Sony STR-DG700

Reaction score
0
Γεια σας παιδια...
εχω να κανω μια δυο ερωτησουλες.
Εχω αυτον τον ενυσχητη (sony STR-DG700) και μαζι πηρα ενα 5.2 crystall audio ηχοσυστημα.
Ας αρχισω απο τα παραπονα πρωτα...
πρωτα απολα παιζει αρκετα χαμηλα... εχω τα ηχεια ειναι 4χ150 και 1χ100 παιζουν πολυ χαμηλα. Ο ξαδερφος μου που εχει 4χ100 ηχεια αγνωστης μαρκας και εναν yamaha ενησχητη παιχουν την ιδια αποδοση με εμενα σχεδον στο 65% του χησχητη, οταν εμενα πρεπει να το παω στο 85%.
και αυτο με ξενερωνει...
αρα ερωτω... φταινει οτι τα ηχεια ειναι μεγαλυτερα?
μετα... παμε στο θεμα εξοδων... σε αυτο ειμαστε καλα εχει αυθονες εξοδους, αλλα εχω προβλημα με μια "πατεντα" που θελω να κανω.
Απο πιο παλια ειχα εναν ενυσχητη-dvd και μιας και ειμαι τυπος τηε υπερβολης ειπα να τα εχω και τα δυο να παιζουν. αλλα ελλα που δεν μου κανει την χαρη παρα μονο αν συνδεθουν οι συσκευες με RCA.
Δηλαδη. Οταν συνδεω το DVD player με τον ενησχητη με coacial ή Optical δεν παιζει τιποτα το παλιο ηχοσυστημα. Αν παλι το συνδεσω με RCA παιζει και αυτο μαζι με τον ενυσχητη.
Τελος και με αυτο. μια αλλη ερωτηση τωρα. ποια ειναι η καλυτερη επιλογη οσο αναφορα τον τυπο ηχου? δλδ 2ch a.f.d dolby κτλπ κτλπ. γιατι πολλες φορες τυχαινει και βαζω μια ταινια ή παιζω 360 και ειτε παιζουν μονο τα μπροστινα ηχεια ειτε ο ηχος ειναι χαμηλος και πρεπει να το ψηλωνω πολυ.
Τελος θα ηθελα να ρωτησω την γνωμη σας για ενυσχητη. Οπως καταλαβατε δεν ειμαι οικανοποιημενος με αυτον και λεω να τον αλαξω. και θα ήθελα την γνωμη σας σε τι να παρω. Εγω παω προς yamaha μιας και εχω ακουσει δυο και εχω μεινει πολυ οικανοποιημενος.
Και μια αλλη ερωτηση που μου ηρθε τωρα που κοιταξα τα ηχεια. οπως ειπα ειναι 5χ150rms και 1χ100rms. Θα εχω προβλημα η κυνδηνο να καψω το 100αρι αν τυχον παρω καποιον που να βγαζει 5 ή 6 7χ 150?

ευχαριστω εκ των πρωτερων και sorry για τις πολλες ερωτησεις...

Staff online

• spylab
    TrumpoMusk
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.860
Members
38.508
Νεότερο μέλος
koskef