Sony Rdr-hx 910 Ερωτηση

Reaction score
0
Κυριοι ενδιαφερομαι για το εν λογω recorder.Αν καποιος γνωριζει ας μου πει:

1-Αν εχει hdmi (απιθανο) η εστω progressive component

2-Αν μπορει να χωριζει το περιεχομενο του σκληρου (το κυριοτερο μειονεκτημα του κορυφαιου 1000)

3-Αν εχει περισσοτερα modes στην εγγραφη (κυριως αναμεσα στην μια και τις τρεις ωρες-στα προηγουμενα ας πουμε αν η ταινεια ηταν δυο ωρες και δεκα λεπτα επρεπε να την γραψεις στο 3hour mode ριχνοντας το bitrate)

Ευχαριστω

Reaction score
1
Προφανώς έχει μόνο Scart και S-Video. Διάβασε ...
http://www.sony.gr/PageView.do?site...D+&+VCR/DVD+Recorder&productsku=RDRHX910S.EC2

Απορία δικιά μου. Γιατί θες να πετάξεις 700-750 ευρώ σε αυτό το "πράμα" και δεν παίρνεις ένα drive dvd-recorder με 60ευρώ (και πολλά λέω) με το οποίο θα κάνεις πράγματα στα οποία τα επιτραπέζια λένε "μη-τζίζ-κακό" !!!!

Reaction score
51
:lol:
Αγαπητέ Rick.
Είμαι κάτοχος του Rdr-Hx 900 εδώ και 3 μήνες :cry:
Είμαι ευχαριστημένος. :D :D
:idea: Εχει έξοδο DVI , Proggressive component, S-Video κλπ...
:idea: ΕΠίσης κάνει πολύ καλές εγγραφές στον σκληρό καί έχει πολύ κάλή εικόνα.
:idea: Η μεταφορά αναλογικού σήματος που έχω (video κασσέτες παλιές - τηλεόραση κλπ.), είναι πολύ καλή.
:idea: Εχει πολλές διαβαθμίσεις ταχύτητας εγγραφής: HQ-SQ-LP και άλλες!

:!: Δεν χωρίζει το γραμμένο κομμάτι σε μικρότερα αλλά κάνει autochapter!
:!: Δεν γράφει εμπορικό DVD στον σκληρό αλλά από computer γραμμένο ναί.

Είναι κάλό μηχάνημα γιά τον χώρο που το θέλεις. :!:

Reaction score
1
Το θέμα είναι ότι με 50 ευρώ που κάνει ένα DVD-RECORDER DRIVE και άλλα 80 που κάνει ένας δέκτης τηλεόρασης (PCI) για υπολογιστή κάνεις την ίδια ακριβώς δουλειά. Μπορείς να γράψεις δηλαδή άνετα τις ... ειδήσεις από την τηλεόραση, στην ποιότητα που εσύ θέλεις και επιπλέον μπορείς να αντιγράψεις εμπορικά DVD πολύ εύκολα και άνετα ...

Reaction score
0
κε Rick εχω dvd-r στο pc μου, και καμμια φορα κανω τα "τζιζ-κακα" κολπα ,ομως θελω μια συσκευη για το σαλονι μου και δεν θελω να βαλω towers διπλα στην τηλεοραση.
Το "πραμα" θα χρησιμευσει σαν player,σαν εγγραφεας δορυφορικων προγραμματων-κυριως ταινιων-και σε συνεργασια με ενα βιντεο στο να γινουν οι κασσετες μου dvd.
Πιστευεις οτι με 140 ευρω μπορω να τα εχω ολα αυτα?
Για οσους παντως ενδιαφερονται ,να πω οτι το 910 ειναι πιο slim απο τις προηγουμενες γενιες,εχει progressive component,XΩΡΙΖΕΙ το περιεχομενο του σκληρου (ωσσανα) γραφει πλεον με 8 modes αντι των 6 (αρκετα μακρια απο τα32 modes της pioneer)
Τα κεφαλαια καθε εγγραφης εικονιζονται δημιουργωντας ενα πολυ ομορφο μενου.
Η ποιοτητα ηχου και εικονας ειναι αψογη.
Το 910 ειναι μια συσκευη που μας δειχνει οτι η Sony ακουει την αγορα.Σιγουρα δεν ειναι 920 αλλα κοστιζει τα μισα χρηματα χωρις μεγαλες υποχωρησεις στην ουσια.

