- Μηνύματα
- 3
- Reaction score
- 0
Αξιζει να το περιμενω;;;
Γιατι δεν τα κανεις σε AVC-HD σε δισκακια DVD-DL οπως εγω.Καθως ετσι και αρχειοθετηση τα κανεις, αλλα και αντιγραφα ασφαλειας.Φανταζεσαι να σου χαλασει ο σκληρος.Μιλαμε για σπιτικα βιντεο-βιντεο διακοπων- παρτυ κ.α, στιγμες που δεν θα ξανατραβηξεις.Τις ταινιες τις ξανααγοραζεις-κατεβαζεις.Τις στιγμες ομως οχι.Η αληθεια ειναι οτι εχω μια βιντεοκαμερα sony hd και εχω περασει ολα τα avchd σε ενα σκληρο wd και ψαχνω τον καταλληλοτερο player!
Από τιμή όχι,δεν ξέρω κάτι όσον αφορά την Ελλάδα.Δεν έχει ανακοινωθεί ακόμη.Υπολόγιζε γύρω στα 150 ευρώ περίπου.
Επειδη δε γνωριζω και πολλα,μπορεις να μου πεις πως το κανεις αυτο;dvd-dl;;και που θα τα παιζω:Γιατι δεν τα κανεις σε AVC-HD σε δισκακια DVD-DL οπως εγω.Καθως ετσι και αρχειοθετηση τα κανεις, αλλα και αντιγραφα ασφαλειας.Φανταζεσαι να σου χαλασει ο σκληρος.Μιλαμε για σπιτικα βιντεο-βιντεο διακοπων- παρτυ κ.α, στιγμες που δεν θα ξανατραβηξεις.Τις ταινιες τις ξανααγοραζεις-κατεβαζεις.Τις στιγμες ομως οχι.
Εγω χρησιμοποιω το PMB(Picture Motion Browser).To προγραμματακι τις SONY που το εχει καθε καμερα στο κουτι της σε CD.H ολη διαδικασια ειναι πανευκολη(ποιο ευκολη δεν γινεται) και αυτοματοποιημενη.Μετα παιζει σε καθε BlueRay player που υποστηριζει AVC-HD.Tης SONY ολα, αλλα και τις PANASONIC φανταζομαι, αφου ειναι δικο τους φορμα.Πιστευω οτι και αλλων κατασκευαστων ομως παιζουν avc-hd.Επειδη δε γνωριζω και πολλα,μπορεις να μου πεις πως το κανεις αυτο;dvd-dl;;και που θα τα παιζω: