Sony UBP-X800 B.Ray player

Status
Not open for further replies.
Reaction score
210
Πωλειται το εκπληκτικο B.Ray player της Sony UBP-X800 , UHD ,4K ,HDR ,τρεχον μοντελο, με φοβερη εικονα και κινηση,αντι 250 e. Τιμη καινουργιου ,350 e. To player αγοραστηκε προ 2 μηνων απο την SONY Γλυφαδας, και χρησιμοποιηθηκε για δοκιμαστικες προβολες εγκαταστασης - αναβαθμησης σε 4Κ οικιακου συστηματος προβολης, συνολικα για 2 περιπου ωρες. Διδεται λογω αναβαθμησης ,μαζι με την συσκευασια του ,και την ταινια ''ALLIED'' UHD 4K-HDR. Σ η μ α ν τ ι κ ο ! Ειδα κλασσικα δισκακια BR 1080p.της συλλογης μου,οπως δεν τα εχω δει ποτε ! Τηλ.6945586876-Αθηνα

Reaction score
84
Αν και έχω blu ray sony & tv sony θα με ενδιέφερε γιατί όπως είδα παίζει πολλά format εικόνας από το usb. Όπως επίσης αναφέρετε δίνει άλλη εικόνα στα απλά blu ray και φαντάζομαι και στα dvd. Θα μπορούσα να το δοκιμάσω? να δω τι παίζει από usb και πως παίζει απλά dvd για να καταλάβω την διαφορά για να δω αν αξίζει τον κόπω να προβώ στην αγορά του? 3d blu ray παίζει? Χρήστος.

Last edited:

Reaction score
210
Καλημερα φιλε μου. Το player μολις το πακεταρισα στη συσκευασια του, και περιμενει τον ευτυχη αγοραστη Το οκιμασα ,διοτι δεν με ενδιαφερει καθολου.
[DOUBLEPOST=1517100483][/DOUBLEPOST]Ουουπς... Το player παιζει 3D απ'οτι διαβασα,αν και δεν το δοκιμασα,επειδη δεν με ενδιαφερει καθολου. Ευχαριστως να το ξεπακεταρω για επιδειξη, αλλα σε λιγες μερες ,λογω φορτου εργασιας.

Status
Not open for further replies.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.112
Members
38.533
Νεότερο μέλος
NIK DRAGON