SONY RDR-HX750 vs Philips DVDR-3570H

Reaction score
0
Καλημέρα σε όλους.

Μήπως κάποιος με περισσότερες γνώσεις από μένα πάνω στο θέμα, μπορεί να με βοηθήσει στο παρακάτω δίλλημα;

Θέλω να αγοράσω ένα DVD recorder με σκληρό δίσκο. Έχω καταλήξει μεταξύ του SONY RDR-HX750, με 160ρη σκληρό, HDMI και upscaling στα 1080p, και του καινούργιου PHILIPS DVDR-3570H με 160ρη σκληρό.

Το SONY το βρίσκω στα 305 ευρώ και το PHILIPS στα 220, δηλαδή 85 ευρώ φθηνότερα.

Οι ερωτήσεις που θα θελα να κάνω είναι οι εξής:

α) Αληθεύει ότι τα DVD recorder της Philips πάσχουν από αξιοπιστία και βγάζουν πολλά προβλήματα, όπως ακούω από διάφορους; Η ποιότητα κατασκευής της SONY είναι καλύτερη;
β) Αξίζει να δώσω 85 ευρώ παραπάνω για να πάω στο SONY; Αξίζουν 85 ευρώ για έξοδο HDMI και upascaling στα 1080p;
γ) Είναι αλήθεια ότι το HDMI χρειάζεται μόνο σε full HD τηλεόραση και ότι μπορείς να καταλάβεις διαφορά μόνο πάνω από τις 40 ίντζες;
δ) Αν το DVD δεν κάνει upscaling στα 1080p, δεν υπάρχουν τηλέοράσεις που το κάνουν μόνες τους;

Συγνώμη αν ζητάω πολλά, αλλά είμαι μπερδεμένος. Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων.

Reaction score
0
Πάρε το πιο φθηνο Pioneer με σκληρό δίσκο που θα βρείς και μην ασχολείσαι με τα υπόλοιπα...

Reaction score
0
Φίλε συν-μαρουσιώτη, για Pioneer με HDMI η τιμή ξεπερνά τα 450 ευρώ. Μεταξύ των 2 που αναφέρω, ποιο λες;

Reaction score
802
Η sony εχει καλυτερο παρελθον απο την philips στα dvd-r...
To sony θα διαλεγα.

Reaction score
0
Κι εγώ προς SONY γέρνω. Αλλά αυτό που με απασχολεί είναι ότι αν το σκεφτείς, το 750 είναι 40% ακριβότερο από το Philips (85 ευρώ διαφορά) με ίδια χαρακτηριστικά πλην του HDMI.

Αξίζει μια έξοδος HDMΙ 85 ευρώ;

Reaction score
802
Δεν νομιζω οτι στα 85ε πληρωνεις παραπανω μονο το hdmi.Νομιζω οτι πληρωνεις και καλυτερο recording...

Reaction score
0
Ευχαριστώ παιδιά για τη βοήθεια. Πάω για το SONY. Τα 85 ευρώ θα τα ξεχάσω, το καλύτερο μηχάνημα θα μείνει...

Τελευταια Μηνυματα

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.905
Members
38.519
Νεότερο μέλος
gperdik