Sony Vegas Video 7 & Sony Dvd Architect 4 (Όλα σε 1 για HD Editing Authoring)

Reaction score
5
Δεν ξέρω αν είναι νέο ή αν το γνωρίζετε ήδη, αλλά η Sony προχώρησε στην αναβάθμιση των πετυχημένων προγραμμάτων της για Video Editing & DVD Authoring με full HD support.

Περισσότερες πληροφορίες εδώ

Σπύρος Μπλάτσιος

Διακεκριμένο μέλος
Reaction score
305
Re: Sony Vegas Video 7.0 & Sony Dvd Architect 4.0

Τα δοκίμασα την περασμένη εβδομάδα. Αρκετές βελτιώσεις σε σχέση με τους προκατόχους, αλλά υπάρχει ακόμη περιθώριο διορθώσεων...

Reaction score
3
Re: Sony Vegas Video 7.0 & Sony Dvd Architect 4.0

Stelios, μια και είχα ανοίξει θέμα "Επεξεργασία HD στο PC" (http://www.avsite.gr/smf/index.php?topic=13169.0) και τα προγράμματα αυτά αφορούν την επεξεργασία βίντεο στον Η/Υ, μήπως πρέπει να μεταφερθεί το παρόν θέμα εκεί και να γίνουν και sticky;

Reaction score
5
Re: Sony Vegas Video 7 & Sony Dvd Architect 4 (Όλα σε 1 για HD Editing Authoring

Έχεις δίκιο Κων/νε,

Έγινε sticky και άλλαξα τον τίτλο.....

Regards ;)

Reaction score
77
Απάντηση: Sony Vegas Video 7 & Sony Dvd Architect 4 (Όλα σε 1 για HD Editing Authorin

Μήπως κανείς ξέρει -εκτός από το νέο SONY Vegas 7- κάποιο άλλο καλό πρόγραμμα capturing+authoring για επεξεργασία βίντεο HD?

Αν και έφτιαξα νέο super υπολογιστή, το Studio 10.5.2 της Pinnacle δεν μπορεί να κάνει καλή δουλειά, αφού το επεξεργασμένο βίντεο έχει σπασίματα.

Για διευκόλυνση όποιου απαντήσει ο υπολογιστής μου αποτελείται από:
M/B: EVGA nForce 680i SLI, s775
GRAPHICS CARD: NVIDIA 7950 GT, 512 MB
RAM: CELLSHOCK, 2 MB DDR2 at 1000 MHz
HD: Western Digital 320 GB, SATA2
(όλα με τους τελευταίους drivers)

Reaction score
3
Και μένα με ενδιαφέρει το authoring για HD, αλλά προς το παρόν δεν γίνεται να γράψεις σε ένα DVD δίσκο HD βίντεο με τη μορφή του DVD video (authoring).
Άλλωστε είναι διαφορετική η δομή του HD-DVD από αυτή του SD DVD.
Πάντως η Sonic βγάζει προγράμματα για HD Authoring (δεν ξέρω αν γράφουν σε απλό DVD δίσκο) και επίσης, το DVDlab Pro είναι πολύ καλό πρόγραμμα, αλλά θα υποστηρίζει μελλοντικά HD authoring, όπως λέει στη σελίδα.(http://www.mediachance.com/dvdlab/dvdlabpro.html)

Σημείωση: Γενικά τα προγράμματα της Pinnacle είναι "βαριά" και δεν με ικανοποίησαν ποτέ, όποτε τα δοκίμασα.

Reaction score
77
Απάντηση: Re: Sony Vegas Video 7 & Sony Dvd Architect 4 (Όλα σε 1 για HD Editing Auth

Και μένα με ενδιαφέρει το authoring για HD, αλλά προς το παρόν δεν γίνεται να γράψεις σε ένα DVD δίσκο HD βίντεο με τη μορφή του DVD video (authoring).
quote]

Κωνσταντίνε, εγώ δεν το διευκρίνισα σωστά.

Με ενδιαφέρει όχι το DVD-Authoring, αλλά η επεξεργασία (edit) του πρωτότυπου (από HD camera) για λειτουργίες cut, εφφέ, τίτλους κτλ,
και εξαγωγή του επεξεργασμένου πάλι σε HD μορφή (ts, mpg κτλ).

Reaction score
3
Re: Απάντηση: Re: Sony Vegas Video 7 & Sony Dvd Architect 4 (Όλα σε 1 για HD Editing

quote]

Κωνσταντίνε, εγώ δεν το διευκρίνισα σωστά.

Με ενδιαφέρει όχι το DVD-Authoring, αλλά η επεξεργασία (edit) του πρωτότυπου (από HD camera) για λειτουργίες cut, εφφέ, τίτλους κτλ,
και εξαγωγή του επεξεργασμένου πάλι σε HD μορφή (ts, mpg κτλ).
Θα πρότεινα το Mpeg DVD Wizard της womble (ταχύτερο από Vegas) σε συνδυασμό με το VideoRedo Plus, για cut -edit.

Reaction score
77
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Sony Vegas Video 7 & Sony Dvd Architect 4 (Όλα σε 1 για H

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΔΙΟΝΥΣΑΤΟΣ;436570 Θα πρότεινα το Mpeg DVD Wizard της womble (ταχύτερο από Vegas) σε συνδυασμό με το VideoRedo Plus said:
Το 2ο φαίνεται τι κάνει, αλλά το 1ο, ποια είναι η αποστολή του;

Reaction score
3
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Sony Vegas Video 7 & Sony Dvd Architect 4 (Όλα σε 1 γ

Το 2ο φαίνεται τι κάνει, αλλά το 1ο, ποια είναι η αποστολή του;
Ότι κάνει και το Vegas ή to Premiere, αλλά πολύ ταχύτερα, δηλαδή επεξεργασία (και ac3), τίτλοι, εφέ, προσθήκη ήχου κ.λ.π..
Ειδικά στα HD αφήνει πολύ πίσω το Vegas...

Reaction score
2
Το Dvd architect δυστυχως δεν εχει BR authoring...
Εγω κατεληξα στο Adobe Encore CS3.
Συνεργαζεται αψογα με Photoshop kai After effects για εκπληκτικα μενου κλπ.
Για editing φυσικα το πιο καλο και αξιοπιστο Avid composer, ακρως επαγγελματικο.

Reaction score
73
Εγω χρησιμοποιω το Dvdit Pro Hd
Απλα Απαιχτο
Εχοντας προσφατα παρει την CANON HV20 (HDV)... και θελοντας να μεταφερω τα αρχεια σε σκληρό και να κανω μια στοιχειωδη
επεξεργασια... θα σε παρακαλούσα να μας πεις μερικά πραγματα για το Dvdit Pro Hd

Μπορω να κανω capture με αυτό..?
Ειναι εύκολο για εναν αρχάριο...?
Μετα καιει BR η και HD-DVD...?
Κανει μετατροπη του HD υλικου σε SD για καψιμο DVD...? για άλλους.. που θελουν το υλικο σε SD..?
Ξερεις κοστος και site συμφερουσας αγοράς...?

Nα σε ευχαριστησουμε προκαταβολικα αν εχεις χρονο... γιαυτα...:cool_4:

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.806
Members
38.497
Νεότερο μέλος
Κωνσταντίνος Παντός