Reaction score
1
τακης πετροπουλος said:
κε Rick εχω dvd-r στο pc μου, και καμμια φορα κανω τα "τζιζ-κακα" κολπα ,ομως θελω μια συσκευη για το σαλονι μου και δεν θελω να βαλω towers διπλα στην τηλεοραση.
Το "πραμα" θα χρησιμευσει σαν player,σαν εγγραφεας δορυφορικων προγραμματων-κυριως ταινιων-και σε συνεργασια με ενα βιντεο στο να γινουν οι κασσετες μου dvd.
Πιστευεις οτι με 140 ευρω μπορω να τα εχω ολα αυτα?
Είναι σίγουρο ότι με το pc και μια κάρτα τηλεόρασης μπορείς να μετατρέψεις αναλογικό βίντεο σε ψηφιακό,τόσο από εισόδους composite όσο και από s-video.Ακόμη μπορείς να γράψεις τηλεοπτικές εκπομπές σε dvd, τις οποίες μπορείς και να τις επεξεργαστείς πριν κάνεις την τελική εγγραφή στο δισκάκι. Δορυφορικές εκπομπές σίγουρα δεν μπορείς να γράψεις στο pc με απλή κάρτα δέκτη τηλεόρασης. Αν ωστόσο συνδεθεί ο δορυφορικός δέκτης στις εισόδους video in (όπως θα συνδεθεί και με το επιτραπέδιο recorder) τότε γίνεται .

Τ

ΤΑΣΟΣ ΑΝΤΩΝΑΡΑΚΟΣ

Guest
Η ευκολια χρησης ενος επιτραπεζιου dvd-recorder δεν συγκρινεται με αυτη ενος (εστω και πολυ καλου pc).Καρτες τηλεορασης με αμφιβολης ποιοτητας δεκτες,μη δυνατοτητα χρονοπρογραμματισμου (εκτος και αν αφησεις το pc ανοιχτο) και βεβαια το σημαντικο....οτι δεν μπορεις να παρεις καλη εικονα οταν στειλεις σημα σε μια συμβατικη τηλεοραση παρα μονο σε μονιτορ (CRT,LCD).To pc φυσικα υπερεχει στην αντιγραφη ταινιων(τα επιτραπεζια δεν θα το κανουν ποτε αυτο....).
Νομιζω οτι η πιο καλη επιλογη ειναι ο συνδυασμος και των δυο κοσμων...δηλαδη το pc μας με τα αναλογα περιφερειακα για αντιγραφη ταινιων και μετεπειτα επεξεργασια διαφορων εγγραφων αλλα και ενα επιτραπεζιο dvd-recorder για εγγραφες απο τη τηλεοραση.Η επιλογη συσκευης με σκληρο δισκο ειναι σαφως καλυτερη αλλα αν δεν μας ενδιαφερουν οι εγγραφες πολυ μαγαλης διαρκειας ή οι συνεχομενες εγγραφες μπορουμε να καλυφθουμε και με ενα απλο εγγραφεα (αλλωστε ολες οι καινουργιες συσκευες γραφουν και σε dvd+r dl  8,5 GB οποτε εχουμε διπλασιασμο του χρονου εγγραφης).
Σαν κατοχος ενος εγγραφεα με σκληρο δισκο εδω και λιγες μερες αλλα και με αντιστοιχο εξοπλισμο pc+καρτα+pc dvd recorder μπορω να πω οτι η ποιοτητα του εγγραφομενου υλικου απο τηλεοραση με την επιτραπεζια συσκευη  ειναι σαφως καλυτερη ενω η ευχρηστια απλα δεν εχει σχεση.Φυσικα και εδω θα συμβει το γνωστο πλεον....καθε φετος και καλυτερα αλλα και φθηνοτερα αλλα νομιζω οτι πρεπει πλεον να συμβιβαστουμε με αυτη την ιδεα.

Reaction score
51
:D Οπως ανέφερα σε προηγούμενο thread είμαι κάτοχος του SONY RDR-HX-900.
Μετά από 2 μήνες χρήση έχω καταλήξει στα παρακάτω:

1. Δεν μπορεί να γίνει αντιγραφή εμπορικών DVD με κανένα τρόπο.
2. Αντίγραφα των εμπορικών DVD στο PC πάλι δεν αντιγράφονται!!
3. Χρησιμοποιώντας άλλο DVD σαν πηγή και παίζοντας σ'αυτό τα "αντίγραφα" συνδέοντας το στο SONY τότε αντιγράφονται!
4. Η αντιγραφή των εμπορικών DVD γίνεται τέλεια στο PC.
5. H επεξεργασία των DVD-VIDEO αρχείων- AVI-MPEG κλπ, γίνεται άριστα στο PC. Χρησιμοποιώ τα κάτωθι προγράμματα:
DVDshrink, CloneDVD, Ulead Video Studio 8, Ulead Movie Factory, Sonic MyDVD.
Τα αποτελέσματα είναι τέλεια (υποκειμενικη άποψη).
6. Η εγγραφή τηλεόρασης είναι ιδανική.
7. Τα αναλογικά VIDEO από παλιές βιντεοκάμερες εγγράφονται ιδανικά.
8. Η ψηφιακές εγγραφές από videocamera είναι ιδανικές.

