Sony Vpl-hs50

Reaction score
8
Πρόκειται για το νέο LCD projector της SONY κάτω από τα 3.000€ Τον είδε φίλος στην έκθεση και εντυπωσιάστηκε. Ξέρει κανείς που μπορούμε να τον δούμε ?

Reaction score
2
Εχουν ακουστει πολλα για τον νεο sony. Εγω που τον ειδα στην εκθεση (αν και οχι ιδανικα στημενος και με μεγαλη οθονη - 120 '' νομιζω) μου αφησε καλες εντυπωσεις για lcd, κυριως λογω μαυρου. Απ΄οτι λενε στην αμερικη , εχει το καλυτερο μαυρο απο ολους τους lcd, λογω κυριως της αυτορυθμιζομενης ιριδας , που θα αποτελεσει το νεο προτυπο για ολους τους καινουργιους προβολεις...

Reaction score
0
Κι εγώ διάβασα διθυραμβικά σχόλια γι τον νέο SONY και μου έκανε εντύπωση οτι σε συγκριτικό των Αμερικανοforumιτων τον εβγαλαν μακράν καλύτερο του 700αρι!

Reaction score
51
Πρόκειται για το νέο LCD projector της SONY κάτω από τα 3.000€ Τον είδε φίλος στην έκθεση και εντυπωσιάστηκε. Ξέρει κανείς που μπορούμε να τον δούμε ?
Τον είδα κι εγώ στην έκθεση και μου έκανε πολύ καλή εντύπωση!
Βέβαια είχε πολύ κόσμο και ούτε και οι συνθήκες ήταν σωστές για να είμαι 100% σίγουρος για την κρίση μου...........
Το πρώτο που σκέφτηκα ήταν ότι "παίζει ωραία"
Και εντυπωσιακά καλό μαύρο για LCD!

Βέβαια, πολύ καλά έπαιζε και ο Panasonic, και αν συνυπολογίσω ότι ο χώρος στον οποίο έπαιζε ήταν λιγότερο προσεγμένος (πολύ φως κυρίως) ίσως τελικά να με ικανοποίησε περισσότερο ο δεύτερος.........
Μάλλον, δίπλα-δίπλα θα μπορούσα να απαντήσω στα σίγουρα :roll: :roll:

Reaction score
7
Θα εχεις την ευκαιρια να τον δεις στο Hi-End Show (αν δεν κανω λαθος)

20-22 Νοεμβριου

Reaction score
0

Reaction score
8
Μενέλαε το είδα. Εκεί βέβαια είναι ο 51 (τι διαφορές έχει από τον 50 ??)
Επίσης αν ξέρει κανείς τι είναι τo screen door ?

Reaction score
0
Thn idia aporia exw ki egv! Poia h diafora toy 50 me ton 51 ???
Rwthsa edw sthn Sony mesw kapoia etairikhs akrhs kai moy eipan oti gia th SONY Hellas HS-51 den yparxei, yparxei omvw HS-50 me timh katalogoy 3,349.

Does anybody know :? ???? :? :?

Reaction score
2
Ο 51 είναι η αμερικάνικη και ο 50 η ευρωπαική
έκδοση του μοντέλου. Εξ' όσων γνωρίζω δεν έχουν ουσιαστικές διαφορές.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.325
Members
38.684
Νεότερο μέλος
C . papadakis