Sony service?

Reaction score
0
Θέλω να πάω ένα sony AVreceiver/DVD στο service για κάποιο πρόβλημα (χάνει συχνά πυκνά ένα ηχείο). Στο site της Sony είδα 4-5 εξουσιοδοτημένα στην Αθήνα. Είναι αυτά όλα κι όλα? ή υπάρχουν και άλλα service? Καμμιά πρόταση? Με ενδιαφέρει να μην το αφήσω 3-4 μέρες εκεί, όπως μου είπανε τηλεφωνικώς μέχρι να δούνε τι έχει.
Ευχαριστώ

Reaction score
7
Αυτα τα 5 ειναι τα εξουσιοδοτημενα. Αυτα να προτιμησεις.
Προσεχε μονο επειδη υπαρχουν και καποια ''εξειδικευμενα''.

Θα πρεπει να το αφησεις ομως ρε συ! Μακαρι να επισκευαζονταν ολα γρηγορα.
Ειναι και δυσκολη περιοδος τωρα με τις αδειες...

Το ''κακο'' ειναι οτι σου κανει ''συχνα πυκνα'' το προβλημα, οποτε για να το εξακριβωσουν και αυτοι πρεπει να το δουν να γινεται, αρα αν σου γινεται μια φορα τη βδομαδα.... καταλαβαινεις...

Ελπιζω να ειναι εντος εγγυησης...

Reaction score
0
Ευχαριστώ για την απάντηση, το "συχνά" μπορεί να είναι και μια δυο φορές τη μέρα, αυτό το μυστήριο έχει μια πλακέτα που βγαίνουν και οι 6 έξοδοι των ηχείων και μάλλον αυτή χάλασε. Εγγύηση δεν παίζει το έχω από το 2002.
Μάλλον θα το αφήσω μια Δευτέρα στο Μαρούσι που είναι κοντά στη δουλειά μου για να το πάρω Παρασκευή.

Reaction score
0
Ναι ρώτησα και μούπανε 18 euro.
Δεν είμαι σε φάση να ψάξω για καινούργιο μηχάνημα, ελπίζω να φτιάχνεται. Τα λέμε

Reaction score
0
Τελικά τους πήρε μόνο μια μέρα να μου πουν το πρόβλημα και άλλη μια να το φτιάξουν από τη στιγμή που είπα το ΟΚ. Όλα καλά λοιπόν.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.452
Members
38.702
Νεότερο μέλος
atsa