Sony STR-DG710 + Pioneer DV-600AV

Reaction score
0
Είμαι καινούργιος στο χώρο του Home Cinema και θα ήθελα να στήσω ένα δικάναλο σύστημα (με προοπτική 5.1) και έχοντας 2 B&W ηχεία θέλω να τα συνδυάσω με τα 2 παραπάνω προϊόντα... Απαιραίτητη προϋπόθεση η HDMI σύνδεση με 1080p (Full HD) TV την οποία και έχω... (LG 37'' LF65)...
Με κόστος 450 περίπου (και των 2 μαζί) θα μπορούσα να έχω κάτι καλύτερο από αυτή την επιλογή;

Περιμένω προτάσεις και συμβουλές σας.
Ευχαριστώ!

Reaction score
0
Απάντηση: Sony STR-DG710 + Pioneer DV-600AV

Mε αυτό το κόστος δε νομίζω κατα την γνώμη μου να βρείς καλύτερες επιλογές απο αυτές που ανέφερες.Σίγουρα θα το έχεις ήδη και εσύ τσεκάρει τι παίζει,ετσι δεν είναι?Κι εγώ σ αυτά τα χρήματα,σίγουρα θα τα έπαιρνα

Reaction score
0
Αν υπήρχε κάτι σαφώς καλύτερο, έστω και με +100 ευρώ παραπάνω θα μπορούσα να μπω στη διαδικασία να το σκεφτώ... Αν υπάρχει κάτι τέτοιο, δεκτή η πρόταση!

Ευχαριστώ για το reply!

Reaction score
0
Καλησπέρα και από εμένα danaos. Δυστυχώς δεν μπορώ να εκφράσω άποψη για τον Sony STR-DG710 που αναφέρεις μιας και δεν τον έχω ακούσει, αλλά για αυτά που προσφέρει στην τιμή που τα προσφέρει φαίνεται OK.
Σαν κάτοχος όμως του Pioneer DV-600AV μπορώ άφοβα να σου πω πως σίγουρα δεν θα βρεις καλύτερο με τόσα χρήματα και με αυτή την ποιότητα εικόνας και κατασκευής. Τέλος αν σκοπεύεις να δαπανήσεις μερικά χρήματα ακόμα κοίτα και τον Pioneer VSX-917V (αν ήμουν στην θέση σου θα το έκανα).

Reaction score
0
Ευχαριστώ .. Αδελφέ του Ύπνου (μορφέα) για την συμβουλή! :happy_4: Αν και ξεφεύγει αρκετά σε τιμή (+150 Ευρώ) θα το κοιτάξω...

Reaction score
0
Εντέλει, έφτασαν στο σπίτι μου!

και τα έβαλα ....... κατ' ευθείαν σε λειτουργία...

Πραγματικά, όλα μια χαρά!

Νομίζω, με το κόστος αυτό (427 Ευρώ και τα 2), το αποτέλεσμα είναι πολύ πιο πάνω από τις προσδοκίες μου!

Έβαλα στο DVD το "Amadeus", και ευχαριστήθηκα ήχο.... ειδικά στο "Ρέκβιεμ"..:cool_4:
Αυτά προς το παρόν!

Τελευταια Μηνυματα

Staff online

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.472
Members
38.702
Νεότερο μέλος
DAMBO