μικρό ραδιοενισχυτή της Yamaha για τη μετατροπή των δίσκων σε CD. Έκτοτε πήγε στο γραφείο και έμεινε εκεί.
Μάλλον το συγκεκριμένο player δεν κάνει upsampling, και ίσως αυτό είναι ένα θετικό στοιχείο. Η εταιρεία δεν δίνει περισσότερα στοιχεία, εάν ξέρετε κάτι ακόμη πέστε μου.
Ρίξτε μια ματιά στο σύνδεσμο http://www.sony.co.uk/support/en/product/RCD-W100/specifications
Μήπως τελικά μας φουσκώνουν τα μυαλά οι διαφημήσεις και οι κριτικές και θεωρούμε ότι κάθε ακριβό ή δεν ξέρω και γω τι μηχάνημα, είναι κατά πολύ καλύτερο από τα απλά των μεγάλων εταιρειών?
Θα ήθελα την άποψή σας.

Reaction score
1.732
Το μηχανακι αυτο το εχω κι εγω και ειναι πολυ καλο. Στα sites αγγελιων θα βρειτε πολλα μεταχειρισμενα cd-recorders προς πωληση, αλλα οχι το συγκεκριμενο. Επισης η SONY το ειχε (ισως το εχει ακομα) στην παραγωγη για πολλα χρονια, σε αντιθεση με τα αλλα μηχανακια της. Οποτε δεν ειναι τυχαια αυτα τα δυο που ανεφερα.

Reaction score
117
Εγώ ξέρω ότι έβαλα να ακούσω το Best of Talking Heads (18 tracks) και τα άκουσα όλα!
Η Sony στο Ελληνικό site δίνει τα εξής στοιχεία.

Τύπος Ψ/Α μετατροπέα: Παλμός H

Τύπος ψηφιακού φίλτρου: σταθερό
Αριθμός Ψ/Α μετατροπέων: 4,0

http://www.sony.gr/support/el/product/RCD-W100/specifications
Μήπως γνωρίζει κανείς σχετικά με τα παραπάνω κάτι?
Πάντως εγώ μέσα στο μυαλό μου το είχα απαξιώσει και αποδείχθηκε μια πολύ ευχάριστη έκπληξη.

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.635
Members
38.582
Νεότερο μέλος
NikolasLegend7