26 Ιουλίου 2015 #2 Μελίδης Μιχάλης Πρόεδρος ΕΒΒΕ Μηνύματα 31.272 Reaction score 30.979 Μ΄αρέσει αυτός ο σόνυ. Πρέπει να αρχίσω πάλι να μαζεύω λεφτά.
26 Ιουλίου 2015 #3 MAD Σιαρτάκιας Μηνύματα 5.259 Reaction score 1.168 Τον SONY τον έχω δει να παίζει, και μου άρεσε, επίσης έκανε φοβερό upscale!!! εάν είχα το αντίτιμο θα τον χτυπούσα, έστω και για το upscale προσωρινά!!!
Τον SONY τον έχω δει να παίζει, και μου άρεσε, επίσης έκανε φοβερό upscale!!! εάν είχα το αντίτιμο θα τον χτυπούσα, έστω και για το upscale προσωρινά!!!
26 Ιουλίου 2015 #4 Kostas Kefalas Μηνύματα 22.273 Reaction score 15.548 το οποιοδηποτε τεχνασμα δεν φερνει κερδος...σαφως και ο sony ειναι καλυτερος αρκετα σε 4κ ....με μια καλυτερη αντιθεση θα ηταν κορυφαιος... γενικα το 4κ θα βοηθησει πολυ στην λεπτομερια και στην υφη της εικονας...
το οποιοδηποτε τεχνασμα δεν φερνει κερδος...σαφως και ο sony ειναι καλυτερος αρκετα σε 4κ ....με μια καλυτερη αντιθεση θα ηταν κορυφαιος... γενικα το 4κ θα βοηθησει πολυ στην λεπτομερια και στην υφη της εικονας...