Most visitors online was 2872 , on 2 Jun 2025
Και μένα με ενδιαφέρει το authoring για HD, αλλά προς το παρόν δεν γίνεται να γράψεις σε ένα DVD δίσκο HD βίντεο με τη μορφή του DVD video (authoring).
Άλλωστε είναι διαφορετική η δομή του HD-DVD από αυτή του SD DVD.
quote]
Κωνσταντίνε, εγώ δεν το διευκρίνισα σωστά.
Με ενδιαφέρει όχι το DVD-Authoring, αλλά η επεξεργασία (edit) του πρωτότυπου (από HD camera) για λειτουργίες cut, εφφέ, τίτλους κτλ,
και εξαγωγή του επεξεργασμένου πάλι σε HD μορφή (ts, mpg κτλ).
Θα πρότεινα το Mpeg DVD Wizard της womble (ταχύτερο από Vegas) σε συνδυασμό με το VideoRedo Plus, για cut -edit.Και μένα με ενδιαφέρει το authoring για HD, αλλά προς το παρόν δεν γίνεται να γράψεις σε ένα DVD δίσκο HD βίντεο με τη μορφή του DVD video (authoring).
Άλλωστε είναι διαφορετική η δομή του HD-DVD από αυτή του SD DVD.
quote]
Κωνσταντίνε, εγώ δεν το διευκρίνισα σωστά.
Με ενδιαφέρει όχι το DVD-Authoring, αλλά η επεξεργασία (edit) του πρωτότυπου (από HD camera) για λειτουργίες cut, εφφέ, τίτλους κτλ,
και εξαγωγή του επεξεργασμένου πάλι σε HD μορφή (ts, mpg κτλ).
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΔΙΟΝΥΣΑΤΟΣ;436570 Θα πρότεινα το Mpeg DVD Wizard της womble (ταχύτερο από Vegas) σε συνδυασμό με το VideoRedo Plus said:Το 2ο φαίνεται τι κάνει, αλλά το 1ο, ποια είναι η αποστολή του;
Ότι κάνει και το Vegas ή to Premiere, αλλά πολύ ταχύτερα, δηλαδή επεξεργασία (και ac3), τίτλοι, εφέ, προσθήκη ήχου κ.λ.π..Το 2ο φαίνεται τι κάνει, αλλά το 1ο, ποια είναι η αποστολή του;
Το Vegas σίγουρα όχι. Για το DVD Architect δεν ξέρω.Εχετε δει αν υποστηριζει BR authoring??
Εχοντας προσφατα παρει την CANON HV20 (HDV)... και θελοντας να μεταφερω τα αρχεια σε σκληρό και να κανω μια στοιχειωδηΕγω χρησιμοποιω το Dvdit Pro Hd
Απλα Απαιχτο