Νομίζω λοιπόν κι εγώ ότι
Νομιζω οτι η πιο καλη επιλογη ειναι ο συνδυασμος και των δυο κοσμων...

Reaction score
7
:D Οπως ανέφερα σε προηγούμενο thread είμαι κάτοχος του SONY RDR-HX-900.
Μετά από 2 μήνες χρήση έχω καταλήξει στα παρακάτω:

1. Δεν μπορεί να γίνει αντιγραφή εμπορικών DVD με κανένα τρόπο.
2. Αντίγραφα των εμπορικών DVD στο PC πάλι δεν αντιγράφονται!!
3. Χρησιμοποιώντας άλλο DVD σαν πηγή και παίζοντας σ'αυτό τα "αντίγραφα" συνδέοντας το στο SONY τότε αντιγράφονται!
4. Η αντιγραφή των εμπορικών DVD γίνεται τέλεια στο PC.
5. H επεξεργασία των DVD-VIDEO αρχείων- AVI-MPEG κλπ, γίνεται άριστα στο PC. Χρησιμοποιώ τα κάτωθι προγράμματα:
DVDshrink, CloneDVD, Ulead Video Studio 8, Ulead Movie Factory, Sonic MyDVD.
Τα αποτελέσματα είναι τέλεια (υποκειμενικη άποψη).
6. Η εγγραφή τηλεόρασης είναι ιδανική.
7. Τα αναλογικά VIDEO από παλιές βιντεοκάμερες εγγράφονται ιδανικά.
8. Η ψηφιακές εγγραφές από videocamera είναι ιδανικές.

Νομίζω λοιπόν κι εγώ ότι
Νομιζω οτι η πιο καλη επιλογη ειναι ο συνδυασμος και των δυο κοσμων...
1. Εννοειται. Δεν υπηρχε περιπτωση μια εταιρεια που εχει και δισκογραφικη και κινηματογραφικη θυγατρικη, να εχει αυτη τη δυνατοτητα. Ασε που ειναι παρανομο.
2. Οπως το 1. (αν και διατηρω καποιες επιφυλαξεις, επεδη εξαρταται κατα ποσο ''σπασμενο'' ειναι το DVD στον υπολογιστη)
3. Το αλλο DVD ως player λογικα δεν εχει macrovision, οποτε μπορει να στειλει καθαρο σημα. Ομως ειναι αναλογικο...
4. Ναι... (το back up των εμπορικων DVD)
5. Ναι...
6. Ναι...
7. Ναι... (ιδανικη λυση για να κρατησουμε το αρχειο μας)
8. Ναι... (για μετατροπη σε πιο βολικο format απο την κασετα)

Προσωπικα νομιζω οτι...
ολα τα παραπανω ειναι εφικτα με εναν υπολογιστη μονο
8)

Reaction score
51
"Γιωργος Ανδρεαδης @ Sun May 15, 2005 11:15 pmΠροσωπικα νομιζω οτι...
ολα τα παραπανω ειναι εφικτα με εναν υπολογιστη μονο
8)
Αντε τώρα όμως να πείσεις τον μικρό Χαράλαμπο (που καταστρέφει όλα τα δισκάκια που του γράφω στο PC), ότι δεν έχει σινεμά απόψε! :lol:

Reaction score
7
Να κανω και εγω μια ερωτηση...;

Οταν κανει dubbing απο το DVD>HDD στο ιδιο bitrate/ποιοτητα.... ειναι δυνατο να κανει τοσες ωρες (4,5 ωρες) ;;;
Σε real time κανει την αντιγραφη;;;;;

Τ

ΤΑΣΟΣ ΑΝΤΩΝΑΡΑΚΟΣ

Guest
Mια φορα το δοκιμασα απο περιεργεια και το εκοψα μετα απο μια ωρα.......γιατι βαρεθηκα!!! Το επιτραπεζιο dvd-recorder κανει μονο για εγγραφες απο τη τηλεοραση η τη βιντεοκαμερα και φυσικα σαν απλο player........για τιποτα αλλο ομως.Τα υπολοιπα στο pc μας.

Τ

ΤΑΣΟΣ ΑΝΤΩΝΑΡΑΚΟΣ

Guest
Ναι σε αυτο ειναι ταχυτατο (ανα φερομαι στο 710 που εχω και ειναι στην ουσια ιδιο αλλα με μικροτερο δισκο).

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.806
Members
38.497
Νεότερο μέλος
Κωνσταντίνος Παντός