sony s350

Reaction score
119
καλημερα σε ολο το AV site! εχω μια απορια μιας και με την τεχνολογια των blu ray δεν γνωριζω αρκετα. τσπ. το θεμα που εχω ειναι οτι εχω αγοραση το sony s350 στην τιμη των 125 ευρω απο τον κοτσοβολο την θεωρησα καλη και το πηρα. 1 ερωτηση ειναι καλη η τιμη; παιζει με απο ενυσχιτη 5,1 με ομοαξονικο. 2 ερωτηση αυτο που δεν καταλαβαινω ειναι για το dts master τι ακριβως γιναιτε με το σονυ αν το συνδεσω σε καινουργιο ενισχυτη θα εχω ηχω η τσαμπα η αγορα;παρακαλω για τις απαντησης σας.:117:

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.430
O ενισχυτής θα πρέπει να αποκωδικοποιεί το Master DTS-HD,γιατί το player αυτό δεν το κάνει αλλά το περνά ψηφιακά μέσω της hdmi.Οικονομικότερη λύση που γνωρίζω σε ενισχυτή είναι αυτός ή αυτός

L

LLLEFTERIS

Guest
Απάντηση: Re: sony s350

O ενισχυτής θα πρέπει να αποκωδικοποιεί το Master DTS-HD,γιατί το player αυτό δεν το κάνει αλλά το περνά ψηφιακά μέσω της hdmi.Οικονομικότερη λύση που γνωρίζω σε ενισχυτή είναι αυτός ή αυτός
Να ρωτησω και γω κατι το LG BD390 που εχω βγαζει 7.1 αναλογικες εξοδους αν παρω ενισχυτη με 7.1 αναλογικες εισοδους θα εχω απο εκει DTS-HD η πρεπει οποσδηποτε να παρω με HDMI

Θα εχω και ολα τα format ηχου?

Reaction score
1.213
Απάντηση: Re: sony s350

Να ρωτησω και γω κατι το LG BD390 που εχω βγαζει 7.1 αναλογικες εξοδους αν παρω ενισχυτη με 7.1 αναλογικες εισοδους θα εχω απο εκει DTS-HD η πρεπει οποσδηποτε να παρω με HDMI

Θα εχω και ολα τα format ηχου?

Iσως αυτο σε βοηθησει λιγο ..

http://www.avsite.gr/vb/showthread.php?t=67575

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.956
Members
38.523
Νεότερο μέλος
Klipschlascala_pro1988